Cand sotul iti face un cadou....
Raspunsuri - Pagina 2
ancuta06 spune:
Raducu, un telefon e telefon. Daca il alegeai tu, ai fi fost multumita. Nu poate nimeni sa-ti ghiceasca gandurile. Dar el a fost dragut si s-a gandit la tine, iar pentru tine problema cea mare e ca nu e tocmai pe gustul tau. Gestul conteaza, nu obiectul.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
mariaangeli_que spune:
Am primit si eu un cadou de la sotul care nu imi placea de loc,timp de o luna doua nu am zis nimic dupa care am explodat,nu mai cumpara dupa publicitate ca nu sant de accord,cumpara ce stii ca imi place nu ultima prostie publicizata,
Oana_B spune:
In mod normal as aplica metoda "chatonel" ca eu consider ca sotul este cea mai apropiata persoana careia i se poate spune orice (fireste ca nu oricum); daca al tau e suparacios atunci il pastrezi fara sa-i mai zici ca nu-ti place. Da' fara bon oricum nu poate sa-l dea inapoi asa ca parerea mea e ca degeaba ii mai zici. Mai bine il folosesti...sau il faci pierdut si cumpara altul (asta din urma e masura extrema, daca chiar nu poti sa traiesti cu telefonul ala).
Parere personala,
Oana_B
raducu spune:
Problema nu e ca mi-a luat telefon si vroiam altceva si nici ca nu mi-a luat marca preferata(nu sunt maniaca la telefoane mobile), problema e ca e pentru prima oara cand nu am putut sa ma bucur de cadou de unde si reactia mea(un simplu multumesc). De obicei topai de fiecare data cand imi ia ceva si ma mandresc cu lucrul cumparat si spun la toata lumea sau bat apropouri chiar daca nu ma intreaba.
Acum n-a mai fost asa. Si ma doare ca n-am putut sa ma exprim chiar si de fason asa ca sa nu-i rapesc bucuria de a-mi cumpara ceva. Stiu ca s-a gandit la mine, cum spunea ancuta06, si gestul conteaza dar nu stiu cum sa fac sa accept telefonul si sa-l folosesc, ca mai am unul(tot de la el)care imi pace mai mult(da nu-l mai tine bateria).
Mamica lui Raducu
mamica dulce spune:
draga raducu..problema fiecaruia e cea mai grava ,parca asa era o vorba..nu vreau sa fiu rea,dar sa stii ca o sustin pe sklatje ,asta e si parerea mea...si cred ca a multora din fetele care citesc aici.
Cred ca ,oricum,problema se poate rezolva simplu,fie te prefaci ca te bucuri si ii bati apropouri la altceva care ar compensa dezamagirea asta,fie ii zici sa faci un schimb...sau il rabzi o juma' de an pana la urmatorul model.
si zau ca nu-.i asa mare catastrofa ca ti-a luat sotul mobil nou si bun(vorbeste orgoliul meu ranit de nefasta careia nu-.i ia sotul decat flori de ziua ei
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
aida_o spune:
pai io i-as sari de git si l-as pupa cu foc, pentru ca a avut sclipirea de a imi face un cadou. daca i-as spune ca nu-mi place, in primul rind l-as dezamagi, si in al doilea rind, data viitoare ar avea retineri in a-mi mai face cadouri. si m-as considera o norocoasa.
Guestus, buna poanta cu GPS-ul
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
saphir spune:
Pana acum nu am avut "norocul" sa primesc cadouri care sa nu imi placa....dar, daca s-ar intampla, i-as multumi si l-as pupaci ca de obicei cand primesc cadouri...si banuiesc ca atunci cand l-as prinde bine bine dispus pe al meu sotz, l-as lua prin "invaluire" si i-as sugera ca nu ma dau in vand dupa respectivul obiect, asta avand in vedere ca eu consider ca putem comunica si impartasi absolut tot ce simtim...si impreuna am hotari ce facem cu respectivul obiect
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
Victoria spune:
Pana sa ma cunaosaca bine, si al meu imi lua cadouri (altfel, scumpe si frumoase) care nu mi se potriveau: un parfum care intamplator nu-mi place, aur alb care la fel nu-mi place...Dar niciodata nu i-am dat de inteles ca nu-mi plac...mai tarziu i-am zis sa nu-mi mai ia cosmetice fara sa ma intrebe.Incet, incet, l-am obisnuit sa ma intrebe ce-mi doresc...pe el il intreb intotdeauna ce si-ar dori, si in general mergem si le cumparam impreuna...problem solved...
Si cred ca un telefon mobil nu-i o tragedie, oricum se uzeaza fizic/moral repede...Mai trist era daca-ti lua o masina care nu-ti place
veni, vidi, Victorie!
furni spune:
...sau sa nu-ti mai faca nici un cadou vreo 2 ani si apoi vei fi fericita si daca-ti ia un pix. Nu mania pe Dunmezeu! Va pup.
infofun spune:
Subscriu mesajului lui Slakje!!!
Iarta-ma dar la "in unul sau in doi..." majoritatea se plang de soti sau sotii, de relatii si alte alea, tu de ce te plangi? Iubeste-l si ofera-i numai zambete, in fiecare zi, nu numai cand iti ofera un cadou(fie el si neplacut de tine) mai important este faptul ca se gandeste la tine si la faptul ca vrea sa te contacteze oricand. Nu-ti mai irosi timpul cu astfel de nimicuri. Ai o viata placuta, un bb, si un sot care iti face cadouri- ce mai conteaza?! Sanatate sa aveti, ca in rest le rezolvi pe toate. "Sacrifica" si tu ceva timp folosint telefonul care nu-ti place, si apoi schimbal, gasesti tu motiv.
De multe ori de prea mult bine, cautam sa ne facem griji pt. nimic.
Daca il iubesti alta data sa-i arati fericirea inainte sa desfaci cadoul si dupa sa fii la fel. Conteaza ca ai un sot minunat.
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!