Totul despre virusii informatici

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Dragi computeristi, am citit de mai multa vreme cel scrise de voi despre virusi si antivirusi, am incercat sa le pun in aplicare, si iaca rezultatul. Se pare ca m-am captusit de curand cu 2 virusi:
Trojan Horse Dialer. 10.AH si Virus Identified Java/ ByteVerify, status- Embedded object, gasite de AVG free edition. Scanand on line cu RAV Antivirus a gasit si asta : Trojan Win32/Dialer.T care pobabil e cel de mai sus, ca scrie ca-i infectat acelasi fisier si Trojan Downloader:Java/OpenStream.C. Deci cred tot aia. Dar la scanare on line cu NAV (am incercat-o desi il am instalat), nici un virus. Ce sa cred? Iar AVG nu le face nimic. E mut si surd . Ce sa cred, nu stiu ca sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rafyraf spune:

Dragilor :)
ca sa va feriti de virusi si spyware (eu personal folosesc) ad-Aware si Spybooth si ca antivirus KASPESKY -un antivirus rusesc eu il gasesc fff bun ....nu ocupa multa memo nu face pc-ul sa mearga mai incet ca si NORTON SI McAfee (folosite deja de mine)....cel mai IMPORTANT LUCRU ....FACETI UPDATES IN FIECARE ZILE LA MAX 24 ORE SI ...O SA FIE ...si daca nu stiti(pt cine nu stie bineinteles) daca navigati pe site-uri (appz,astalavista ,necunoscute voua- de care va temeti ) eu va RECOMAND "MOXILLA FIREFOX"...ceva in genul internet explorer ....PANA ACUM (IN 8 LUNI DE FOLOSINTA ) POT SA SPUN MULTAM LA DUMNEZEU N-AM MAI LUAT VIRUS :)

PS:DACA AVETI ALTE SFATURI LE PRIMESC CU PACERE :)

CU STIMA SI RESPECTE

Mergi la inceput

Tzuri ,

salveaza pe discuri ce vrei si reinstaleaza win iarasi...cred ca ai luat ceva gras :(( ...imi pare rau

toate cele bune

PS :sa ne tii la curent :)

STMA SI RESPECTE

Rafy

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

INA.

Descarca "spy bot serch" si TE IMPLOR SA-MI SPUI DACA MAI GASESTI CEVA :)

stima si respecte

Rafy

Mergi la inceput

RECTFIC GRESEALA RECOMANDATA

" MOZILLA FIREFOX " -AM VRUT SA SCRIU PT CINE E INTERESAT :)

STIMA SI RESPECTE

Rafy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Rafyraf ma sperii ...Si eu care gandeam ca pot rezolva problema altfel..Eu ma gandeam ca pot accesa hard-ul cu un boot cd ntfs si apoi pot sterge manual cele doua fisiere problematice..Dar daca tu spui ca nu mai este cale de intoarcere...Repede mai dati sfaturi de stergere a windows-ului..E si normal , e calea cea mai simpla Bagati alcoollll..

Mergi la inceput

Tzuri ,

eu nu ti-am dat un sfat in bataie de joc....ti-am spus ce cred eu dupa cum am inteles beleaua ta ....incearca sa instalezi ad aware si spybot search& destroy si daca nu scapi nici asa baga cd-ul de instalare si inceraca sa-l repari daca nici asa nu merge ....POATE AI TU ALTA VARIANTA....pc-ul este facut sa-l vezi sa-l incerci sa-l gadili si sa descoeri....saftul meu poate sa fie bun la altcineva sau sa iti fie de folos

stima si respecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Multumesc Rafyraf, am facut deja asta, dar am mai incercat o data, ca sa fiu mai sigura, si "zero". AVG-ul o tine una si buna! Unde-s cunostintele de pe-acasa, care vin, curata, reinstaleaza...
Oricum, sarbatori fericite, oriunde v-ati afla!

Mergi la inceput

Ina,

Si eu foloseam AVG-ul pana in clipa cand mi-a demonstrat un amic ce incapabil este ....mi-a pus un fisier cu virus si nu l-a descoperit....iti recomand daca poti descarca de pe net "Kaspersky"un antivirus fff bun care nu ocupa memo multa si care nu lasa nik sa treaca de el ...pana si un e-mail daca este activat il verifica :)

SARBATORI FERICITE TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

acum cateva zile am descoperit ca am netsky,imi facea trafic in draci,trimitand mailuri cunoscutilor si nu numai,si cum am trafic limitat.am reinstalat bitdefenderul,care nu mai functiona din cauza virusului,am pus si anti netsky tot de la bitdefender,a sters cateva fisiere,dar tot mi se mai conecteaza din calculator,desi nu mai face traficul ala nebun.ce sa fac sa scap definitv de netsky?

Ema

Mergi la inceput