Kamayani
Hei, ce stiti despre Kamayani? Ati auzit sa ramana vreuna dintre fete dupa tratament?
Multumesc,
Medeea
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
Eu una nu am simtit nimic de la el. Pot sa spun ca de la tinctura de mugur de zmeur am simtit si de la cea de vasc.(adica lucrau ovarele intepaturi etc)
Monica
Monica-Elena spune:
iubita de 11 ani de cand tot il astept pe bb am facut tot felul de tratamente nu mai stiu cate am luat, cum scria in prospect si l-am mai luat cu inca ceva parca ulei de galbenele.
Monica
psj spune:
Da, nici la mine nu a avut nici un efect (am luat 2 luni -3/zi) , dar poate ca la alte fete a avut/are efect . Am vazut ca apare si in tratamentul Liviei , deci la ea a avut efect (desi nu luase doar Kamayani)
livia spune:
Pt. a avea putere de actiune,un produs naturist are nevoie intotdeauna de o completare mai bine zis ,este nevoie de doua sau mai multe produse pt.crearea echilibrului in corp.Daca este luat numai un produs, cand deja exista o afectiune ori nu are putere ori nu va actiona deloc dar, daca il ve-ti lua preventiv sau contra efectelor secundare ale unor medicamente atunci e deja altceva...Asa ca, cine are probleme ori face trat. cum trebuie ori mai bine renunta fiindca vorba zicalei:"cu o floare nu se face primavara",nu!?!
Si inca ceva...multe persoane incearca ba un produs ,ba altul pt.putin timp sau sub alte forme de cum este indicat in afectiunea respectiva si in cele din urma spun:Aaaa... ce trat.nat....ca am incercat de toate si nimic!!! Dar nu spune ca a luat totul aiurea ...
Sper ca nu v-am suparat dar incerc sa va fac sa intelege-ti cum este bine si sa nu face-ti greseli ca este rau cand va pune-ti ultima speranta intr-un preparat si pana la urma se lasa binenteles cu o deziluzie...
Concluzie:pt.obtinerea rezultatelor :perseverenta,vointa si corectitudine in respectarea modului de folosire a plantelor!
pupic
gabid spune:
Eu am luat 3/zi.Nici la mine nu s-a vazut nimic deosebit.Eu am deficit de progesteron prin analize si numa cu utrogestan se repara.Sunt bune si tratamentele naturiste dar facute asa cum trebuie.
Gabi.
korinna spune:
Eu am luat Kamayani cand am tzinut tratamentul Liviei...mai la mine a functionat tratamentul asta ca nu mai ramasesesm de 7 ani si din prima luna de tratament am si ramas!!!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
deca spune:
Da, si eu am luat kamaiany, asa cum scrie si nimic; in schimb, de la brinca ursului chiar imi simteam ovarele.Dar tot nu-i BB.
anis spune:
E o mare vrajeala...punct ...am cumparat la ele 3 luni...de parca imi cumparam tigari...nici o ameliorare..
Toate plantele pe care le luam si daca luam ceea ce ne trebuie sunt pt ameliorarea problemelor..nu pt a iesi bebe, ca poti sa vindeci problemele si totusi....ehhee.. era asa de simplu sa inghitim plantute si sa facem bebei......restul depinde de cel de SUS si de conjuctura favorabila dintre parteneri...(hehehe ce diplomatic am spus)
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."