Ecografie buna, UNDE ?
Am mai postat o data azi subiectul, dar din motive care-mi scapa, nu a aparut.
Fetelor, recomandati-mi si mie pentru o prietena un ecografist exceptional in Bucuresti.
Ea vrea sa faca o echo simpla pentru 3 luni acum sa vada cum este puiutul si mai apoi vrea sa faca o eco de morfologie fetala.
Eu, acum 4 ani, am fost la Adrian Pop, dcare am inteles ca din motive medicale nu mai vine la cabinet. Voi stit altceva ?
Altul la fel de bun mai stiti ?
Multumesc anticipat de informatie,
Melania & Anna-Luciana
Raspunsuri
frosa spune:
Ecograf foarte bun este la SANADOR unde dai telefon si te programezi. La dr. Herghelegiu este f bine dar te programeaza peste 3 saptamini, oricum poti sa mergi si la altcineva de acolo. Este la Pta Alba Iulia si costa cam 1.200.000 cu morfologie fetala *tel 3222742 sau322 46 74. Succes
bunny spune:
Dr Iosup e scump ....dar face . A fost studentul lui Pop .
Am fost personal la el pe timpul cit am stat in tara si fff multumita,si n-a batut cimpii cu concluzii..etc.
SI VREAU SA VA SPUN CA FIIND IN Londra la spital si apoi in Budapesta...toti au admirat ecografiile si modul lui de a transcrie datele de pe foto pe hirtie.
Pina acum am mai facut si aici , dar nici pe departe si ca pret ..nu-i asa de rau ca afara. Eu am fost la CMUirea in Pta Amzei c aimi era la indemina
Deci ...eu una si cred ca mare parte din mamicile de iul-aug 2004 din Buc suntem ptr Dr Iosup !!!!
Sarcina usoara in continuare
Mani
36ani inca/zodia gemeni
34wks
Shobo spune:
mie dr. mea de familie mi-a zis de pe acum (sint in doar 6 sapt.) sa merg sa-mi fac programare la dr. Iosup de la Diagnosis (e cam maxim 2 mil am inteles aceasta echo morfologica) care merita toti banii! au cel mai bun aparat din Buc. si dr. Iosup am inteles ca e MAESTRU in vizualizari bebei si chiar iti poate spune si sexul bebeului de pe la 15 sapt incolo am auzit. oricum aceasta echo morfologica se recomanda a se face intre sapt. 20-22 din cite am citit.
Deci eu zic sa mergi acolo chiar daca-i scump, nu dai decit odata acesti bani si poti sta linistita dupa aceea, caci prea multi spun la fel, il recomanda!
Bafta
Jasmine spune:
Dr Iosup face eco si la Diagnosis si la CMU sediul din str Enescu.Ecografiile au cam acelasi pret in ambele parti.Deosebirea e ca la Diagnosis nu inregistreaza pe caseta,pe cand la CMU inregistreaza.Ceea ce conteaza,dupa parerea mea.Daca tot dai o caciula de bani,de ce sa nu ai si caseta cu bebe?
Jasmine
18 saptamani
roxanacaz spune:
"Dr. Albu, la maternitatea Giulesti, cu programare, e si ieftin (eco morfologica e vreo 850 mii cred). Eu am fost multumita.
Roxana & Andrei Alexandru
Shobo spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Dr Iosup face eco si la Diagnosis si la CMU sediul din str Enescu.Ecografiile au cam acelasi pret in ambele parti.Deosebirea e ca la Diagnosis nu inregistreaza pe caseta,pe cand la CMU inregistreaza.Ceea ce conteaza,dupa parerea mea.Daca tot dai o caciula de bani,de ce sa nu ai si caseta cu bebe?
Jasmine
18 saptamani
Jasmine,
cind ai facut tu echo in Enescu? ca mie un coleg tocmai mi-a zis ca lui ii pare rau ca n-a stiut ca daca duce un DVD blank ii da Iosup filmul cu bebe pe DVD! deci se da filmul mai nou si pe DVD, numai sa duci blank. probabil ca si cu caseta la fel. aici o fi diferenta intre Enescu si CMU - la CMU iti dau caseta sau DVD-ul inclus in pret.
Ela2001 spune:
La CMU caseta nu este inclusa in pret.Ecografia costa 1,7 mil,iar caseta 200.000lei (am dat eu telefon si m-am interesat).
La Diagnosis nu mergeti ca nu inregistreaza pe caseta(va spun din proprie experienta).
Jeff dar daca prietena ta e de-abia in 3 luni, de ce nu merge deocamdata sa faca o ecografie normala si apoi intre 18-22 sapt. sa faca o ecografie morfologica.Oricum trebuie sa mai faca una prin luna a 8-a.
De la mai multe persoane am aflat ca in zona Dristor exista un cabinet unde se fac ecografii bune si nu e scump- 400.000 lei ecografia.
Cabinetul se numeste ECO DIAGNOSIS;dr. Caceaune Nicu e bun. Tel.:
344.35.00 sau 344.78.68.
Ela2001 - 22 saptamini de la UM
anapharm spune:
Ohhhhh, nu-mi vine sa cred cati bani suntei nevoite sa platiti pt o ecografie. Jalnic! Ar trebui sa existe o gratuitate in cazul sarcinii sau macar un pret simbolic si nu milioane. Ma intreb daca platiti in orice situatie, casnica sau angajata platind taxele lunare pt asigurarile de sanatate.
Aici exista avantajul ca o asigurare de sanatate acopera in intregime costurile medicale si poti face cate ecografii sunt necesare si in plus daca soliciti medicului.
Sanatate maxima!
Ana & Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
iepurila spune:
Dragele mele,
Dar in Iasi stie cineva un eco bun?
Multa sanatate va urez si sarcina usoara