Cand sotul iti face un cadou....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Furni... esti tare comica...si subscriu!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

"Calul de dar nu se cauta la dinti"; cadoul e cadou si ar trebui sa apreciezi intentia si gestul si nu inutilitatea sau preferinta altui dar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Raducu, eu am primit odata de la dragul meu un parfum, care initial nu prea mi-a placut, apoi mi-am zis sa incerc. Oricum, de bucurat m-am bucurat ca de orice alt cadou, ca eu cred ca tre sa te bucuri pt ca primesti un cadou, nu pt ca iti place sau nu acel cadou. In fine, dupa cateva incercari parfumul ala chiar mi-a placut. Incearca si tu, nu poate fi chiar asa rau telefonul ala.... :-)))))))

Bafta!

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Si al meu o dadea in bara cu cadourile, saracu, mai ales cu parfumuri, cosmeticale sau bijuterii, cand se lua dupa sfatul vanzatoarelor.
Asa ca acum ma intreaba inainte ce-mi doresc, mergem impreuna, eu aleg... el plateste. Asta daca nu cumva ii fac eu inainte capul calendar cu un obiect de care m-am indragostit la prima vedere.
Eu ma bucur ca un copil cand primesc ceva ce-mi place, si oricat as incerca sa par de entuziasta, daca nu sunt, nu-mi iese si pace. Mai ales partea aia cu "sclipirea din ochi", dupa care ma 'citeste" imediat. Si bucuria lui e mai mare cand ma vede fericita. E o metoda care nu da gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

mina, si eu am patit asa tot cu un parfum.

safir, exact asa zic si eu!
ma bucur ca am primit UN CADOU (nu conteaza ce si cum e) tot il pupacesc bine! Si apoi el de ce s-ar supara daca "nu m-a nimerit". Niciodata nu poti ghici perfect gustul altcuiva. Daca ma iubeste siiiiiiiiigur nu-i pasa. Asa e iubi meu. Important e ca am apreciat GESTUL LUI si apoi incercam sa remediem. Ii zic cu frumuselul nu ca "Nu-mi place" ci "Preferam altceva, ceva dupa care ma topesc, da' si asta e dragutel".
Si noi cred ca ma incerca sa-l vindem si sa-l luam pe ala.
MARE FILOZOFIE! Va (sau mai degraba "iti") faceti griji aiurea.
Am impresia ca nu comunicati chiara sa bine daca va cramponati ed atat lucu!
Numai bine si lasa grijilea astea deoparte ca slakje avea dreptate. Exista probleme adevarate! Nu ne-o lua in nume de rau dara povestae e cam INEXISTETA.
Numai bine iti doresc.

furni, esti simpatica si ai dreptate.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ca un amanunt, sa mai spun si ca acum un an si jumatate (de Craciun) am primit un mobil cu care "m-a nimerit" la fix? Dar sa nu ma acuzi ca nu te inteleg "ca nu-s in locul tau" caci daca pateam ca tine procedam exact cum ti-am spus.

Si sa nu ma invidiezi ca si tu ai primit inainte unul cu care "te-a nimerit".

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Al meu e o figura mareAm fost cu el cand mi-a cumparat un mobil, am ales un Motorola cu camera 65 K,deci imagine buna, mi-a placut dar cand am ajuns acasa a tot stat si s-a gandit, ca poate ar fi mai bine un Nokia, ca Nokia-i Nokia (asa consideram si eu ca Nokia e cea mai buna marca), asa ca ne-am dus a doua zi la magazin si l-am schimbat cu un Nokia 3200 tot cu camera dar necazul era ca avea doar 4096 culori, deci cand faceam poze se vedeau ca prin ceata.Nu mi-a placut si i-am spus.L-am mai tinut vreo 2 saptamani si l-am dus inapoi.Mi-a cumparat in schimb un Panasonic GD87, la fel cu camera digitala incorporata,cu clapeta, mi-a placut mult telefonul.Intre timp a aparut modelul Samsung E700 care e putin mai mic decat Panasonicul si vroia neaparat sa mi-l cumpere.Eu i-am zis, lasa ca-mi place Panasonicul asta, nu vreau altul.El nu si nu ca el vrea sa-mi cumpere Samsungul ala, ca-i mai mic si mai potrivit pt. femei.Asa ca mi l-a cumparat fortat, intr-un fel dar nu m-am suparat chiar deloc, ca -mi place mai mult.Asa ca la un moment dat am avut ambele telefoane, bineinteles ca foloseam doar Samsungul.I-am zis sa ia el Panasonicul ala ca e mai fain decat telefonul pe care-l avea el inainte.Asta-i povestea noastra cu mobilele
Si nu doar cu mobilul mi-a facut chestia asta ci cu mai multe, imi cumpara fara ca eu sa-i zic ceva, ajunge doar sa zic ca-mi place ceva anume, ca ma trezesc cu cadoul la usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Ah ce mult ma bucur ca existati ca mai invat si eu cate ceva din experienta voastra.
Multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre.
Da asa e sunt probleme mult mai importante decat un cadou care de cateva zile chiar a inceput sa-mi placa(are un joc misto pe el fata de celalalt care avea decat 4 jocuri).
Furni, zau ca nu as vrea sa treaca 2 ani sa nu mai primesc nici un cadou. As fi tare nefericita
Voi aplica data viitoare(sper sa mai fie) sfaturile de la voi. In definitiv nu am cautat "calul de dar la dinti" pur si simplu nu am avut aceeasi bucurie ca alta data, dat fiind faptul ca mai am un telefon si vroiam sa stiu daca vi s-a intamplat si voua vreodata si cum ati reactionat.

Va pupicesc si va multumesc ca sunteti aici!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput