Israel...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

-tot eu.. am dat pe link, si vad ca-mi cere parola mea....; cine stie...
E greseala, nu!? Uite, am dat copy si paste...

Toate forumurile
Maculatura!
Containerul Verde
Israel... Subiect nou Raspunde la subiect
Trimite subiectul unui prieten
Versiune pentru imprimanta

Autor Subiect
Yael
Membru nou

Israel
116 Posts
Trimis la - 20/06/2004 : 13:01:08
--------------------------------------------------------------------------------

Ma gandeam sa deschid un subiect despre Israel (sper ca nu exista deja).... Cum traiesc romanii de aici... Sau impresii despre calatoriile facute aici... Sau romanii care muncesc aici, etc... Sau de ce nu, evreiii romani din Israel sau Romania...... Cum e viata aici...

Astept sa ne incingem la vorbe....

Cu drag,
Izzy si Yael (7 Luni JOI)

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Julie on 05/10/2004 03:18:58

Cu drag,
Isabella (8-9 sapt.) &Yael (10 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vis a vis de nedumerirea avuta pentru subiectul Israel raspunsul este extrem de simplu. Fiind singura care ati scris respectiv deschis subiectul, singurul (auto)raspuns fiind din tot din partea dvs. cu mesajul "TEST" (mesaj care deja contravine regulamentului) mesaj datand din luna iunie astazai fiind in octombrie, deci avand o vechime de peste 90 de zile si fara continut (raspuns) prin procedurile de intretinere a site-ului(forumului) sunt mutate (sterse dupa caz) toate mesajele de acest gen si nu numai. Deci nimeni nu are nimic cu autorul(oarea) mesajului in sine ci este o procedura standard de intretinere, raspunsul primit prin mail fiind generat automat prin software pentru toti autorii.
Cu speranta ca ati inteles continutul mesajului de mai sus atrag atentia si asupra procedurilor de intretinere artificiala a unui subiect editand sau redactand raspunsuri fara continut aceste proceduri atrag dupa sine atentia celor care administreaza acest forum.

Cu multumiri,
Marius Pernes

Mergi la inceput

Subiectul 'Israel...' este foarte activ, are la momentul actual 103 raspunsuri, mesaje... si de aceea nu am inteles de ce a fost 'aruncat'!

In ceea ce priveste mesajul meu cu 'TEST', din rubrica Maculatura! Containerul Verde am vrut pur si simplu sa vad daca merge (nu am stiut ca nu am voie, din moment ce aveam optiunea 'Raspunde la subiect') si apoi am dat linkul de aici ca sa nu ne 'pierdem'. Insa acum inteleg ca la Maculatura! Containerul Verde se trimit subiectele fara raspuns (unde nu e cazul subiectului Israel...) si numai autorii pot vedea subiectul 'aruncat'...

Cu drag,

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez!
Citez: <..Fiind singura care ati scris respectiv deschis subiectul, singurul (auto)raspuns fiind din tot din partea dvs. cu mesajul "TEST"..> cu mentiunea la 'Maculatura' (ca doar nu am deschis subiectul la 'Maculatura), deci asta s-a intamplat DUPA ce am primit e-mail-ul cum ca subiectul Israel... a fost 'aruncat'. Deci nu acesta este motivul pentru care subiectul a fost trimis la maculatura... Pe de o parte, ca pe de alta parte totul e la fel, subiectul continua sa existe

Cu drag,

Mergi la inceput

Nu mai scrie nimeni?
Eu pana duminica nu mai intru pe net... 'Bilui Naim' la cele care va intalniti sambata, tare as fi vrut sa vin si eu, sa va cunosc.. Insa probabil cu o alta ocazie...

Hag Sameah! Iar am liber de la servici pana... duminica! Cam multe sarbatori, nu?

Numai bine si sanatate!!!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fetelor,imi pare rau...insa nu avem cum sa ajungem in sabatul asta.
Poate aminam pe saptamina viitoare.Please

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

si noi avem ceva.mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu as vrea sa fie prost inteles dar daca ai sa urmaresti linkul pe care l-ai dat tocmai tu ai sa ajungi la subiectul cu pricina unde sunt 83 de vizionari si 2 raspunsuri din care un test de control... ar fi bine sa verifici afirmatiile inainte de a le face pentru a nu lasa loc de interpretari. Cu ocazia raspunsurilor date mai trebuie sa precizez ca expresia "a fost aruncat" nu este corecta, ceea ce denota faptul ca nu ai citit cu atentie sau omiti cu buna stiinta continutul mesajului anterior dat de mine. Este o pozitie regretabila fata de acest site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Buna seara tuturor!

Este a treia vacanta pe care o petrec in Israel.In 3 septembrie am revenit in Romania dupa 3 saptamani petrecute acolo.( se pare ca totul s einvarte in jurul cifrei 3).
Este unul din locurile mele de suflet. Regret ca de data asta nu am reusit sa ajung din nou la Ierusalim, poate vacanta urmatoare...
Numai ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara si de la noi.
Alina, bine ai venit printre noi. Chiar ma intrebam cand ai sa ne scrii si noua, pentru ca citisem la un subiect postat de tine ca ai stat 7 ani in Israel. Cand veniti aici, unde o sa veniti (ce oras)?
Burticoasele ce fac??
Eu am fost la US, miercurea trecuta si desi am 16 saptamani, nu a putut sa imi zica daca e fititza sau baietel...mai avem rabdare, nu?
O seara buna

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput