Regatul Danez (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
titisha, ma bag si eu...
Nu stiu cum vreti sa locuiti dar, daca vreti o varianta mai ieftina, de ex in Suedia sunt cabane turistice "vandrarhem" care in cele mai multe cazuri costa 100 kr/noapte/pers. Daca ai lenjeria ta costa doar 50 kr. Mai sunt Bed & Breackfast, care sunt la preturi foarte rezonabile, moteluri. Eu cand am fost in Danemarca m-am cazat la familii, ba la o ferma, ba la vila, depinde de zona (prin biroul de turism). Vreau doar sa spun ca sunt si alte variante decat hotel, si-ti raman bani si pentru o bere-doua pe terasa
. Se prevede vreme buna in iulie si si mai buna in august (24-27 grade, eu zic ca ajunge, ca de sufocat de caldura puteti s-o faceti in Romania sau prin alte tari). Aici soarele e mai puternic, la 25 grade e chiar cald, o caldura placuta si te bronzezi frumos. Poate m-am ramolit eu
, dar eu nu m-am impacat niciodata cu caldurile de peste 30 grade. Vara suedeza e o splendoare mai ales serile (dupa-amiezile). Daca esti interesata si de Suedia pot sa vin cu amanunte. Sunt multe locuri minunate de vizitat, depinde ce vi-ati propus si ce va place. Peisaje minunate, casute ca in basme, o multime de lacuri, totul perfect amenajat ...spune-mi daca vrei sa continuu ...
satany spune:
naranceo--las' ca nu te las de izbeliste..te iau cu mine la femei
..schimba-ti nick-ul asta ca e oribil..ma gindesc la..nar..
sau si mai rau la..nara..si alte busseman..hihihihi
narancea spune:
ce are mama nickul meu ? daca ai stii tu ce se ascunde in spatele lui...... nu ai mai zice a asa. hahahahahaha si narancea inseamna portocala , stii tu : zumo de naranceas eeeee
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Idora
Dupa parerea mea, cele 2 tari, se pot vizita cand esti pe la pensie
Ce spui tu aicea, Isabela??? Adica trimiti tu pensionarii in vacanta-n Scandinavia??? Pai la reumatismul, artrita si angina lor, vremea de aici e moarte curata!!!!
Si tu Elena, lasa fata sa se plimbe...ce, io n-am venit la voi???Ca uite asa ati ajuns voi la capitolul II!!!
Meeeey, narancea...tu vorbesti prea multe limbi si nu-ntelegi niciuna!!!
narancea spune:
meeeeeii lalandia eu nu vorbesc nici o limba, dar intzleg orice limba
de unde esti din tzara ?
Rayuela spune:
haaaaaaaa,amor aicea si io nu-s pe faza?MAi trepadushilor
lilanda,uite ca-s fata de comitet si desi am vrut sa o iau cu batzu pe Isabela de aici,mai postez si io,sa ajungeti si voi la vol 3
Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
lilanda spune:
Breee, da shi m-ai facut sa roshesc!!!
![]()
Sint din Iasi narancea .....poate comentezi ceva ca acusi aduc mamicile din iasi si moldovenii din toate colturile in regatul danez...aaaa, si pe frantuzoaica din Suedia 
lilanda spune:
asa Elena, bravo!!!
Dimineata am tras si eu raita pe la voi ...da' cind am deschis, dadui de narancea!!! Asa ca am plecat la arte!!!!![]()
![]()
N-ai treaba acum cu pisicuta,nu??? inca mai sint ai tai la tine???