Barbatii chiar nu se opresc niciodata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Bravo Mihai !!!

De barbati ca tine au nevoie femeile fidele.
Melania & Anna-Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Fata asta isi merita soarta...serios...si nu o spun cu rautate...

cred ca ii place sa fie calcata in picioare....sa fie sanatoasa...

de aia si exista atatia barbati care inseala...pt ca au pe cine...si nici parte de razbel nu au...:)))...

va pup...

quote:
Originally posted by Freia

mei nu sariti la gatu meu.. io nu am spus ca toti barbatii gandesc asa... ci doar parerea unuia dintre ei.

Sotia lui nu o sa-l lase, iar el nici atat. Am mai povestit intr-un alt subiect despre el... si re-povestesc si aici : in ziua aniversarii casatoriei lor el era la munca.. uitase evenimentul desigur. Si nu a venit acasa in noaptea aia. Ea l-a asteptat cu masa pusa, si dimineatza cand intr-un tarziu final s-a gandit sa apara ea era in bucatarie si ii calca camasa pt servici... pe el l-a apucat plansul si a rugat-o in genunchi sa-l ierte ca e un mare dobitoc. Stiu ca o iubeste, iar ea e nebuna dupa el. Dar el are o problema... femeile. Asta e. Au stat 10 ani impreuna pana sa se casatoreasca iar acum au deja vreo 3-4 ani de casatorie... sunt convinsa ca nu o sa divorteze.

Iar in ceea ce priveste modul lui de a privii femeile.. ceilalti prieteni ai nostri nu sunt de acord cu el... Ei spun ca isi inseala prietena doar cand simt ca s-a terminat ceea ce i-a unit, sau aua aparut diverse probleme in desfasurarea relatiei.

Ce nu inteleg eu e cum de aflam noi , femeile, mereu de escapadele lor... si inca ceva... ati observat cat de multe cupluri se despart pe motivul asta? s-a intors lumea cu fundul in sus, ne-am schimbat valorile morale cu totii?

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Freia draga, nu am sarit la gatul tau.
Am zis si eu ce cred despre subiect si m-am adresat tie fiindca ma raportam la cazul expus de tine.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Ce nu are femeia care i-a fost alaturi atat timp si are cealalta?

nu sunt barbatdar cred ca raspunsul ar fi : "ceva nou"

Si eu sunt de parere ca prietena ta are o afinitate speciala pentru astfel de barbati.
Sa caute draga un barbat educat, modest, cu origini de la tara, care a crescut intr-o familie cu 5-6 copii in care si mama si tatal munceau pe branci si se uitau la plozii lor ca la soarele de pe cer, un barbat "de casa" fara fitze si aere, dar ..mi-e greu sa cred ca un astfel de barbat i-ar placea prietenei tale.
Chestia asta cu "tipul de barbat" sau "de femeie" "care-mi place" am observat-o cel mai bine la fratele meu. Nu stiu cum face si cum le invarte dar toate zici ca sunt facute de aceeasi mama( ma refer la cele 3 femei din viata lui de pana acum - are 31 de ani).
Nici una nu a fost vreo gospodina (si cand spun asta nu ma refer la faptul ca ar trebui sa spele si sa gateasca in draci ci doar sa mai prepare un minut, ceva si sa calce o camasa), nici una nu l-a impins de la spate sau altfel spus, nu l-a stimulat si toate erau amatoare de mese numai la restaurant si concedii numai in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Subscriu si sunt in totalitate de acord cu Maria. Nu mai tin minte in ce carte am citit o chestie care mi'a placut la nebunie si pe care mi'am insusit'o :"nimeni nu ma poate leza fara consimtzamantul meu".
Adika daca tu te porti in halu asta cu mine si eu nu reactionez,nu iau atitudine inseamna ca asta merit.. si ca nu are sens sa ma plang in stanga si in dreapta sau sa pozez in victima.
va pup

[quote]Originally posted by MariaM

Fata asta isi merita soarta...serios...si nu o spun cu rautate...

cred ca ii place sa fie calcata in picioare....sa fie sanatoasa...

de aia si exista atatia barbati care inseala...pt ca au pe cine...si nici parte de razbel nu au...:)))...

va pup...

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Brbatul acela are o problema psihica, si SUBSCRIU IN TOTALITATE MESAJULUI MARIEI M..
Numai noi ne cunoastem limitele si ceea ce suportam se datoreaza numai noua. Nu spun ca din cauza unei escapade de o seara, o bauta, ma rog o intamplare, o greseala, ar trebui sa ne distrugem familia insa, sa stii ca sotul te inseala constant si tu sa-l astepti calcand-ui camasa, da-mi voie sa rad-HAHAHAHAHA- e o situatie pe care o consider degradanta, si faptul ca acea femeie se complace in aceasta situatie, este faptul ca nu are "self-respect". Oare nu crede ca ea merita ceva mai bun? Pe cineva care sa fie in stare sa o iubeasca numai pe ea si sa fie capabil sa-si tina nadragii pe el?!
Poate ca or sa aiba copii si sotul ii va aduce cine stie ce boala (Doamne pazeste)si nu e deloc de glumit, la asta nu se gandeste oare?!
"Fiecare doarme cum isi asterne!!!"
Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu de situatii dureroase ca cele descrise la acest subiect, pe toate!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

eu cred ca barbatii sunt de 3 feluri:
1) sotul/prietenul fidel, care isi iubeste si respecta atat de mult partenera incat, indiferent daca "flacara" trece, nu si-ar insela niciodata partenera, indiferent de ispitele la care e supus.
2) sotul/prietenul care isi inseala cu atata discretie partenera, incat nu se spune nici celui mai apropiat prieten, nici macar la betie, secretul e inmormantat in el, poate nu o sa-l afle decat popa la spovedanie. in cazul asta e foarte greu de aflat de aventura, conteaza foarte mult al saselea simt al partenerei.
3) sotul/prietenul "sportiv", care inseala de fiecare data cand are ocazia, nu conteaza motivele. poate nici nu exista motive.

