Àlbum foto

Àlbum foto | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Dupa cum ati observat am schimbat un pic albumul foto. Cu aceasta ocazie am marit numarul de poze, numarul de categorii si marimea maxima a fisierului (acum 100k).

Have fun,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

am si eu o doleanta: se poate pune optiunea Editeaza albumul tau si la profilul personal... ca sa nu mai intru in alte ferestre deschise?

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Vrem si noi album!!! Va rugam frumos sa ne spuneti daca se poate si ce tre' sa facem pentru asta. Nu am nici o pila la nimeni, oare primesc???
Dar stiu sa spun multumesc foarte frumos si sa va trimit multi pupici electronici .
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Mamamariana,

Probabil ca ai deja album... Mergi pe prima pagina a forumului si apasa pe linkul de jos cu albumul foto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Error!
Fisierul nu a fost primit in conditii bune. Contactati administratorul

HEEEEEEELPPPPP !!!!

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

O singura greseala...spune acceseaza albumul din partea dreapta,dar de fapt toate albumele sint in partea stinga.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Saru' mana Florin! Si multi pupici, ca i-am promis doar... sper sa nu se supere nimeni.
Acu mai am o intrebare: cum pot sterge o poza pe care am pus-o din greseala? Am 2 pozici pe care le-am trimis si care nu apar. Nu stiu de ce??? nu sunt puse intr-o categorie, ci pur si simplu asa... si le vad numai eu cand intru sa editez. Care sa fie problema? Unde am gresit?
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Daca vrei sa stergi o poza intri pe ea (de la "editeaza albumul tau"),bifezi casuta in dreptul careia scrie "sterge fisierul" si apesi "submit query".
Pentru pozele care nu apar,verifica daca nu le-ai facut tu private-cand intri pe "editeaza albumul tau" in dreapta pozei apare scris "descriere","categorie" si "status",iar in dreptul la "status" sa nu apara cumva "invizibila";daca apare asa intri la fel pe poza si bifezi "vizibila" si=apesi "submit query".
Sper sa-ti fi fost de-ajutor!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Multumim Florin pentru noile facilitati
Sincer, observasem numai indicatia din dreptul numelui la fiecare mesaj "Are album"
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

dragilor, rog spuneti-mi unde am gresit !

ieri am pus poze in album, era totul ok...pe urma nu stiu ce am butonat, tot la album...si acum nu mai e vizibil albumul meu, decat daca apas pe "editeaza album"...asa se vad pozele.
nici de la "are album" nu mai merge, desi initial era ok.

cum sa remediez aceasta problema ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

am rezolvat problema...singura !

nevoia te invata

Mergi la inceput