Cum vi se pare viata in Japonia? (13)
Raspunsuri - Pagina 5
MLDiana spune:
Niponel m-ai pus in ceata din nou.Eu sapt trecuta am dat tel la ambasada si nu mi-a zis nimeni ca pasaportul trebuie sa mi-l fac in tara.Se poate face si cu procura.Alta chestie e ca mi-a zis ca se poate si cu posta rapida.Nu mi-a zis de nici o copie de pe pasaport sau alien card etc.Sunt f derutata.
Lidia ,Tiara si David D.
Sorina-Alexa spune:
Ralucami,eheeeee,draga mea,am fost plecata in misiune speciala Da` de unde! Tot in zona sunt ,in vacanta plecam,poate,luna viitoare,cand avem liber cateva zile.
Abia astept!!!!!!!
Tu cand pleci in Okinawa?Nu ma uita cu pozele
Ninja,am inteles cum sta treaba,eu chiar am crezut ca-i pe bune si ca esti de-adevaratelea in China!
Eu am fost de cateva ori la restaurantul romanesc din Tokyo - Ginza, si am fost placut impresionata,atmosfera este foarte calda. Iar mancarea este delicioasa,este gatita de bucatari profesionisti si este aproape ca in Romania.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Aliada spune:
Multumesc pentru adresele restaurantelor.Una din cunostintele mele(japonez fiind) sta pe undeva prin Tokyo si e foarte curios sa deguste mancare romaneasca,asa ca nu va sti care-i diferenta dintre adevarata mancare din Ro si cea de aici,oricum banuiesc ca e foarte aproape de realitate.
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Tiara si tu trebuie sa iti schimbi pasaportul?
DAaaaaa si nu mai am mult timp.
Miine ma duc la ambasada si iti spun ce nervi mi-am facut pe acolo.Asta penrtu ca ma astept la asa ceva.
Lidia ,Tiara si David D.
jojo spune:
Eu merg in tara pe 22 iulie tot din cauza pasaportului care-mi expira in decembrie annul curent,deci inca din iarna mi s-a spus clar ca nu ai cum sa mai faci pasaport prin procura , ca trebuie sa mergi personal in tara si sa-ti prelungesti acolo,ceea ce si urmeaza de facut,asta e cu bb dupa mine ca de nu-i intereseaza pe ei aia de stau in birouri,cu fotolii mari,ce inseamna o lege de-a lor scoasa la nimereala,si cum te poate da peste cap cu toate alea:bb,alaptat,zbor,lipsa de la munca a sotului.....nu stiu de ce noi romanii nu ne iubim tot pe ai nostri,nu ne menajem,nu ne jelim la urma urmei,mai mult
AYUMI spune:
Jojo,ma mira faptul ca tie ti s-a spus din iarna ca nu mai poti face pasaport cu procura;eu am sunat acum 2 saptamana la ambasada si mi s-a spus ca e OK.Oricum succes si multa rabdare in Romania si sa ai grija de BEBEL.
Julie spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by Julie
Problema este cum va va parveni noul pasaport aici, caci serviciile de posta rapida nu livreaza pasapoarte. Ramane asadar valiza diplomatica.
J.
Merge si posta normala, a facut o tovarasa de-a mea in martie. Iti trebuie doar o hirtie de la Pasapoarte ca altfel n-au voie sa trimita documente oficiale. Chestia ciudata e ca de-aici cind am trimis in Romania nu ne-a intrebat nimeni ce-i in plic. Bine ca l-am asigurat pt 30.000 yeni...
Adica trimis din Ro? Cum, ce adeverinta, noua ni s-a spus "nici pomeneala".
Iar de trimis de aici iar nu poate fi vorba, pentru ca, pe langa faptul ca e ilegal (drept, nu te intreaba nimeni ce ai pus in plic), in Ro plicurile ajung de multe ori desfacute.
Am trimis de cateva ori procuri si acte pt. facut pasapoarte in tara, in ultimul an, si plicurile au ajuns de fiecare data la destinatar - SFASIATE. Prin EMS, dap.
J.
bubu spune:
Eu mi-am trimis la inceputul lui iunie pasaportul si procuriile pentru ca sa il treaca pe Brian pe pasaportul meu. A ajuns fara probleme acasa. Urmeaza sa imi trimita inapoi pasaportul saptamina viitoare nu stiu cu ce posta dar voi plati in jur de 1 milion si ceva.
Delia