Mamici din Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAca vorbesti de ecoflorina, se agita flaconul bine dupa ce apesi pe mot, sa intre enzimele in lichid, si noua ne-a recomandat sa il dam inainte cu o ora de masa!
Azi David face si el 17 luni...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Azi am avut parte de un accident de masina. Noroc ca David era in scaunul de masina!!! Altfel nici nu vreau sa ma gandesc!!!
Suntem bine acum, zdruncinati cu masina praf, dar bine!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Bafta Tatiana!!!!!!1
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de nastere usoara...si sa ai un bebe cum ai visat!!!
Asteptam amanunte despre bebe!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sanzi- bine ca v-a ferit Dumnezeu si sunteti bine! V-ati lovit???
Uf... imi aduc aminte ca si noi tot cu bb eram cand am avut accident acum 6 ani. Noi am scapat teferi toti mai putin eu cu...creierul.... O perioada buna n-am putut merge cu masina. In orice masina urcam aveam impresia ca se dezmembreaza din toate cele!
Tatianas, sa fie intr-un ceas bun! Domnul sot sa ne tina la curent cu tot!Please!!!Pupici multi si iti tinem pumnii!
Noapte buna mamici si pitici!

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc mult pt. urari si va transmit pupicuri de la Maria.

Tatiana, asteptam vesti. Fii tare!

Sanzina, important este ca ati scapat cu bine din accident. Si eu sunt pro scaunelul de masina. Cand am avut noi accidentul, Maria nu era cu noi, dar scaunelul ei a ramas intact, in timp ce masina era facuta praf si scaunele noastre rupte. Tu esti bine? Pupici.

La multi ani Layla!!!! (iar cu intarziere). Ce de racusori pe aici!

Lu-more, uite aici un link cu un loc minunat din Delta: http://www.guraportitei.ro

Acum cate ceva despre motata: Pt. ca nu ne-a trecut raceala de tot am amanat petrecerea pt. copii, dar vineri am facut petrecere cu adulti si i-am luat motul. Maria a fost asa de cuminte, nu a plans deloc, nici cand i-a taiat motul. A suflat cumintica in lumanare (ca doar exerseaza de o luna). I-am pus pe tava: dictionar, carte (Shakespeare - m-am gandit sa impusc mai multi iepuri dintr-o data ), harta, stilou, pensula (tati vrea sa o faca pictorita), mouse, calculator, inel, ruj, bani, minge de tenis, CD (ca e innebunita dupa muzica). Maria a ales: dictionarul, inelul si seringa. Asta ca se pun primele trei, ca ea a continuat si a luat si harta si pensula. In final, i-am dat si banii in mana, ca daca tot s-a imprastiat in atatea domenii, trebuie sa aiba si fonduri.

Rochita pe care i-am cumparat-o eu a purtat-o doar la inceput, ca a sarit toata lumea in capul meu sa o schimb cu rochita de la nasa. Dar Maria este oricum frumusica, indiferent cu ce e imbracata. In afara de hainute a primit jucarii: papusa-bebe, care vorbeste, bea ceai, isi misca falcutele, sforaie, rade de care e indragostita, un telefon (noi nu avem telefon fix, asa ca a fost incantat si si-a petrecut jumatate de ora vorbind la telefon), leagan (mai aveam unul), minge-broscuta, casuta cu Winnie the Pooh (in care initial nu a vrut sa intre, dar a doua zi s-a jucat in ea cu papusa), girafometru, doua goblene cu o fetita si un baietel (cusute de matusa mea).

Toata lumea a laudat-o cat de cumintica e. La un moment dat, lumea era la masa si ea statea in fundulet langa masa si se juca, vorbea cu papusa si telefonul. Nu baga in seama pe nimeni. In rest, a trecut prin bratele tuturor. Am avut mari emotii pt. ca in ultimul timp a devenit o rusinoasa, dar ne-am descurcat foarte bine.

Va pup!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Sinziana bine ca ati scapat teferi! Cel din fata ta a pus frana brusc si nu ai mai avut timp sa franezi sau cum, am mai citit si la celalat subiect pe care l-ai postat. Unde erati? Referitor la ce ai intrebat cu schimbarea permisului pt. ca ai alt nume, trebuie sa te duci la Politia Municipala de pe Cuza-Voda din centru si acolo este un birou cum intri pe stanga (din termopan) unde depui dosarul cu acte si daca trebuie o poza noua iti face si poza si peste o saptamana te duci si il iei.
Tatiana, din nou: nastere usoara.
Cornelia, felicitari pt. luarea motului, acum ce o sa faci o tunzi pe Maria? Poate pui niste poze de la eveniment!
Cat despre noi, sambata am facut si noi ziua lui Paul dar doar in familie, nu am mai avut alti copii. Paul a suflat in cele 2 lumanari si l-am pozat chiar atunci si apoi i-am mai facut si alte poze cu cele 2 costumase si cu adidasii pe care i-a primit de la buni' si de la mine. I-am mai luat si un set de jucarele pt. plaja cu galetusa, lopatica, grebla, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Sinziana, bie ca nu a patit nimic David. Imi inchipui c a fost la gura ta si ce sperietura ai tras...

Tatiana, asteptam vesti...
Cornelia, inca o data felicitari pt domnisoara (ca acum e mare:).Repede a mai trecut anul asta..
Oana si tie pt cavaler.

Crix, cand plecati in concediu? Ati stabilit ceva sau inca nu stiti?

Va pupam.
Caty si Dinu care a inceput sa tipe iar.

caty

Mergi la inceput

Uff...sunt mai bine, psihic, ca inca ma mai deranjeaza gatul.
Accidentul a fost asa: Eu am incetinit dupa cel din fata mea ca trecea un pieton si cel din spatele meu a venit in viteza, m-a pocnit si eu l-am pocnit (fortza intertiei) pe cel din fata...bine ca bietul pieton si-a dat seama la timp si a fugit repede, ca altfel il facea aschii!!! Deci masina e praf, si din fata si din spate!
Acum, parca nu mi-era de ajuns, ma gandesc cu groaza ce o sa imi faca astia, ca am primit o amenda ca circul cu carnetul expirat, si cand am avut accidentul tot nu il schimbasem...poate ma baga la racoare!!!

Ce stiti de Tatiana? A nascut? Sa o sunam?

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sa va traiasca puiutzu', sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii si impliniri!E tiza cu bibica mea( Bianca)! Eu o sa ajung sigur maine la ea ca am de facut niste analize. Inca o data felicitari!

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Sa va traiasca fetita, cum ii veti spune Delia sau Bianca? Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Cat despre cum a fost nasterea, draga Cosmin, mai bine las-o pe Tatiana sa ne povesteasca, pt. ca numai ea stie cel mai bine cum a fost!
Fetili, celelalte, ce mai faceti? Cristina ai gasit adresele cu muzica?

Mergi la inceput