Palma de Mallorca

Palma de Mallorca | Autor: Rechinuta

Link direct la acest mesaj

Vreau sa plec in concediu in Palma de Mallorca. A mai fost cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aligali spune:

Am fost 2 sapt in 2002 in alcudia care e situata la aprox. 60 km (daca imi amintesc bine) de Palma. Ne-a ramas sufletelul acolo...sotzul planuieste anul acesta din nou, eu as vrea sa vad si alte locuri. Palma e frumoasa(doar ca mi s-a parut mai mult oras decit statiune...) dar daca vrei o plaja mishto iti recomand Alcudia.O sa va placa si veti vrea din nou...:))
Un concediu superb!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pomeanm spune:

Am fost si eu!

E superb. In Palma e frumos dar daca stai mai multe zile iti recomand sa inchiriezi o masina si sa faci un tur al insulei. Noi am descoperit astfel plaje impresionante (se numesc cale). Nu te poti pierde Sa Calobra, o plaja de pietre cu o apa de smarald, ca in filme. Drumul pana acolo e mai ceva decat Transfagarasanul (serpentine cu duiumul) dar merita efortul. Pesterile Drach sunt alta atractie clasica a insulei, despre care se spune ca i-a inspirat lui Jules Verne cartea "Calatorie spre centrul pamantului". Biletul de intrare e un pic cam piperat dar include un mini concert si o plimbare cu barca in subteran. Nu se pot face fotografii si nici nu se poate filma.
Cu toate astea, mie cel mai mult mi-au placut micutele plaje pe care le decoperi intr-un tur al insulei.
E posibil ca organizatorii concediului vostru sa va ofere excursii tip pe insula. Daca vi le permiteti, sunt tare interesante; unele dintre ele includ plimbare cu iahtul si vizitarea catorva "cale" dinspre mare. Ma opresc aici si te las sa decoperi si pe cont propiu secretele insulei Mallorca. Sper ca ti-am deschis "apetitul".

Salutari,
Mirela

PS: Sotul meu a fost incantat de "portiile" de bere adevarate (intre 500 ml si +) datorate prezentei masive de turisti germani care nu se multumesc cu tipicele beri spaniole de intre 250 si 330 de ml. Si altele....

Mergi la inceput