Ajutor pentru Alina Mihaela

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by ulisernic

Fetelor, m-ati impresionat pana la lacrimi, va multumesc mult de tot pentru cuvintele voastre frumoase, sunteti minunate
Carmen, saru'mana mult, voi scrie dimensiunile imediat dupa ce masuram patutul, daca nu l-a masurat Raluca deja.
Ioana, Raluca sta departe de Drumul Taberei (Raluca, sper sa nu te superi ca raspund in locul tau) si, apoi, nu e chiar graba mare sa ajunga olita la Alinuta, nu cred ca o va folosi chiar acum. Dragile mele, adevarul este ca Felicia a fost simpatica foc. Ioana si cu Andrei, sotul ei, la fel de sufletist ca si ea, tot intrebau ce i-ar mai trebui Alinutei; Felicia se uita la mine si atunci eu i-am spus sa nu se mai uite la mine, pentru ca ea stie mai bine ce-i trebuie fetei, iar Felicia, cu voce sfarsita: "olita mi-ar trebui..."
Va multumesc din tot sufletul si va pup pe toate!
Cu drag,
Mihaela

Mihaela,
Cum stam cu masuratorile? Am nevoie de citeva zile sa fac rost de salteluta.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Dragi prietene,
Astazi am aflat o veste foarte trista: a murit bunica Ralucai (craluca)...
Draga Raluca, sincere condoleante din partea noastra si fie ca bunica ta sa odihneasca in pace.
Cu mult drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Carmen, iti scriu masuratorile maine daca ajung la Raluca, ea nu a mai avut timp de nimic altceva datorita tristului eveniment din viata ei.
Multumesc mult de tot pentru tot ajutorul tau
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxysavin spune:

Am vorbit dimineata pe mail cu Mihaela: Alinuta nu s-a simtit bine si au luat-o cu salvarea. Mihaela a fost anuntata de cineva din Voluntari. Este disperata: nu stie nici la ce spital sunt fetele si nici ce are Alinuta! Cum le ajutam, aveti vreo idee?????
Mihaela a sunat la un spital dar nu erau acolo, eu i-am dat niste nr. de tel de la G. Alexandrescu si de la Budimex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxysavin spune:

Le-a gasit: sunt la Colentina si Alinuta a facut o enterocolita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

imi pare tare rau de Alinuta; daca putem ajuta cu ceva ...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Buna, dragile mele, vreau sa va spun ca Alinuta este mai bine si ca enterocolita era de fapt o bronsita acuta. Cand am ajuns la Colentina, am aflat ca eram asteptata cu nerabdare ca sa le iau pe fete de acolo si sa merg cu ele (cu Alina, de fapt)la Institutul de ocrotire a mamei si copilului. M-am conformat, iar medicul de la acest spital ne-a spus ca pitica are bronsita acuta, ca vomita din cauza mucozitatilor si ca a facut diaree de la siropul de tuse. Sfatul a fost sa tratam fata acasa, in spital fiind epidemie (nu stiu ce fel de epidemie...), asa ca am dus fetele acasa, dupa ce le-am luat medicamentele de pe reteta, doua dintre ele care erau mai importante. Imi pare rau daca v-am speriat, dar nu stiam nimic concret si m-am speriat foarte tare.
Va pup si va multumesc mult!
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Ne spune si noua cineva ce fac fetele? In special Alinuta? Au nevoie de ceva?
Doamne ajuta-le sa revina acasa sanatoase!

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput