Pot sa sper?
Raspunsuri - Pagina 3
coco spune:
Mi-ai dat din nou sperante Cipi si-ti multumesc. Tocmai deznadajduiam.
Felicitari!Sarcina usoara!
Coco
Androix spune:
Cipi, felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara si fara incidente si sa iti dea Dumnezeu un beblash sanatos si mancacios!
Povesti ca a ta redau speranta multora!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
cipi spune:
Va multumesc din suflet pentru felicitari. V-am simtit ca pe o adevarata familie. Ce pot sa va spun este ca in ultimile 2 luni am prestat in perioada fertila din 2 in 2 zile cu o perna mai groasa sub popou si am ramas in aceasta pozitie inca 1/2 h dupa. Cred ca a contat foarte mult pozitia aceasta care a facilitat patrundereain uter. Sotul meu a luat 5 luni branca ursului cate 1 lingurita de 3 ori/zi si 2 luni 2 cp/zn pe zi, nu a tinut un regim special (sotul meu nu fumeaza si nu consuma alcool in mod exagerat). Incercati sa va spovediti si sa va impartasiti (este foarte important) apoi rugati-va Bunului Dumnezeu. Cu o zi inainte de a concepe bb-ul am fost la Moastele Sf. Anton de Padova ,la Catedrala Sf. Iosif, care se mai numeste si sfantul minunilor. Abia astept sa am comfirmarea ecografului. Momentan privesc cu uimire cele 3 teste pozitive. Sper sa imi ajute Dumnezeu sa-mi vad visul cu ochii. Pentru cei care isi fac sau si-au facut spermogramele la Giulesti, va dau un sfat: repetati analiza la inca 2 laboratoare pentru siguranta diagnosticului.
Va sarut pe toti si va doresc numai bine.
Cipi
nadine2004 spune:
Cipi, am citit cu emotie si ma bucur si te felicit! Sanatate multa si iti doresc din suflet ca peste 9 luni sa-ti bebele in brate! Sanatate amandurora! Este emotionant! Mie mi-a spus doctorul ca nu am ciclu ovulatoriu si dupa doua luni( in care m-am stresat) am avut bucuria de a vedea doua linii!
Nu va pierdeti speranta!
try spune:
Felicitari, cipi. Asta intr-adevar minune. E clar ca sotul tau a avut probleme (nu aveau cum sa-ti greseasca totusi analizele timp de 2 ani la 2 laboratoare diferite), insa ori tratamentul naturist, ori rugile voastre asidue, ori sperantele voastre din suflet au determinat o schimbare si iata, minunea s-a produs. Sunt curioasa acum ce rezultate ale spermogramei ar inregistra sotul tau.
Sa ai grija de tine si de bebe...
22+ sapt DNP 31 oct.
pepsica spune:
Ma bucur mult pt. tine Cipi!
Ce pot sa spun e ca m-am infiorat cind am citit ca inainte de concepere ai fost la moastele sf. Anton din Padova, pt. ca ei, bine, si eu am simtit ca el ma va ajuta. Sa vedeti cum sa fost la mine: am fost intr-un concediu in Italia cu masina si intimplator- sau nu- am fost prin Padova unde evident am cautat catedrala.. am intrat inauntru si de cum am intrat m-am emotionat asa, tare mult.. apoi am vazut mormintul lui unde erau multi pelerini, dar nu chiar asa de multi cum am auzit ca a fost pe la noi- noi am fost pe la incepeutul lunii mai, am auzit ca in Romania ar fi fost tot pe atunici... si am fost linga mormint si m-am rugat si parca asa...am simtit ca va fi bine si pt. noi pt. ca stiti, si noi sintem fara sanse... si in plus am scris si o scrisoare acolo spunind ce vreau, si erau fetelor peste tot poze puse de oameni drept multumire pt. minunile facute cu ei! Poze de bebeblusi, dar si poze cu masini lovite din care presupun ca au iesit oamenii nevatamati, etc. Am luat si eu o iconita de acolo si uneori imi reamintesc speranta care am simtit-o acolo...cu siguranta ca aceste lucruri ne dau speranta la noi toate...
aime spune:
felicitari cipi !!!!
nu numai ca poti sa speri, dar cred ca esti deja o invingatoare.
si eu am 35 ani si minunea s-a produs dupa 7 ani de asteptari...inca cred ca e vis, desi burtica mea are acum 5 luni fara 3 zile...
iti doresc sarcina usoara, bb sanatos si bine ai venit in clubul mamicilor de peste 30 ani. daca vrei sa schimbam impresii trimite PM.
aime
elli spune:
CIPI draga,
FELICITARI din tot sufletul! Pai daca Dumnezeu nu face minuni atunci noi ce sa mai asteptam?! E clar, cu credinta si iubire totul e posibil! Fie ca ingerasul care v-a ales ca parinti sa va implineasca visele!