Pot sa sper?
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Felicitari!
Bebele tau e o dovada a faptului ca minunile se produc !
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
ASI
RalucaN spune:
Felicitari!
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si la final un bebe sanatos!
Raluca
cipi spune:
Povestea noastra a inceput acum 8 ani cand am descoperit ca sotul meu are probleme:oligoastenospermie. De atunci zeci de spermograme. Tratamente peste tratamente. Acum 2 ani am facut 2 inseminari la Giulesti nestiind ca de fapt nu aveam nici o sanasa. Atunci ne dusesem cu o spermograma facuta la Parhon si Marinescu ne-a dat sansa cu inseminarea, care de fapt nu a reusit. Pe urma am inceput sa mergem la Moisa care dupa spermogramele facute la ea la Giulesti sansele erau zero chiar si pentru FIV ICSI. Eram total bulversati. Chiar am creat un subiect pe DC "Spermograma - rezultate diferite" in care va aratam cum este posibil ca trei analize facute in decurs de o luna sa fie diferite. Era ca o ironie, dupa atati ani de tratamente sotul meu sa stea mai prost ca la inceput. Analiza de la Giulesti era cam asa: Nr.spermatozoizi 28 milioane, mob. 0%, Forme normale 0%. La Giulesti am mers de 2 ani, timp in care a facut tratamente si 4 spermograme in decursul acestor ani. Toate analizele aratau la fel: 0% mob, 0% forme norm. Va dati seama ce am simtit acum cand am 3 teste pozitive. Nu imi vine sa cred! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceste teste pe care le am. Chiar daca ar fi numai atat si tot consider ca ni s-a intamplat o minune. Ce pot sa va spun ca sotul meu a luat cam de 5 luni Branca ursului si de o luna zinc. Tot timpul m-am rugat la Dumnezeu si la Fecioara Maria sa ne daruiasca bucuria de a fi parinti. Cred ca mai dureaza pana o sa-mi revin. Sper din tot sufletul sa decurga totul bine, mai ales ca am 36 ani. Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine si va doresc sa va tineti in brate cat mai curand copilasul dorit. Va sarut.
heleny spune:
Cipi,
multumim pentru povestea ta care cel putin pe mine m-a incurajat foarte mult. Eu trec printr-o chestie asemanatoare cu sotul meu si minunea nu s-a intamplat inca la noi. Ma bucur enorm de cate ori mai apare cate o graviduta la aspirante si mai ales la cele cu probleme mari carora li sau dat diagnostice negative. Ai mare grija de tine si de BB.
Pupici.
heleny
doly spune:
Cipi, mi se face pielea de gaina de emotii.felicitari!!!!!!!!!!ma bucur enorm pentru tine.Visez si eu la clipa cand voi avea acea a doua liniutza.
Si noi, luna asta am prestat cuminti din ziua a 5-a din 2 in 2 zile...Astept sa vad, desi...am o presimtire ca nimic nu s-a intamplat inca.Daca nu iese luna asta , vom trece si noi sa reluam analize, spermograme...si de alea...Ideea este ca am putere sa sper, ca ma rog si eu ca si tine in fiecare zi...
inca o data felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si sarcina usoara.
eventual , asa...pt orice eventualitate, n-ar fi rau daca ne-ai scrie cum a luat sotul tau branca ursului...cine stie..poate vom avea si noi nevoie...si sa fim cu lectia invatata.
Te iubim.....
Doly.
copilutzu spune:
CIPI,
felicitari,ma bucur nespus si iti multumesc ca mi-ai dat speranta.
Aceste minuni sunt de la Dumnezeu.
Iti doresc sa iti vezi visul implinit,si sarcina usoara si un bebicut (cipic) sanatos.
MII de pupici!
Doina
copilutzu spune:
CIPI,
spune-ne si noua cum a luat sotul tau branca ursului si zinc.
Daca trebuie sa nu manance carne de porc cum scria in Formula As.
Da-ne detalii mai amanuntite despre tratament, cu restrictii cu tot daca sunt!
Poate..... sare si la noi un,ca... unul este de ajuns.
Te rog mult!
Doina
Karina spune:
Felicitari Cipi !!!
Sa-ti dea Domnul sarcina usoara si un copil intreg si sanatos. Si sa nu te sperie virsta, eu am ramas la 37 ani trecute si am un bebe o minunatie. Si eu am facut 9 ani investigatii si tratamente, 3 IAS si 2 FIV si am ramas pina la urma natural. Asa ca minuni se intimpla, totul e sa nu-ti pierzi speranta.
Karina+ Bogdanel
eva alicia spune:
Cipi, iti multumim ca imparti cu noi bucuria asta atat de mare!!!
Multa sanatate tie si lui BB!!!
Asta da reusita, imi dau cu atat mai mult seama, cu cat am aceeasi varsta ca tine, si stiu cum astept in fiecare luna, cu ceasul biologic ticaind in creieri...
Ai grija mare de tine!!!
Jasmine spune:
Uite ca se poate.Cand nu mai ai nici o speranta,cand crezi ca te zbati si speri degeaba.....
E un dar de la Dumnezeu,o minune pe care ai asteptat-o si El a considerat ca e timpul s-o capeti.
Ma bucur din tot sufletul pt tine.
Jasmine
18 saptamani