Mamici din Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

[red]La multi ani, Maria![/red]Sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii!
Hi! Am vorbit ieri cu Roxana si ma delegase sa va spun ca e bine,numai ca al meu sot a stat toata ziua pe calc. si nu am avut sanse in fata lui!

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Salutare la mamite !!!

Eu am cam absentat dar am facut-o motivat !!!
In weekend am fost la Tulcea pentru ca sambata am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului !! A fost super , distractie si amintiri ,vorba multa in general.
Dupa care m-am intors la santierul meu cel de toate zilele care avanseaza de nu imi vine sa cred . Deja ma gandesc la mobila .
La Tulcea , am facut si botezul focului in ceea ce priveste cazaturile . A cazut turturica mea de pe pat in nasuc pe covoras . Ma dusesem sa pun ceva in frigider si am postat-o pe pat la ceva distanta de margine . Intr-o fractiune de secunda a fost jos . Si asta pentru ca a descoperit deplasatul prin rostogolire . Asta e !!! Viata e grea si plina de pericole !!!

M-a intrebat cineva de costumul de baie al Andrute-i ,parca Crixia , deunde l-am luat? Imi pare rau dar l-am primit cadou din Anglia !

As vrea si eu sa merg la plaja dar nu stiu daca totusi e ok .Poate sub o umbrela ar merge . Eu m-am gandit sa o duc atunci cand va sta foarte bine in fundulet . Si a inceput sa stea . Voi ce ziceti ?
Noi in rest mancam bine , fara excese dar nici nu o fortez . Alaltaieri i-am dat danone simplu si nu i-a placut . ieri i-am dat danone cremoso si a fost super incantata !! Voi cu ce le mai dati iaurtelul ,ca mi se pare cam fad asa simplu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani! Maria

Vrem sa mergem la plaja in acest weekend.
Cum a fost in prima Zi pentru voi? Unde faceti?

Un weekend placut.
Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna!!!
Ce se mai aude?
Cine a fost la plaja? Noi am sarit azi peste ca am avut o gramada de treburi de rezolvat...
Stie cineva ce trebuie facut sa imi schimb numele de pe carnetul de conducere? Am primit o amenda azi ca circulam cu el pe numele vechi!!! UFUFUF...Habar nu am nici macar unde este politia rutiera, sau daca acolo tb schimbat.
Vreau sa ii cumpar lui David niste maieuri de vara simpatice si de calitate...ce magazin imi recomandati?
Salutare...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, mamaci din Constanta!
Eu nu sunt de pe la voi, dar va scriu, poate-poate primesc si eu un raspuns la o intrebare pe care am pus-o si prin alte parti...
Poate cineva sa-mi povesteasc ceva despre Sulina? I s-a pus "pata" sotului meu ca vrea sa mearga acolo cateva zile, fiindca a vazut el un filmulet despre Delta si nu-i mai iese din minte! Noi in Delta am mai fost, dar nu am ajuns la Sulina! Acu' vrea sa ajunga acolo (a cumparat deja sprayul anti-tantari!).
In acest moment sta langa mine si-mi dicteaza ce sa va scriu, printre altele, cum e plaja... si daca stiti ceva despre locuri de cazare... si altele, dar revin mai tarziu..

Multumesc, sper sa ma ajutati, ca nu mai are al meu somn din cauza asta!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Nu am fost niciodata in Sulina, dar am o prietena care s-a maritat pe acolo si am intles de la ea asa: ca orasul e foarte mic, si nu prea interesant...dar curat. Se ajunge destul de greu acolo, trebuie sa treci cu bacul si se merge destul!!! Daca va place pescuitul e o zona ideala pentru asta, si pentru ciorba de peste!!!
In rest nu cred ca ai prea multe de facut...decat sa te ciupeasca tantarii si sa fii mancat de ciredele de animale salbatice care misuna prin delta...
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput

Tatiana, am vazut niste rochite dragute ieri cand am fost un pic prin Tomis...hai baga viteza...ca ma arde mana!!!! Si nu avem nici o fetita in gasca.
Cred ca in 10 zile esti buna de plaja!!! Zic si eu asa sa te incurajez, sincer, nu o sa stii pe unde sa dormi mai degraba.
Dar timp sa iesi in parc cu bebica trebuie neaparat sa iti faci. Cand vrei sa iesi cu ea prima data in parc? V-ati luat carucior???
Acum ploua afara, si David doarme...eu imi fac siesta...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va multumesc!
Fratele meu (locuieste in Romania) este innebunit dupa Delta si pescuit. Am fost acum doi ani, dar am ramas doar doua zile. De asemenea, tocmai am aflat ca in vara asta au hotarat sa nu mai plece in concediu cu familia... Noi ne-am gandit sa-i luam cu noi, cand ajungem in Romania, si sa mergem impreuna undeva. Ne gandeam la o saptamana in Delta + plaja, de asta am zis Sulina. Inteleg ca se ajunge cu bacul... De unde il luam? Putem lua si masina cu noi ?(o intrebare prosteasca, dar zau ca nu am nici cea mai mica idee...)
In concluzie, nu am merge la Sulina sa vedem ceva (gen statiune), ci doar pentru plaja, pescuit, plimbari in Delta, stat degeaba. Dar ar trebui sa dormim totusi undeva... si sa mancam... nu ne sperie statul la vreo familie (chiar preferam), dar... avem sanse sa gasim ceva, asa, sa aterizam la poarta omului si sa cerem gazduire? De tantari nu ne temem, ca avem creme si alte alea...
Ma mai gandesc...
Cu bine!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

La multi ani,Paul sa cresti mare si sanatos...ca ti-am pus gand rau pt. fetele noastre!
Ieri n-am apucat sa termin de scris ca am apasat din greseala pe enter si mi-a trimis postarea.Moni5torul de la Anduta s-a stricat si ma bat cu tasu' pe calc. din sufragerie.
Tatiana, pai tu-i pui numele bebicii ca al lui Bibi(Bianca defapt)-ma bucur ca-ti place si tie!!!
July, cum se administreaza ecoflorul, pt. ca am inteles ca sunt niste pliculete(7 buc.per cutie) Da-mi mai multe amanunte,te rog!
Noi am fost plini de musafiri! si mai asteptam vreo doua randuri. M-am cam saturat pun-te masa toata ziua si pe caldurile astea. De regula vara nu prea fac mancare gatita, ciorbita si restul .....la minut. Dar acum numai in bucatarie am stat de dimineata pana seara.Si-mi place ....de mor
Cu musafirii nici plaja n-am putut sa facem! Si mi-e asa dor ca anul trecut ma simteam rau cu sarcina si n-am facut deloc.
Lu-mor- am fost acum cativa ani cu vaporasul pe bratul Sulina cu escala in Sulina. A fost de vis, dar doar in trecere.Mai mult nu pot sa-ti spun.
Cali, concediu placut!
Va pup pe toate ca sunt obosita..tare.Am mers pe jos cu Bibi cu carutul aproape 2 ore si-s franta.

Mergi la inceput

La multi ani,Layla!! Sa fii sanatoasa si- sa-ti cresti fericita ingerasul!
E putin deprimant cand schimbi prefixul.( cel putin asa a fost la mine) Tu cum suporti ideea???

Mergi la inceput