Mamici si tatici din Elvetia - partea 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraomar spune:

Giny eu veneam cu cea mai mare placere ,dar joi are Omar gradi de 2X ,iar vineri voi gati prinzul ptr.toata clasa lui ,tot la gradi

Totul este bine când se termina cu bine !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Giny, eu nu am cum sa vin, dar nu poti tu sa-i aduci la mine de dimineata? Asa nu ar fi nici o problema pentru mine. Stiu ca cel mare tre' sa mearga la scoala, dar ma gindeam ca poate-l invoiesti...zic si io...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Iren, vineri ia vacanta Matthias si fac asa un fel de party, nu pot sa-l învoiesc.
Am aflat: vineri mergem la spital la 10, deci nici nu as avea timp sa mai vin si la tine de dimi.
O sa dureze cam 2 ore si încerc sa gasesc pe cineva(vreo mamica din cartier).
Gasim noi pe cineva, în cel mai rau caz îl duc pe Patrick la 10 la Roger si sta cu el pîna terminam noi, iar Denisa sta acasa cu Teodora.

Va pup

Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1974 spune:

Salutare tuturor
in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva. In primul rand multumesc pentru raspunsurile primite si pentru urarile de bun venit.
Voi scrie ceva despre mine. Am 30 ani si am locuit in Germania 5 ani. De luna asta locuiesc in Elvetia, la 10 km de St. Gallen, mai exact in Bühler. Inca nu am terminat cu mutatul si aici la noi e totul inca in haos.
Am un baietel de 10 luni.
Dupa cum am mai scris, doresc sa intru in contact cu romani din zona. M-ar interesa daca exista medici romani in zona, pediatru dar nu numai. Daca nu, nici Zürich nu e chiar asa departe.
Nu prea stiu ce sa mai scriu. Raspund insa cu placere la intrebari
Cami

Mergi la inceput

Pai io zic ca, inainte sa te luam la interogatoriu , sa-ti mai uram inca o data "bine ai venit"
Cum te-ai instalat, ai pe cineva care sa te ajute cu bebe? Ma gindesc ca e tare greu sa te muti cu catel, cu purcel in alta tara...
Dupa cum am spus mai sus, io stau cu domiciliul in Züri, asa ca daca vrei sa dai o fuga pin-acilea, esti binevenita

Mergi la inceput

Iren, bine te-am gasit
inca nu m-am instalat, ca sotul meu urmeaza abia saptamana viitoare sa aduca si restul de lucruri din Germania. De-aia zic, la noi e haos total. De bebe ma ocup practic numai eu, cand e sotul meu acasa mai sta si el cu el, dar in rest nu e nimeni.
Usor nu e sa te muti cu catel si purcel intr-o alta tara, dar am mai facut asta acum 5 ani si atunci din Romania in Germania, ceea ce a fost mai greu decat acum. Desi purcelul nu l-am luat nici atunci, nici acum, ci numai catelul. Avem o catelusa de 7 ani adusa din Romania.
Tu in ce luna esti? Si baietelul tau ce varsta are?
Eu incerc sa ma obisnuiesc cat mai repede pe aici, ca tare as vrea ca in curand sa incep sa si lucrez un pic.
Voi, fetele de prin forum, sunteti de mult in Elvetia? Exista niste sfaturi speciale pe care le-ati da unui nou-venit?
Nu stiu cat timp vom ramane in apartamentul de acum, ca sotul meu l-a ales singur cand eu eram in vizita in tara, si acum constat cu parere de rau ca e cam zgomotos. Nu de la vecini, ci de la calea ferata care face un zgomot cumplit iar casa e de lemn. Sunt un pic dezamagita...
Asa ca am inceput deja sa ma uit de o alta locuinta.
Am scris prea mult?
Pentru raspunsuri ma bucur deja
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

dragele mele
Iata-ma din nou pe baricade. Eu am avut musafiri din Germania. Ce rau imi pare c-au plecat, ne-am simit bine impreuna si parca nu ne-am saturat de vorbit....

S-o iau pe rand:
lorelei, poze f reusite. Dar is suparata ca nu prea te vad si pe tine in poze. Cel putin la ziua Irenei unde mi-ai stat? Poi e frumos asa? Chiar eu cu manuta mea tz-am facut vreo cateva.
Giny> din pacate nu te pot ajuta ca n-am eu cu cine sa las copilu`. Doar daca aduci trupa la mine.
Cum e cu printesa Teodora? Daca ai timp mai povesteste-ne. Ce faceti 4 ore la spital? E greu pentru ea?

