Totul despre virusii informatici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ce pot face daca n-am ales cu spyware pe pc???

doar sa-mi reinstalez windowsul???

am rezolvat!!!!

Glædelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

pune-ti un firewall, asta daca nu ai deja unul, fa un update la antivirus si lasa-l sa scaneze apoi cauta pe net un utility pentru scos netsky runeaza-l si ar trebui sa fie ok...

uite si un link cu asemenea utilitare, vezi ca-s mai multe semnaturi de virusi, asa ca ia tot ce zice acolo ca ar fi netsky si runeaza-le pe toate...
http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/default.aspx

apoi, nu ar fi rau sa mai faci si un windows update...si sa mai pui si add aware...

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rafyraf spune:

Craciun fericit, sarbatori fericite, sanatate impreuna cu traditionalul "LA MULTI ANI FeRICITI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

217 cai troiani tropaiau de zor in PC ! I-am detectat si (oare???) killerit cu AMV , mai putin doi :

Trojan Horce Download.Stubby.C
Trojan Horce Download.Agent.AC

Help me !

Alexandra , mamica lui Mihaita

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=235352428&ran=20487

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un virus la moda in 2005 prin mail:
w32.beagle.az@mm.htmlla:
http://securityresponse.symantec.com

si antivirusul potrivit:

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxBeagle.exe

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

As avea si eu o problema, daca ar putea cineva sa imi dea ceva sfaturi, as fi recunascatoare
Cu ceva timp in urma, mi-am instalat Bitdefender.Dupa o vreme nu am mai avut nevoie de el, deoarece mi-am procurat Norton, care pare a fi mult mai bun.In fine..problema mea este ca nu pot dezinstala Bitdefenderul...am incercat si din Control Panel si cand dau remove apare mesajul "error extracting support files: catastrophic failure" . Am cautat peste tot si nimic ..si cand il inchid imi scartaie hard-ul de numa
A mai intampinat careva aceasta problema?
Va multumesc
Erin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

da...
se mai intampla si dinn astea...
mai ales daca a fost ceva trial version sau vreun beta...
ma rog, singura solutie in cauzl asta, sau singura la care ma gandesc eu acum e sa-l omori de mana, dar nu-i chair pice of cake...
trebuie sterse toate fisierele din start/programs/programs files/Bit defendre sau cum ii zice si apoi trebuie sa sti si pe unde prin registrii sa umbli...
nu as putea sa iti zic exact ca nu am avut bitdefender si nu stiu exact pe unde se baga, dar decat sa-ti zic ceva gresit sau decat sa-ti zic ceva bine si sa faci tu ceva gresit mai bine cheama pe cineva priceput...
a si inainte de a umbla prin registri nu ar fi rau sa faci un back-up...just in case...

parerea mea, care este...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Ahhh .... BitDefender ....nici nu vreau sa imi mai amintesc ce-am patit pana l-am killerit ! La noi se substituia bine merci serverului swipnet si practic facea tot ce vroia in computer , de am crezut ca nu ramane altceva de facut decat pe fereastra ! Paca la urma tot i-am venit de hac si l-am dezinstalat tot din Control Pånel ! Nu dispera si incearca cu rabdare , pana la urma sper ca vei reusi sa scapi de el !
Uite un site chiar de la bitdefender care iti da solutia pentru dezinstalare ( parerea mea este sa nu incerci dezinstalarea manuala si sa nu cumva sa stergi registrii , ca nu stii ce naiba poate sa mai iasa )!

http://www.bitdefender.ro/bd/site/support.php?menu_id=18&f_id=11

Mic album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Va multumesc dar tot nu mergeam sters folderele cu ceva timp in urma si cred ca de aia cine stie daca ma voi mai scapa vreodata de el sper sa gasesc eu vreo solutie pana la urma

Erin

Mergi la inceput

Erin ce mai faci ? L-ai killerit pe dl.grasan bitdefender ? Daca nu poti scapa de el salveaza toate fisierele de date si apoi ... bootare , ca nu mai e scapare ! Dupa ce il formatezi din DOS (cu o discheta de sistem), ori il pui pe alt sistem care are un SO, care iti vede hdd-ul ca device. Dar cel mai bine apelezi la un informatician si sigur o sa rezolvi necazul . Dupa formatare pori sa instalezi toate programele si fisierele salvate . Asta este doar o sugestie si o solutie de forta majora , poate reusesti altfel sau cazi la pace cu domnul bitdefender ( mai bine il numeau bit-killer sau speed-lower ) . Sa auzim de bine !

Mic album

Mergi la inceput