vorbeam cu un coleg zilele trecute, coleg despre care nu l-as banui nici o clipa ca si-ar insela nevasta. imi spunea ca el nu intelege de ce femeile fac atata caz din faptul ca barbatii le inseala. pentru ei nu e decat o distractie, nu pun deloc suflet, nu au nici un sentiment pentru persoana cu care consuma adulterul, a efectuat aventura si apoi vine acasa la partenera fara nici un fel de sentiment de vinovatie, el tot partenera si-o iubeste. dar in schimb, imi spunea el cu naduf, e mult mai nasol daca o femeie isi inseala partenerul, pentru ca ea pune suflet in ce face si de-aici incep sa se teasa multe povesti si variante...

cred ca prietena ta a avut ghinion, Sakamoto, poate sa mai incerce, pana la urma o sa gaseasca si pe cineva care sa corespunda cerintelor ei (fidelitate 100%).
nu cred ca e vorba de lipsa de self-esteem daca suportam aventurile cuiva doar pentru ca il iubim atat de mult ca nu putem trai fara el. e greu sa acuzam, privit din afara, nu putem sti niciodata ce e in sufletul celei care inghit in sec la fiecare nou aventura si merg mai departe, in aceeasi formatie de doi.intrebarea se pune cat putem suporta aceste aventuri? asteptam momentele in care isi pune omu' proteza, ii atarna toate alea si nu se mai uita nici draq-ul la el, caz in care va fi suta la suta al nostru si rabdarea ne va fi rasplatita?
am doi prieteni, s-au casatorit doar pentru ca ea a ramas insarcinata si nu a vrut sa renunte la copil. ea a vrut astfel sa il oblige sa o ia de nevasta, fiindca il iubea foarte mult si pentru ca a fost primul si singurul ei barbat. el a luat-o din obligatie, nu i-a iertat niciodata fapta, asa ca o insela cu tambalau si cu tam-tam de fiecare data cand prindea ocazia. fata... tot asa, iubire mare, suporta, se inchisese in sine, a slabit de-a ajuns o umbra, dar nici chip sa renunte la el. era primul si singurul ei barbat. pana intr-o zi, cand se ducea la serviciu (facea naveta, ma intelegeti), a cules-o un popa care a ascultat-o pe fata si a mangaiat-o, intai la figurat, apoi la propriu. cine credeti ca a aflat? sotul impricinatei. ce credeti ca a facut? s-a dus la ala acasa, i-a tras fo doua. pe cine credeti ca iubeste el acum de nu mai poate si n-ar renunta in ruptul capului la ea? pe draga lui nevestica. eh, acuma nu stiu daca a mai inselat-o, e foarte discret in privinta asta.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

se zice ca ,pentru a insela, femeile au nevoie de un motiv,pe cand barbatii doar de o ocazie!

nu suport inselatoria,nici gandul macar!cat de mult imi iubesc sotul,nu cred ca,doamne-fereste, as putea sa il iert pentru asa ceva.norocul meu este ca el nu se uita dupa femei,nu este genul de don juan!caci daca ar fi cat de putin am avea conflicte mari!
sunt adepta dragostei pasionale,puternice,care indura timpul si nu-si pierde savoarea.nu pot sa accept ideea ca va veni o vreme cand voi incet sa il iubesc sau sa simt ceea ce simt acum.

aventura...poti pacatui cu gandul...cu fapta deja e crima!sunt oare drastica,prea drastica?cred ca am dreptul.familia mea,barbatul meu,sunt datoare sa le apar cu dinti si unghii.as calca in picioare orice femeie care atenteaza la fericirea mea.sunt sigura ca in marea majoritate a cazurilor femeile,cu sarmul si viclenia lor,sunt vinovate.iar ei,cred ca sunteti de acord cu mine,pot fi jucati pe degete destul de usor in unele cazuri.asta nu ii disculpa!

aberez...am atatea idei ca nici nu stiu pe care sa o scriu prima...
nu cred in iertarea din prea mare iubire.este mai degraba teama de a ramane singur.nu cred nici in iertare de dragul familiei,copiilor,obisnuintei,etc...cazuri sunt multe.cred in adevar si in hotarare!

sa ma ierte dumnezeu,nu judec pe nimeni in ceea ce spun!

Alexandra mare si Alexandra mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Parerea mea e ca NU toti barbatii inseala!!!
Exista pe lumea asta si barbati fideli, chipesi, iubitori, harnici,etc
2 factori influienteaza sau mai bine zis determina treaba asta cu cumintenia ,si anume:
-dragostea fata de partenera
-educatia.
Daca nu sunt amandoua in acelasi trup, atunci mai cautati pana gasiti barbati fideli.
Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cred ca toti barbatii isi inseala cel putin o partenera.
Depinde f mult de relatia dintre cei doi , ca si gradul
de maturitate al barbatului.Mai conteza si cat si-a
"facut de cap" inainte de a se implica intr-o relatie
mai serioasa sau stabila .
Exista barbati care gasesc la un moment dat persoana care
sa fie "jumatatea " si cam uita de inselat.

Anca

Mergi la inceput