Àlbum foto
Dupa cum ati observat am schimbat un pic albumul foto. Cu aceasta ocazie am marit numarul de poze, numarul de categorii si marimea maxima a fisierului (acum 100k).
Have fun,
Florin
Raspunsuri
adriana spune:
am si eu o doleanta: se poate pune optiunea Editeaza albumul tau si la profilul personal... ca sa nu mai intru in alte ferestre deschise?
Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)
mamamariana spune:
Vrem si noi album!!! Va rugam frumos sa ne spuneti daca se poate si ce tre' sa facem pentru asta. Nu am nici o pila la nimeni, oare primesc???
Dar stiu sa spun multumesc foarte frumos si sa va trimit multi pupici electronici .
Numai bine,
Mamamariana
admin spune:
Mamamariana,
Probabil ca ai deja album... Mergi pe prima pagina a forumului si apasa pe linkul de jos cu albumul foto...
roxanica-mamica spune:
Error!
Fisierul nu a fost primit in conditii bune. Contactati administratorul
HEEEEEEELPPPPP !!!!
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Podeanu spune:
O singura greseala...spune acceseaza albumul din partea dreapta,dar de fapt toate albumele sint in partea stinga.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
mamamariana spune:
Saru' mana Florin! Si multi pupici, ca i-am promis doar... sper sa nu se supere nimeni.
Acu mai am o intrebare: cum pot sterge o poza pe care am pus-o din greseala? Am 2 pozici pe care le-am trimis si care nu apar. Nu stiu de ce??? nu sunt puse intr-o categorie, ci pur si simplu asa... si le vad numai eu cand intru sa editez. Care sa fie problema? Unde am gresit?
Numai bine,
Mamamariana
Veve spune:
Daca vrei sa stergi o poza intri pe ea (de la "editeaza albumul tau"),bifezi casuta in dreptul careia scrie "sterge fisierul" si apesi "submit query".
Pentru pozele care nu apar,verifica daca nu le-ai facut tu private-cand intri pe "editeaza albumul tau" in dreapta pozei apare scris "descriere","categorie" si "status",iar in dreptul la "status" sa nu apara cumva "invizibila";daca apare asa intri la fel pe poza si bifezi "vizibila" si=apesi "submit query".
Sper sa-ti fi fost de-ajutor!
Irina,veve & croko
m34 spune:
Multumim Florin pentru noile facilitati
Sincer, observasem numai indicatia din dreptul numelui la fiecare mesaj "Are album"
Numai bine
ENYA spune:
dragilor, rog spuneti-mi unde am gresit !
ieri am pus poze in album, era totul ok...pe urma nu stiu ce am butonat, tot la album...si acum nu mai e vizibil albumul meu, decat daca apas pe "editeaza album"...asa se vad pozele.
nici de la "are album" nu mai merge, desi initial era ok.
cum sa remediez aceasta problema ?
multumesc