Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Scuze draga Adela, avand in vedere programul tau, promit ca nu te mai chem la raport.

Voi ati facut Priorix/Trimovax la recomandarea doctorului? Am auzit ca sunt ceva scandaluri pe plan international cu vaccinurile astea, o sa-mi intreb de cateva ori doctorita daca e sigura ca pe asta trebuie sa-l facem. Suplimentar o sa-i mai facem si Act-Hib-ul, am mari emotii pentru Sara.

gata pauza, pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu am plecat de la inceput pe principiul sa fac tot ce pot pt. binele copilului meu( si cred ca toti parintii asta isi doresc ) asa incat i-am facut toate vaccinurile suplimentare recomandate de 2 medici pediatri pe care ii consult.
Hiberix - meningita - la 9 luni si urmeaza rapel la 18 luni.
Priorix - rujeola,rubeola,oreion - 1 an si 3 luni.
Scandalul este despre Trimovax ,care este intr-adevar ceva mai ieftin,dar...
Nu a avut nici un fel de reactii adverse dupa nici un vaccin.

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Adela nasol program,parca Jhanatan este STAFETA ia-o,preda-o si tot asa,bine ca mai exista W-E-uri ca altfel cadeai lata,saraca de tine.

Dy sper sa ai noroc data viitoare pentru excursia in Europa,ca merita!

I-a luminati-ma si pe mine despre ce fel de vaccin vorbiti voi???ca la mine in calendarul de vaccinari spune :
-la 12 luni e vaccinare antirujeolica-AR;antidifterica;antipolio si antipertussis(pe care l-am facut).
IAR urmatorul e la 30-35 luni!
DECI DESPRE CE VORBITI??
Hai pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Cary, noi ii facem Priorixul tot la indicatiile a doi medici pediatri. Este anti rujeola, rubeola, oreion. Am inteles ca din mai este trecut pe lista obilgatorie a vaccinurilor.
Noi il facem nitelus cam tarziu. Cezar are 1an, 3 luni si 2 sapt. Sper sa nu fie vreo problema. in ceea ce Priveste cel Hiberixul, nu l-am facut. Cel putin asa cred, pt ca dr. nu ne-a spus ninic de rapel. Daca stiam de el il faceam lui Cezar.
By!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Acu m-am luminat si eu... deci priorixul asta e MMR sau ROR cum se mai spune la noi. Noi l-am facut deja pentru ca e pe lista de obligatorii. Nici o reactie, nimic! Doar s-a inrosit putin la manuta in locul in care i l-a facut 2-3 zile dupa.
Noi astazi am papat o mancare noua - tre' sa ne laudam. Un fel de tochitura moldoveneasca: mamaligutza cu branza cu smantana, out fiert (numai galbenusul) o bucatica mica de carne de pui si o jumatate de rosie mai mare. A fost delicios dupa parerea ei. Si la desert a papat aproape un mango intreg. Ii place nespus sa il manance singura cu furculita. Eu ii bag bucatica in furculita si ea o ia in mana si o duce in gurita. E tare comica...
Maine incercam o alta chestie noua: gulash (fara prea multa paprica) de vita. Cred ca il vom garnisi cu cartofiori.
O alta papica delicioasa pentru Emi sunt pastaile cu usturoi, asa cum le facea bunica. Ati incercat? Voi ce mai dati nou la pui? Ati dat ciuperci? Dar salata? Emi e inebunita dupa salata si in special castraveti.
Plecam la culcare acum ca e tarziu.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Ciuperci inca nu i-am dat,dar nici castraveti caci baloneaza,in schimb din salata noastra a mancat rosii,ceapa si ardei gras,i s-a parut foarte bun.
La noi nu trece nici o zi fara ca Axel sa nu manance branza+graham+rosii.

Voi ati papat mazare noua?Mie mi-e frica de balonari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Toate vaccinurile de care am spus eu sunt vaccinuri suplimentare,neincluse pe lista celor obligatorii, si care se cumpara separat. Cum am mai spus ele mi-au fost recomandate de 2 medici pediatrii in care am f. mare incredere.

Hiberix - meningita - la 9 luni si urmeaza rapel la 18 luni.
Priorix - rujeola,rubeola,oreion - 1 an si 3 luni.
Varilix - varicela - 1 an si 4-5 luni.

In fiecare prospect al vaccinului este precizata rata de siguranta a imunitatii vaccinului,iar cea mai scazuta este de 93%.Eu zic ca merita...

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Mai fetelor, am scris si eu zielele trecute un roman intreg, dar cand am apasat pe "trimite" mi-a dat eroare de server.

Nu stiu daca mai tineti minte ca eu cand am aparut aici pe forum ma plangeam ca Diana nu vrea decat lapte si ma chinuiam sa o fac sa accepte mancarica solida. Din fericire lucrurile s-au schimbat! Laptele si iaurtul sunt alimentele de baza, insa cred ca pana acum a gustat aproape orice ne-a vazut si pe noi ca mancam (numai ce era foarte condimentat nu i-am dat). Nu mananca mult, dar rontaie si ea cate un biscuitel pe zi, o bucatica de paine cu branza crema, cate un sfert de ou, carnita de pui sau vita, piure sau orez, supa, legume/fructe proaspete. Doar ca legumele sau fructele cu coji le curat (adica nu-i dau rosia cu coaja; sau mar cu coaja), si cam tot fie ii tai eu maruntel, fie o las sa muste numai cate o bucatica mica, pentru ca mi-e inca teama sa nu se inece. Voi ce parere aveti? Exagerez eu, sau e inca periculos?

Are acum 8 dinti + doi colti de masele (sus).

Musca rau de tot (cand ma prinde); in joaca, dupa cat de frumos de uita la mine cand o face!

Nu ne pupa pe nici unul din noi. Doar pe un ursulet al ei de plus il musca de nas cu multa dragoste si tandrete. Are insa si rare momente cand ne cauta ca sa ne "iubeasca"- adica se suie pe noi, se lipeste toata, chiuie si se lasa pupata, dar numai cateva secunde!

Nu face inca la olita. Si ar cam fi cazul sa incerc, ca deja e "fata mare".

Cu vorbitul nu stam grozav. Stie doar cateva cuvinte. Zice "mama", "tata", "pa", "tine". Cand intalnim pe afara persoane care ii zambesc, le zice un foarte clar "Ha"; nu va spun cat de incantati sunt toti ca sunt salutati, asa ca ii raspund imediat: "Hy!" si incep sa-i turuie. Nu stiu cum a prins asa usor fata mea sa ii salute in engleza, ca noi nu am invatat-o.

Cam astea ar fi noutatile noastre. Va pupam si va dorim numai bine!

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

laura, tare mult doream sa te intreb cum te descurci cu bebe mic in canada.
veronica

Mergi la inceput

Draga Veronica am si eu o intrebare:
Pe ce data este nascut TUDOR,ca la copiii de 4-5 ani el figureaza in catalog la 03 IUNIE 1998,iar eu l-am felicitat in urma anuntului postat de tine in data de 03 IULIE?????
este bine sau nu?
In tot cazul,sa aveti o petrecere frumoasa si sa va bucurati de copiii vostri frumosi.

A auzit cineva daca se trage maine pe undeva cu artificii(e ziua Americi)iar eu sunt o mare devoratoare ?????

Sa aveti un week-end placut alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput