Regatul Danez (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu lalandia cum sa comentez, eu nu am nimic impotriva la moldoveni, de asta poti fi chiar sigura. inchintat de cunostiintza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bini mai, ti cred di data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

'Neata "danezilor" m-am trezit si eu si-am zis sa trag o raita si pe la voi, sa va salut cu toate c-o sa fiu iar paruita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Multumiri, celor care mi-au dat raspunsuri civilizate. Informatiile pe care le am de la voi imi vor fi cu siguranta folositoare. Celelate pareri le ignor din start!!

Desigur, informatii complete gasec pe internet, (de unde am si luat cateva informatii de altfel), dar doream parerile localnicilor mandrii sau nu, de tinuturile unde locuiesc.
“Idora” voi veni cu impresii cand ma voi intoarce, mie mi-ar placea sa stiu impresiile celor care ne vizitaza tara, oricare ar fi ele.
Intr-adevar “Adela99” voi ajunge si in Suedia si chiar vreau detalii. Ti-as trimite traseul pe care noi ni l-am propus, iar pe marginea lui tu ai putea face completari, te rog. Dar, nu stiu daca aici este locul potrivit! Ce zici???
Titisha

Mergi la inceput

da aici unde stai lalandia ? ce oras ?

Mergi la inceput

Deocamdata aproape de Aabenraa, in Rødekro, dar vrem sa ne mutam la Kolding...tu parca am vazut ca stai in Århus, la fel ca Louisea, nu? Cum e orasul, n-am fost niciodata???

Mergi la inceput

eu am sta pina nu de mult linga tine hahahahaha am fost vecini
auzi nu ai fost la petrecerea de romani de craciun in sonderborg ?

Mergi la inceput

n-am fost ca eram aici doar in vizeta pe atuncea!! Da, ia zii mai multe despre asta!!! Sint multi romani in Sonderborg?

Mergi la inceput

sint multi, am sa iti dau eu nise numere de telefon numai sa le gasesc, sint si din Iasi unii

Mergi la inceput

ce baiat dragut ai fi!!! Merci anticipat!!!

Mergi la inceput