Mamici si tatici din Elvetia - partea 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

quote:
Originally posted by Coccinelle

La Monica, avem voie cu soatele sau pot asa īnte noi?

Voiam sa scriu:
"La Monica, avem voie cu soatzele sau tot asa īntre noi?"

Bey, daca Adela are voie cu sotul si cupilu'-are voie si Giny
cu sotul si copiii?Monica nu-i stie pe ai mei, credeti ca e vreo problema?
Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adelush, am ajuns cu bine, multzam de intrebare. Doar ca era sa adorm in mashina si Malina imi povestea bancuri, i-am zis sa ma tzina de vorba. Da ne-am descurcat. Cum s-a descurcat Julie fara mamy? L-a obosit rau pe taty, sau a ramas un rest si pentru sambata viitoare, cand vrem sa ieshim la Zürich iar?
Superb CD-ul, viitoare cumatritza, mi-au dat lacrimile ascultandu-l. Sa traiesti sa infloresti.
Irenush, chiar, vorba fetelor, cum te-ai descurcat cu treaba si curatzenia? sper ca nu ti-a fost foarte greu. Oricum, mi-a facut mare placere sa mai stam toate asha, de vorba. Multzumiri pentru pregatiri si pentru tot deranjul pe care ti l-am facut. Bogdanel insa a fost duuuulce ca mierea. Scump, mare, si cumintzel, dragul mamii.

Acu suntem suparate tare, Malina pleaca poimaine si simt lacrimi in ochi cand ma gandesc ca n-o mai vad 6 saptamani! Ma consolez ca n-are ce face saracutza aici, singura pe strada, cu noi la serviciu. Asta e, n-am ce-i face. Cand vine insa, o sa ne scoatem parleala, am si eu concediu si ne distram, nu gluma.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cumatra, da de poze ce s-aude?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetili eu sambata nu pot veni la Zürich. Mi s-au anuntat musafiri din Germania (nasii Juliei pe care ii astept de 2 saptamani dar tot m-au amanat ca au fost prinsi cu diverse treburi.... si in sfarsit acum vin!!!! )

Va doresc intalneala placuta si astept sa-mi povestiti!

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Adelush, nu stiu de ce, dar am avut asha, un feeling ca nu vii. Macar sa ne povestesti cum a fost cu a ta cumatritza din germania. Vrem raport complet
Fetili, unde ne intalnim la aeroport? scularea, ca maine vine Teodora!

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Ne īntīlnim la Arrival
Cine semneaza condica?Lorelei, Iren, Laura...und?
pupici
Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

und...Bogdanelu

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

fetili, poze de la petrecerea Elisei: http://community.webshots.com/album/155731477ifbPbs
si poze de la ziua Iren-ei: http://community.webshots.com/album/159241779zWAoUy
O saptamana buna va ureaza Lorelei
PS: Giny, cum ii merge Teodorei? E bine? Multi pupici pentru ingerashul nostru

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Mei, pe unde umblati? treceti repede la raport. Adelush, cum a fost cu nasha Juliei? Sau e inca la voi? Giny, cum te descurci cu totul? 4 copii si toata ziua la spital cu micutza, nu e ushor. ai nevoie de ajutor? Putem sa facem ceva pentru voi? Daca da, cu placere, doar spune-ne.

Salvati un inger:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorelei_19

Giny, cum te descurci cu totul? 4 copii si toata ziua la spital cu micutza, nu e ushor. ai nevoie de ajutor? Putem sa facem ceva pentru voi? Daca da, cu placere, doar spune-ne.

Ana, multumesc de īntrebare.E drept ca nu e usor, e nevoie de o organizare buna(elvetiana) si de multa rugaciune ca sa mearga toate bine.
Sora mea pe care am invitat-o intentionat īn aceasta perioada , ca sa ma ajute , nu poate sa vina decīt vineri la Zürich(a avut de rezolvat ceva īn Ro).Pīna atunci trebuie sa ne descurcam cum putem.Luni am fost plecate mai bine de patru ore la spital, timp īn care am lasat-o acasa pe Denisa(sora Teodorei) cu Matthias si Patrick.Multumim lui Dumnezeu, totul a fost bine cu ei .
Fetele,
Stiu ca si voi sīnteti ocupate, dar daca una din voi ar fi acasa cu
ei īn timp ce noi sīntem la spital as fi ceva mai relaxata.
Mīine sīntem din nou programate , la ora 11, nu stiu dinainte cīt stam.
Are vreuna din voi timp si placere sa vina joi sau vineri la mine acasa? Numai mīine stiu la ce ora vom fi programate joi.

Domnul profesor e un om deosebit de atent, amabil si placut.
Carmen a mers īn prima zi cu o inima care statea sa-i sara din piept de emotie si s-a īntors bucuroasa si linistita dupa ce l-a cunoscut.
O numeste pe Teodora"die Prinzessin Teodora" !!!
Ca si cum ar fi citit discutiile de pe forum!
Va mai scriu mīine, daca e ceva nou.Deocamdata se fac analize .Nu avem nici un rezultat, concluziile-mai tīrziu.
Va pupam cu drag
Teodora, Denisa, Carmen si gazdele lor atīt de bucuroase de oaspeti!

Mergi la inceput