Contract intr-un singur exemplar

Contract intr-un singur exemplar | Autor: alma

Link direct la acest mesaj

Un contract de prestari servicii incheiat intr-un singur exemplar este valabil? Si daca nu, unde se stipuleaza lucrul asta, adica in baza carei legi as putea ataca un astfel de contract?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum adica intr-un singur exemplar, detaliza problema e prea general ce scrii.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

N-am somn si iti raspund si eu...

Orice contract poate fi denuntzat/atacat/reziliat.
Nu poti invoca motivul unui singur exemplar.

2 variante:

1. in C(ontract) se precizeaza numarul de exemplare
---"Prezentul contract a fost inkeiat la data de ... in x exemplare, cate unul pentru fiecare parte"---

Daca C este deja semnat.. se poate spune ca tu ai pierdut exemplarul tau. Poti primii un exemplar... o copie semnata si stampilata de partea care detine C, cu textul "conform cu originalul"

2. In C, nu se precizeaza nimik.

Cel mai bine daca vrei sa reziliezi un contract(nu pe cale amiabila, ambele parti sunt de acord cu rezilierea) este sa te uiti la Incetarea contractului/ Conditii de reziliere... daca nici asa nu merge.. vezi la Obligatiile Partilor, daca sunt indeplinite... daca nici asa nu merge, vezi la Forta Majora si daca nici cu Forta Majora nu merge poti actiona in Instantza.

Rezilierea contractului.. nu actioneaza asupra obligatiilor deja scadente intre parti... ai grija daca ai fraza asta in contract.

si... daca tot nu te descurci, angajeaza un avocat si gaseshte el nod in papura.

Florin.

p.s. nu sunt de profesie. Rog sa fiu corectat daca am spus ceva gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

ai spus totul dupa mine

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput