menstruatia
Imi lipseste de aproape trei luni;nu sunt insarcinata,am fost la medic si mi-a dat Utrogestan ca sa o declanseze,l-am terminat si tot nimic.
Si toate au inceput de la Brocriptinul pe care mi l-a prescris un destept de medic endocrinolog ptr chisturile de pe sani(si sigur fara rezultate pozitive).
Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta,decat dupa ce am nascut.
V-ati confruntat cu asa ceva ??
Va rog,linistiti-ma si pe mine.
Raspunsuri
miruna28 spune:
pai ..la medic endocrinolog merg pentru chisturi pe sani,aveam menstruatie,apoi m-a tot tinut 7 luni pe medicamente si acum nu mai vine si niciodata nu mi s-a intamplat asta.
miruna28 spune:
am luat cinci zile,cate doua pastile pe zi;ieri a fost ultima zi
ciclul nu mi-a mai venit de vreo 2 luni si jumatate
dandana spune:
miruna, din alte discutii de pe forum am inteles ca vine abia la cateva zile dupa ce termini de luat
vezi poate le cauti prin urma
calma ca inca nu-i grav!
psj spune:
In medie apare cam in 5 zile dupa ce termini de luat Utrogestanul , deci mai ai de asteptat putin . Cam 7 zile e maximul . Nu ti-a zis medicul nimic ?
Medeea76 spune:
Miruna, nu dispera, mie nu mi-a venit ciclul 7 luni. Am luat Dophaston, cinci zile si mi-a venit in a cincea zi de cand am terminat tratamentul, exact cum mi-a spus doctorita ca o sa se intample. Ai rabdare cateva zile si daca tot nu-ti vine, ia Duphaston, sigur vine si nu are nici contraindicatii, decat daca ai probleme foarte grave, iti recomand sa citesti prospectul macar.
Medeea
lala_1 spune:
Fetelor nu va jucati cu sanatatea voastra pentru ca nu e de glumit cu hormonii. Si pentru doctori e destul de greu sa "jongleze" cu ei dar voi singure... nu e posibil sa spui "ia Duphaston" asa pur si simplu.Teoretic ar trebui sa nu se elibereze fara reteta dar probabil nu se face asta. Medicul stie cel mai bine ce schema de tratament sa foloseasca pentru afectiuna pe care o are fiecare femeie(de ex.ptr. sterilitate din ziua 11 in alte cazuri din ziua 15)Deci va rod frumos nu luati medicamente de capulvostru.Eu vorbesc din proprie experienta, iau Duphaston de trei luni impreuna cu alte medicamente si sunt tratata de doi doctori endocrinolog si ginecolog.
M-a speriat foarte tare citirea subiectului si cum incurajati unele dintre voi administrarea unor medicamente si nu stiu daca sunteti abilitate sa faceti acest lucru. Desigur fiecare e liber sa aleaga ce face cu sanatatea lui dar eu va doresc sa faceti ce TREBUIE, adica mergeti la DOCTOR.
Sper sa nu fi suparat pe cineva...!
LALA
miruna28 spune:
mi-a spus ca intr-o saptamana..da(am intrebat aseara);
dar ce incredere sa mai am si in medici ? de 7 luni fac diverse tratamente si chisturile sunt la locul lor;endocrinologul te indoapa de medicamente sa dispara chisturile si nimic iar ginecologul spune sa-i lasi in pace.