Ecografie buna, UNDE ?
Raspunsuri - Pagina 2
cristia spune:
Fetelor stiti ceva de echo 3D la Medlife? Eu am asigurare medicala acolo si ma batea gandul sa fac echo 3 D la ei. Insa n-as vrea sa ma duc doar ca sa ma aflu in treaba ci sa aflu intr-adevar chestii utile (sunt in sapt 28).
Pupici la mamici si bebei din burtici!
Cristiana si bebe din burtica
Jeff spune:
Va multumesc foarte mult fetelor, prietena mea vrea mai intai echo simpla si dupa morfo.
Multumesc inca o data,
Melania & Anna-Luciana
andrutza spune:
Imi puteti spune si mie adresa clinicii Diagnosis? As vrea sa aung si eu la dr. Iosup ca am auzit numai lucruri bune despre el. Sau CMU ce este si unde este? As fi si eu interesata sa am filmul cu bebe, normal Poate ma puteti ajuta si cu niste numere de telefon.
Merci mult.
Andrutza si bebe
12+
ingerasu spune:
Andrutza, informatii despre clinica Diagnosis gasesti pe adresa lor de web www.diagnosis.ro iar despre CMU Unirea iti pot spune ca se afla in spatele magazinului Eva iar telefoanele sunt 212.05.69 sau 212.05.70.
14+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by andrutza
Imi puteti spune si mie adresa clinicii Diagnosis? As vrea sa aung si eu la dr. Iosup ca am auzit numai lucruri bune despre el. Sau CMU ce este si unde este? As fi si eu interesata sa am filmul cu bebe, normal Poate ma puteti ajuta si cu niste numere de telefon.
Merci mult.
Andrutza si bebe
12+
daca vrei si filmuletz cu bebe,du-te la CMU(Centrul Medical Unirea) in spatele magazinului Eva,caci la Diagnosis nu-ti dau caseta(iti spun din proprie experienta).
CENTRUL MEDICAL UNIREA
Str. George Enescu nr. 12, sector 1
Tel. 212.05.67;/68/69/70; Fax 212.05.72
Orar L, J: 821; 1420; Ma, Mi, V: 812; 1419; S: 1113
Ela2001 - 24 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
andrutza spune:
Merci mult Ingerasu si Ela, o sa sun saptamana viitoare sa ma programez si eu la CMU.
Apropo, ce trebuie sa am la mine: CD blank, DVD blank sau caseta video? As prefera CD sau DVD, ca video player nu am.
Andrutza si bebe
12+