Barbatii chiar nu se opresc niciodata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ce imi plac mie generalizarile! Totzi barbatzii inseala, totzi barbatzii sunt porci, totzi barbatzii sunt puturoshi etc. Cunosc o groaza de cupluri care nu s-au inselat niciodata si sunt impreuna de ani buni. Aici e chestie de educatzie, de caracter, de bun simtz si responsabilitate si nu in ultimul rand de sentimente. In momentul in care vezi o relatzie doar ca pe ceva trecator, in care nu ai chef sa te implici de nici un fel atunci e logic ca apare si tertza persoana. Alina si eu sunt impreuna cu sotzul meu de aproape 4 ani si pot pune mana in foc ca nu m-a inshelat. Cred ca aceiasi chestie ar face-o si el in cazul meu si sa stii ca ar face-o bine. Prietena ta a avut ghinion. Am vazut si Hopa-Mitica de-astia carora li se aprindeau okii la orice fusta care falfaia. DAR am vazut si femei care cu toate ca aveau un partener de milioane acasa preferau sa isi "cheltuie " noptzile prin alte paturi. Asa ca exista exponentzi din abele tabere: si femei si barbatzi.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by mihuletu

...pana intr-o zi, cand se ducea la serviciu (facea naveta, ma intelegeti), a cules-o un popa care a ascultat-o pe fata si a mangaiat-o, intai la figurat, apoi la propriu.

Treaba asta cu "mangaiatul" suna cunoscut ... nu cumva citesti si tu Decameronul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetele, la capitolul ..inselatacred ca nimeni nu poate sa spuna mai multe ca mine...(sau ..cine mai stie..)
ce ziceti de 29 ..de "amante " in 5 aniż?
eu nu cred ca toti barbatii sunt la feldar cred ca daca au un mediu sau un anturaj favorabil, in final..."le cad" pantaloniii!
cel mai bine sa ne iubim noi, ca femei, sa ne respectam si sa nu uitam ca...NOI SUNTEM CELE MAI IMPORTANTE!
VIVIAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by vivian

buna fetele, la capitolul ..inselatacred ca nimeni nu poate sa spuna mai multe ca mine...(sau ..cine mai stie..)
ce ziceti de 29 ..de "amante " in 5 aniż?
eu nu cred ca toti barbatii sunt la fel....dar cred ca daca au un mediu sau un anturaj favorabil, in final..."le cad" pantaloniii!
cel mai bine sa ne iubim noi, ca femei, sa ne respectam si sa nu uitam ca...NOI SUNTEM CELE MAI IMPORTANTE!
VIVIAN.

....

Hai mai, vivian! 29?? Cum ai reusit sa le dai de urma?
In rest adevar graiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Vivian!29??!!??Si sunteti tot impreuna?Simt cum mi se face rau!Pentru mine deja una singura in 5 ani mi se pare insuportabil de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu tot incerc sa imi imginez cum as reactiona daca as afla asa ceva....din fericire nu am fosr pusa in situatia asta niciodata pana acum...nici de prietenii anteriori sotului, nici de el. Sau cel putin asa cred..

Este dureros intr-adevar sa constati ca fiinta atat de draga tie ar pune in pericol relatia vostra, numai de dragul unei aventuri..ba, mai mult decat atat, ca s-ar intoarce linistit acasa, te-ar privi senin de parca nimic nu s-a intamplat..

Stiu un tip care desi casatorit si cu un copil, nu a ezitat sa-si parasesca sotia si copilul, sa divorteze, sa traiasca cu alta tipa cativa ani, pe care la randul ei o insela cu cine apuca.....ca acum sa aflu ca dupa toate escapadele astea amoroase( si nu au fost putine) este inapoi la sotia lui cu care s-a impacat.

Pe de alta parte am o groaza de prieteni familisti convinsi, care cred ca nu si-ar insela sotia ptr. nimic in lume...dar poti sa stii.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Alina e foarte posibil un barbat sa nu insele.
Sunt destui barbatzi care sunt fideli familiei, sotziei, copiilor.
La fel cum sunt si destui care inseala e drept dar la fel sunt si femei puzderie care inseala.

Eu una am avut o prietena, ma rog, amica, colega de apartament care numai barbatzi de-astia "inselatori" isi gasea.Am impresia ca si cauta cu lumanarea.Ii alegea modelul tipic.Dar nici cu ea nu mi-e rusine caci odata am lasat-o acasa cu unul si cand m-am intors am gasit-o in pat cu altul.In aceeasi zi.
Are 27 de ani si se plange ca barbatzii-s porci.
Pai cred si eu.
Precizez ca la 27 de ani idealul ei de barbat e: brunet,1.85, bani, casa, masina.

Nu totzi barbatzii-s porci si nu toate femeile-s curve.Dar eu am impresia ca sunt oameni care si-o cauta cu lumanarea.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt de parere ca daca un barbat inseala e si vina femeii ca nu stie cum sa ii suceasca capul sa nu o faca!!!
Si o data ce s-a "spurcat" sa insele, foarte greu il mai aduci pe "calea cea buna"...
Sper sa nu ajung vreodata in postura de "inselata"...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Parerea mea este ca inselatele/inselatii isi merita soarta.
A fi sau a nu fi... "inselator " este o chestiune de educatie si tine de sentimentele, increderea si respectul dintre cei doi parteneri. Suntem casatoriti de aproape 10 ani (fara 3 luni), nu s-a intamplat nici de o parte, nici de cealalta pana acum nimic, sunt constienta ca nu suntem legati ombilical dar... sa-l fereasca Dumnezeu sa calce stramb...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sotul nu m-a inselat pana acum si bag mana in foc.Pentru sanatatea lui ar fi bine nici sa nu o faca,insa am observat ca unele femei ii suporta si situatia se repeta si la barbati.Cunosc barbati care au fost inselati de n ori dar ei continua relatia ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,ba mai mult mai cresc si copilul altuia.Asa ca si deoparte si de alta se gasesc infideli sau infidele,de noi depinde ce toleram si ce nu sau mai bine spus cand anume spunem stop!

andrei

Mergi la inceput