tuse si raceala

tuse si raceala | Autor: bobi

Link direct la acest mesaj

le salut pe toate mamicile prezente si viitoare, si iarasi am nevoie de ajutorul vostru... stiu ca sunt cam egoista si nu scriu decat cand am eu nevoie, promit sa intru mai des pe site in vacanta...
am BB mic in bulta de cca 3 luni. rugamintea mea e daca stie cineva sa ma ajute cu sfaturi naturiste ce ceaiuri sau leacuri impotriva tusei "magaresti" si a racelii. nu vreau sa iau nici un medicament. si sa treaca repede daca s-ar putea...

va multumesc mult si va urez sarbatori cat mai fericite!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Impotriva racelii: ceai de tei, menta, macese si alte buruieni binefacatoare, lamaie multa (ori grapefruit .. fructe cu multa vitamina C), miere de albine, patutz, caldurica, sotz iubitor si grijuliu. Impotriva tusei magaresti am auzit de ceva cu ceapa si miere, dar nu stiu exact, ori mai astepti sa-ti spuna fetele, ori dai cautare pe forumul vechi, gasesti acolo reteta.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

scobeste o ridiche alba, pune zahar mult acolo, si lasa sa se formeze sucul... apoi il bei, face foarte bine la tuse (cica, eu n-am incercat, dar stiu pe cineva care doar asa se trateaza!)

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

pt tuse - STODAL produs de Boiron; este din plante "(cca 90000 sticla)
pt raceala - oscillococcinum, vitamina C natural (cca 40000 flaconul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore spune:

Cred ca doctorul poate sa-ti spuna cel mai bine ce trebuie sa faci.Mie mi-a facut foarte bine Ca-C-vita(amestec de calciu,vitamina C si D)pe care l-am luat la inceputul toamnei la recomandarea doctoritei si care m-a ferit,cel putin pana acum ,de raceli,mai ales cu toamna asta ciudata.Mananca multe citrice si du-te la doctor.
Sanatate multa!

Mergi la inceput