BEBELUSI DE 9 LUNI MANINCA KIWWI?
As vrea sa le dau si altceva in afara de banane,mere,pere...Crede-ti ca pot minca kiwwi,voi dati bb-lor vostri?
www.yamafoto.com/users/otilia/images/5448/gemeni.jpg" border="0">
Mos Craciun cu plete albe
A sosit de prin nameti
Si aduce daruri multe
La fetite si baieti
Mos Craciun,Mos Craciun...
Din batrini se povesteste
Ca-n toti ani negresit
Mos Craciun pribeag soseste,
Niciodata n-a lipsit
***Marry Christmas***
***Theodora, Alexandros, Giannis***
Raspunsuri
anamaria spune:
Bogdan manca kiwi, n-a avut probleme, sa nu te ingrijorezi insa, in scaun vor aparea semintele nedigerate, e normal. Poti sa le dai amestecat cu banana, sau cu branzica/cereale, ca sa nu fie prea acru. Daca le place... POFTA BUNA!!!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
danis spune:
noi am mancat kiwi de pe la 6 luni, si nu am avut probleme; si eu ma intreb ce fructe sa-i mai dau, ca am auzit tot felul de lucruri rele despre fiecare dintre ele (in special legate de potentialul lor alergizant); pana acum (avem aproape 8 luni) am mancat mere, pere, portocale, banane (pe astea le mancam si cu carne!), piersici, chiar si prune; voi ce le-ati mai dat?
Daniela si bb Anda
adriana spune:
Eu i-am dat pe la 6 luni... a facut dupa o adevarata iritatie pe faetisoara... Cu greu am scapat de ea, dupa cateva zile cand nu mai stiam ce sa fac... Nu-mi mai trebuie kiwi pana la un an...
coryna spune:
Eu i-am dat tot pe la 8-9 luni, dar lui Dragos nu i-au placut, dar o sa mai incerc acum in combinatie cu banana, poate asa i-l pacalesc. I-am dat fruct de mango si i-a placut, ceea ce nu pot spune despre mine, asa ca nu comentam gusturile bblusilor.
danielac spune:
Dianei i-am dat kiwi la un an si i-a placut a mancat aproape o jumatate de fruct odata.
-dana si Diana Maria
(1 an pe 24.10.2002) [img http://www.desprecopii.com/userphoto/daniela%20costea/Diana%20la%20nico.jpg/img]
cori spune:
fetitza mea are aproape 7 luni si incerc sa-i dau cat mai multe fructe. si ea ma incurajeaza, deoarece le mananca cu fffmare pofta!!
i-am dat kiwi, porto, mandarine, banane, mango, mere, piersica, ..cam atat parca...
sper ca nu am procedat rau...
pupicei si sarbatori fericite,
bb Bia si mami Cori
ralucab spune:
Teodora, dar de ce nu le dai decat sucul de kiwi, ca sa nu ai probleme in ceea ce priveste semintele. E f. bogat in vitamina C si nu vad de ce le-ar face probleme. Se spune ca si portocalele sunt alergene, si din moment ce au mancat portocale, si nu s-a intamplat nimic, ... de ce nu?In fond, sunt destul de maricei, nu?
R.
Theodora spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri...Miine mincam kiwwi!!!
Si in afara subiectului...Azi eram in bucatarie cu Alexandros si la un moment dat am luat cana sa beau apa.El a inceput sa topaie in scaunelul lui si sa intinda minutele catre cana...I-am pus cana la gurita si incet-incet a baut apa din cana si nu va inchipuiti ce bucuros a fost pentru noul lucru descoperit.Aceeasi reactie a avut si Yannis(Giannis) putin mai tirziu...Aaahh! Cresc bebeii mei,Doamne!
www.yamafoto.com/users/otilia/images/5448/gemeni.jpg" border="0">
Mos Craciun cu plete albe
A sosit de prin nameti
Si aduce daruri multe
La fetite si baieti
Din batrini se povesteste
Ca-n toti ani negresit
Mos Craciun pribeag soseste,
Niciodata n-a lipsit
***Marry Christmas***
***Theodora, Alexandros, Giannis***
mumulina spune:
noua pediatrul ne-a zis ca putem manca kiwi la varsta asta (Teodora are 5 luni), dar numai pulpa, sa scoatem semintele.
,don'soara Alex si bb Teo