doctorita Nicolicea?
Am o prietena (fina mea) care a fost incantata de doctorita Niculicea de la spitalul Municipal. Stiti ceva de ea? Este chiar buna? Se ocupa si de probleme de infertilitate? Pana la ce punct?
Raspunsuri
Mamica_de_mai spune:
Despre dr.Nicolicea am auzit pareri pro si contra! Eu sunt multumita de cum comunicam si sper sa ramana aceeasi comunicare si intelegere intre noi si de acum inainte! Sfaturile ei in timpul nasterii m-au ajutat foarte mult si mi-au scurtat suferinta! + ca dupa s-a purtat foarte dragut cu mine!
Daca se ocupa si de probeleme de infertilitate nu cunosc, dar o pot intreba!
Pupici !
Nally spune:
intrasem cu alt nick!Scuze!!! Daca esti interesata da-mi un pm si am sa vorbesc cu ea. Si asa trebuie sa merg la un control!Asa mai am un motiv in plus sa o sun!!!
Nally si Sebastian
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu
Tia spune:
quote:nally, te rog frumos foloseste un singur nick pentru logare la
Originally posted by Nally
intrasem cu alt nick!Scuze!!! Daca esti interesata da-mi un pm si am sa vorbesc cu ea. Si asa trebuie sa merg la un control!Asa mai am un motiv in plus sa o sun!!!
multumesc pentru intelegere!
musete spune:
Am fost demult, demult, pacienta d-nei dr. Nicolicea. Nu mi s-a parut o experta in probleme legate de fertilitate, insa, intr-adevar, comunica deosebit cu pacientele, spre deosebire de d-na doctor Moisa,( daca o cunoasteti), care mi se pare o dura. Cateodata, conteaza atat de mult comunicarea.... Dupa parerea mea, un medic ar trebui sa fie inzestrat mai intai de toate cu duhul blandetii, si mai apoi cu talent, nu credeti ???
hai ca am luat-o razna de tot... Scuze...
Fabya spune:
Buna,ma bucur sa aud de la voi ca Dr.Niculicea de la spitalul Municipal eu am fost pacienta ei acuma 10-11 ani si am pierdut atunci o sarcina in luna a sase-a dar nu afost vina ei,deci eram in spital de 5 zile ,aveam de 4 zile facut serclaj ca sa tin sarcina ca aveam o dilatatie destul de maricica deja.Una din probleme a fost ca nemernicile alea de asistente nu le gaseai daca aveai nevoi de ceva la miezul nopti ,pentru ca pe mina ma luat din somn contractile si am suportat pina dimineatza la 5 cind m-am tärit pe hol pina la un etaj mai jos sa o sun acasa pe Rr.Niculicea care a fost intr-o ora in spital pentru mine,era prea tirziu si deja copliul era cu manuta in vagin si nu a mai avut ce face,ma rupt toata....asta e si mie i-mi un pic scriba de asistetele astea din Romania care asteapta sa le dai ceva de cite ori iti aduce o pastila la cite o tura noua de serviciu,inclisiv si femei de serviciu.......le-as da buna ziua ca nici asta nu merita.......uneori ma enervez si acuma acele chinuri pe viu cind mi-le amintesc,pentru ca am gasit pe nimemi la ora 12 noaptea acolo ca se sus pe sectia aceia....se putea totusi salva situatia.....Dar in fine Dr.Niculicea de la spitalul Municipal e o femei de milioane si foarte atenta cu pacientele si atenta de ce sa nu recunosc.
Numai bine si multa sanatate.
Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
ardit spune:
musete merci mult asa auzisem si eu ca este rabdatoare si blanda dar si ca cere dreptul. Si preponderent si eu am suferit din acelas motiv, am fost la doctori renumiti, buni(?) si care ma tratau ca fiind un uter cu ovare. Dar am intalnit si doctori blanzi si nepriceputi. Si din ceea ce ati scris toate, am tras concluzia ca este buna dar mai ales la partea de graviditate-nastere. Nu?
imi pare rau fabya, doamne prin ce ai putut sa treci!! eu am un frison cand intru in spitalele din romania, eu am stat in permanenta cu toti membrii familiei, cand au fost in spital, din cauza asta (chiar si noaptea!)