Fetili urmeaza o serie de intrebari.:

• Ati scris invitatia electronica pt 21 august?
  • Apoi: cine are numarul de tel de la agentia DoubleT din Zürich? Va rog sa mi-l spuneti si mieeeee.
    Si ultima :
  • Veniti la intalnirea de la Bodensee? Aruncati o privire aici:
    http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27812

Cami> willkomen in der Schweiz. si sa-ti traiasca baietelul. Sa-ti spun si despre mine si cu permisiunea ta am sa te mai intreb una alta. ... (si tu intreaba-ma.)
Cum iti place? Te-ai obisnuit cu schwyzetüütsch hi hi adica cu dialectul de aici?
Eu stau la vreo 40 km de zürich. Pana una alta vad ca cel mai aproape esti de mine. E frumos unde stai, la Appenzel am fost si mi-a placut mult.
Eu sunt din iasi.Tu de unde esti din Romania?
Ce profesie ai? (vrei sa-ti spun si eu? )
Comunitatea de romani din zona germana e grupata prin biserica ortodoxa din Zürich: http://www.bor-zh.ch/

Toate cele bune am fugit la Julia si scuze ca m-am intins prea mult aici.

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Buna Adela,
eu inca ma simt aici un pic ca picata din cer, dar sunt de fapt abia de cateva zile pe aici si nici mutatul nu l-am terminat inca. Cu dialectul sper sa ma obisnuiesc vreodata. Cu germana nu am avut probleme ca o stiam din tara. Eu am studiat economia si sunt Dipl.-Kff. cum zice neamtul. Am lucrat in tara ca translator si in Germania ca asistent la universitate. Tu? Cati ani ai? Si ce profesie ai? Eu inca nu stiu ce solutie voi gasi pentru puiul meu daca incep sa lucrez. Oricum caut numai ceva teilzeit, preferabil cam 30%.
In Romania am locuit in Ploiesti.
Tu de cat timp esti in Elvetia?
Puiutul meu da semne de nervozitate.
Numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela

dragele mele
Iata-ma din nou pe baricade. Eu am avut musafiri din Germania. Ce rau imi pare c-au plecat, ne-am simit bine impreuna si parca nu ne-am saturat de vorbit....

S-o iau pe rand:
lorelei, poze f reusite. Dar is suparata ca nu prea te vad si pe tine in poze. Cel putin la ziua Irenei unde mi-ai stat? Poi e frumos asa? Chiar eu cu manuta mea tz-am facut vreo cateva.
Giny> din pacate nu te pot ajuta ca n-am eu cu cine sa las copilu`. Doar daca aduci trupa la mine.
Cum e cu printesa Teodora? Daca ai timp mai povesteste-ne. Ce faceti 4 ore la spital? E greu pentru ea?

Fetili urmeaza o serie de intrebari.:
  • Ati scris invitatia electronica pt 21 august?
  • Apoi: cine are numarul de tel de la agentia DoubleT din Zürich? Va rog sa mi-l spuneti si mieeeee.
  • Si inca: ce cumparati de la drogerie contra durerilor la menstrustie?
    Si ultima :
  • Veniti la intalnirea de la Bodensee? Aruncati o privire aici:
    http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27812

Cami> willkomen in der Schweiz. si sa-ti traiasca baietelul. Sa-ti spun si despre mine si cu permisiunea ta am sa te mai intreb una alta. ... (si tu intreaba-ma.)
Cum iti place? Te-ai obisnuit cu schwyzetüütsch hi hi adica cu dialectul de aici?
Eu stau in cantonul schwyz, in lachen, la vreo 40 km de zürich. Pana una alta vad ca cel mai aproape esti de mine. E frumos unde stai, la Appenzel am fost si mi-a placut mult.
Eu sunt din iasi.Tu de unde esti din Romania?
Ce profesie ai? (vrei sa-ti spun si eu? )
Comunitatea de romani din zona germana e grupata prin biserica ortodoxa din Zürich: http://www.bor-zh.ch/

Toate cele bune am fugit la Julia si scuze ca m-am intins prea mult aici.

~~Adela &Julia -2 ani-

Adel, uite-aici nr domnului Ionica, seful de la Double T pe Elvetia: 079 618 01 01.
Cu drogeria habar n-am, ca nu mai am nevoie, da nici inainte nu luam nimic, astia recomanda cite doua panadoale, maxim de 4 ori pe zi, e singura chestia pe care mi-au dat-o cind am cerut ceva...
Cu Bodensee nu stiu, ca atunci o sa am un bebe mic, mic, asa ca nu stiu sigur, da ma mai gindesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Iren> multam de raspunsuri.

pupici,

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput