Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Vai fetele sunt moarta de oboseala caci ieri am fost toata ziua in Europa si in Niro,ma dor picioarele.
Pentru doritoare e bine sa stiti ca se gasesc de toate si s-a scos taxa de la intrare.Toate lucrurile astea moderne care au aparut la buticari,acolo sunt la jumatate de pret.

DA Mihaela parintii mei vor veni SIGUR la mare cu mine.
Sa ai grija s-o controlezi pe Sara foarte des daca nu-i pui pampers caci asa am facut si eu cu Rebecca cand era mica si statea fata mea uda,nu avea nici cea mai mica problema.

In rest suntem bine,am papat chiar si piesici(contin foarte mult fier)si sunt sanatoase.
Nu stiu cum mananca copiii vostri,dar Axel parca este sac fara fund,toata ziua ar baga in el,daca plec in parc si nu i-au haleala cu mine si vede la alt copil,fuge si i-a mancarea din mana.
Bafta mamicilor studioase,hai ca mai e un pic si scapati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Raspundem la apel.Meme-1mai-Anca.De pe tavita am luat telefonul mobil,pixul, inelul si rujul.
Fetelor,bebeii vostri au facut vacninul ROR?Am auzit tot felul de pareri contra lui(cum ca ar putea sa duca la autism)si deja am intrat in panica.Noi tocmai ne pregatim pentru el.Cel gratuit de ce provenienta este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna ziua fetelor,
Noi ne-am revenit complet, papam bine si de toate, sunt tare fericita ca am terminat cu diarea aia scarboasa. Acum Emi a iesit cu tati la plimbare, asa ca mi-am gasit si eu putin timp sa scriu.
Cary, cand am spus sa intrebi un dr, nu am facut-o pentru ca as sti ceva anume... sau ceva legat de muschi. Ci pentru ca stiu ca unele sporturi sunt f. contraindincate in perioada de crestere. M-am gandit doar (ca o jucatoare de tenis ce sunt) ca e destul de greu pentru un pui mic ca al tau sa tina racheta aia in mana si sa loveasca o minge care nu vine ca un fluturas... ci cu forta destul de mare.
Daca prof. are copii de varsta Rebecai, atunci cred ca e bine. Aici profesoara care a invatat-o tenis pe Ioana nu lua copii mai mici de 8 ani de exemplu, dar nu am stiut niciodata motivul.
Sa stii ca si Emi mananca de sparge, toata ziua cere ceva de mancare. Astazi la pranz a fost tare comica... s-a tot fatzait prin bucatarie si pentru ca nu a vazut si mirosit nimic, s-a dus la scaunelul ei inalt si a luat babetica si a venit cu ea la mine si zicea mnea-mnea-mnea ca si cum ar fi mancat ceva. Eu m-am facut ca nu inteleg si a inceput sa imi impinga babetica si sa faca urat. Cand s-a vazut cu mancarea in fata, a fost cea mai fericita. E intr--adevar ca un sac fara fund. Tot incerc sa ii dau o cina de oameni mari, mananca f. bine legume cu branza sau chiar si ciorba cu putina paine, apoi fructe, biscuiti sau prajitura de casa si zic ca gata! a mancat o gramada... dar cand ajunge la pat nici nu concepe sa se culce daca nu ii dau si putin lapte pe care il trage rapid, arunca sticla si se indreapta spre pat. Oricum, ea a scazut o gramada in greutate, aproape un kg, ajunsese la un moment dat la 9.7 kg, greutate pe care o avea inainte de un an, asa ca acum recupereaza cu siguranta.
Voi cum mai faceti cu calciul fetelor? Le mai dati puiutilor vigantol? dar calciu?
Noua ne iese si cea de-a patra maseluta (suntem mai batrani, deh...) si ma gandeam ca poate ar trebui sa o mai ajut cu niste calciu, dar tare e cald aici:35-36 de grade.
Cum stati cu fontanelele??? La noi inca nu s-a inchis complet, dar s-a aproapiat o gramada pe langa cat de cracanata era... mai are f. f. putin si e gata! Am tot citit subiecte pe aici pe forum cu rahitism si tare mai intru la ganduri ca eu nu prea i-am dat vigantolul zilnic lui Emi si calciu i-am dat doar in 2 ture cate 10 zile. De calciu nu ma plang ca i-au iesit bine analizele, dar nu stiu cum e cu vit. D???
Mihuletu, sa stii ca si noi am ma lasat-o pe Emi la gogoshica goala (cu chilotei normali) dar pana la urma am renuntat pentru ca facea pishu cand imi era lumea mai draga, noroc ca noi nu prea avem covoare si se sterge/spala usor. Problema mea cea mai mare e ca mi-a plecat una din servitoare si sunt tare amarata. Toata ziua muncesc in casa, fac curat si gatesc, noroc ca o am pe Ioana acasa in vacanta si mai sta ea cu Emi ca altfel simt ca inebunesc. Saptamana viitoare incep sa merg la servici si mi-e groaza de cat de obosita voi fi. O luna de zile trebuie sa merg obligatoriu si acum stau si ma gandesc daca sa merg in continuare cand incepe scoala in august sau nu??? Nu stiu ce sa fac? Voi care lucrati, cum va descurcati daca nu aveti mama sau soacra pe alaturi de voi?
Acu ma cheama tati sa mergem o fuga in oras, lucru care nu prea se intampla... de obicei eu trag de el, asa ca va las.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Salutare!
Mamamaria, si lui Cezar aproape i s-a inchis fontanela. Nici noi nu prea ne-am omorat cu administrarea calciului, dar vigantol ii dam si acum cate trei pic pe zi. Calciu i-am dat cred ca tot de 2 ori cate 10 zile.
Cu mancarica si noi satm bine. Papam mult si mai cerem.
Avem 11,400 kg si 82 cm. Toata lumea ne crede de vreo 2 ani.
Ne-am tuns, si chiar si asa toata lumea ne crede tot fetita. La Ciufulici am fost cuminte, cuminte, am stat si ne-am jucat pana ce doamna frizerita si-a facut treaba cu foarfeca.
Alta performanta... Am fost la Teatrul de Papusi. Sapatamana trecuta cand a fost prima data, am vazut "Mosul si Baba la Concursul <Floarea din gradina>". A stat Cezarica de la inceputul pana la sfarsitul piesei, a aplaudat cu toti copii si a a fost tare, tare incantat. Ieri am vazut "Ursul pacalit de vulpe". Si la aceasta piesa a stat relativ cuminte, dar nu ca la cealalta. Oricum toti copilasii, care aveau cel mai putin 3 ani (noi suntem mult, mult mai mici, drept pt. care toti se minunau ca sta asa cuminte), s-au cam plictisit la un moment dat.
In rest, ne plimbam cu tricicleta (inca nu ajunge la pedale, dar il impingem noi), alergam toata ziua, nu vorbim, nu spunem decat "mama" ffff clar si atat...dar stie absolut tot.
Mi-e groaza cand ma gandesc ce obosita o sa fi Mamamaria. Cel putin pana iti vei intra in ritm. Eu dupa 8-9 ore de serviciu, vin acasa franta. Am o femeie care sta cu Cezar, dar nu face prea multe prin casa, nici nu ar putea din cauza copilasului nazdravan, iar eu tb. sa fac ffff multe cand vin acasa. Este f greu, dar asta este viata...o alergatura continua.
Si noi abia asteptam sa plecam la mare pe 18 aug in Jupiter la Majestic, iar dupa, mergem la Busteni 4 zile.
Cary, si Cezar a papat piersicuta chiar una intreaga din prima zi si i-a placut tare mult. Cum spuneam si el ar manca toata ziua. Cand il vezi rontaie un covrigel, un biscuit sau un fruct.
Maine vin si eu in Bucuresti. Am un proces la Judecatoria Sectorului 1
si ii spuneam lui Dan, dupa ce am citit mesajul tau ca as trage si eu o fuga pana in Europa. Niro nu stiu unde este. Oare merita?
Mihuletu, Cezar cand spal vasele vine si ma musca de fund si apoi fuge repede repede razand de reactia mea...
Cezar nu are decat 8 dintisori sa asta de la 1 an. Deci de 4 luni nu i-a mai aparut nici unul.
Vlada, cum a reactionat Vlad la Priorix? Si noi tb. sa-l facem saptamana asta.
Sa aveti o saptamana Super Buna!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Buna tuturor!

Mamamariana eu i-am administrat calciu lactic si vitamina D timp de 10 zile si facea pauza de o luna si jumatate si iar calciu si tot asa.Acum mai am inca 2 zile de administrat si o sa fac pauza pana la sfarsitul lunii octombrie,caci vom pleca si la mare si atunci nu mai e nevoie.
Daca o ti pe Emi pe la soare nu cred ca ii va trebui asa mult vigantol.
Fontanela la noi este inchisa.

Ieri am fost la Snagov unde s-a facut un bazin cu apa super curata,unde daca tragi un pipi se inroseste apa si te vede toata lumea,mai mare rusinea!Cand Axel a vazut copiii in apa a vrut si el,am stat pe margine si l-am lasat cu piciorusele si plescaia apa cu ele,apoi l-am bagat mai mult si i-a placut.cand am vrut sa plecam de la bazin baiatul a facut cativa pasi dupa care a vrut inapoi in bazin,asa ca s-a lasat cu un mare circ.
L-am dus cu barca cu motor,am crezut c-o sa-i fie frica,dar de unde i-a placut foarte mult,nu mai vroia jos din barca.A dormit in carucior 2 ore dupa care s-a jucat linistit la nisip.Seara a facut baie si a dormit bustean pana la 10 a doua zi.
Emi acum mananca ca sa recupereze,iti dai seama cea suferit saracuta cu atatea zile de regim,in care se livra in burtica doar orez si iar orez.

Dy daca vrei sa mergi in Europa(eu zic ca merita)i-a de la gara maxi-taxi sau sunt nici microbuze de 10-15 locuri care te duc chiar acolo,la fel procedezi si cand vii la gara,la gara toata lumea stie unde este statia lor de plecare.
Europa se deschide la 8 si se inchide cam pe la 15.00 deci vezi cum te incadrezi si cu procesul!

pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Buna fetelor !
Dy - a facut vaccinul in manuta, cu un ac f. subtire si mic si nu a plans aproape deloc,adica doar a marait nitel. Nu a avut nici un fel de reactii ulterioare. Dna. dr. ne-a spus ca pot aparea cam intr-o sapt. de cand il face,dar deocamdata nimic.
Cary - parca e un facut...si noi am fost ieri la Snagov,la Vila 23,daca despre piscina aia vorbesti...aveati cumva un bazin mic gonflabil pt. copii ? ca am vazut un pusti care topaia pe acolo...
Noi am oprit la inceputul lunii iunie administrarea vigantolului si o vom relua in septembrie.Fontanela este inchisa complet.
Dinti nu avem decat 7,insa aproape ca au spart gingia inca 3.
Insa nu sunt deloc multumita pt. ca Vlad nu vrea sa manance fructe.Am incercat cu tot felul,insa nu vrea decat banana...

Pe curand,
Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Nu am fost la vila 23 ci la Astoria,bazinul cu apa este foarte mare si sunt 3 randuri de sezlonguri din plastic.
Bazin de plastic nu am asa ca nu m-ai reperat,SAC!!!,poate data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Da,stiu cum e si la Astoria,chiar acolo am mancat...Ma gandeam ca daca nu te-am prins pe autostrada,macar aici...dar n-a fost sa fie...Poate week-end-ul viitor !

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Sa dam si noi raportul (mihuletu). Jonathan, 14 kg jumate, 84 cm, mananca bine, adora fructele, in special merele, vorbeste toata ziua (de-ale lui), are o energie debordanta, noroc ca mami si tati merg amandoi la serviciu si se mai relaxeaza acolo ca acasa nu-i chip.
Mamamariana hai sa-ti spun cum stau lucrurile la noi, poate in felul acesta vei privi situatia voastra cu alti ochi. Eu ma trezesc dimineata la 3 si un sfert, ma pregatesc de servici iar la 4 plec. Serviciul il incep la 4 :45. Fac aproape 3 sferturi de ora cu masina pana acolo. Lucrez pt o companie aeriana deci orele pot varia in functie de zboruri, uneori avem intarzieri, avem zboruri anulate, ceea ce face ca lucrul cu publicul sa fie foarte stresant. Acum cu programul de vara, termin pe la 12 la pranz daca toate merg ok. Cum termin, fuga acasa, pt ca tati are si el indatoriri, pana una alta el aduce cea mai mare parte din venit. Am uitat sa spun ca el sta cu Jonathan pana vin eu. Deci ajung eu pe la ora 13 si pleaca el. Uneori il prind pe Jonathan la somnul de pranz si ma intind si eu putin, alteori nu. Dupa ce se trezeste incepe alergatura, nu sta o clipa in loc, deschide sertare, dulapuri, scoate tot ce prinde, trebuie sa fie in permanenta cineva dupa el sa puna lucrurile la loc. Unori il las sa faca ce vrea atata timp cat nu-si pune viata in pericolsi-mi mai vad si eu de ale mele, fac mancare, mai intind niste rufe (pe care le spalase tati de dimineata). Iar apoi pune-te si strange dupa Jonathan, iar si iar si iar. Seara tati vine pe la ora 8 sau 9. De cele mai multe ori il astept cu cina ca sa mancam impreuna. Ii facem baie lui Jonathan si eu imi inchei ziua. Daca Jonathan se culca pe la 9 o consider o zi binecuvantata, pot sa ma culc si eu ceva mai devreme, daca insa alege o ora mai tarzie, Dumnezeu cu mila in special pt ca mai am foarte putine ore de dormit si a doua zi o luam de la capat.
Apropos, ati auzit cumva sa existe niste ochelari cu sensori, care pot repera daca tii ochii inchisi pt mai multe secunde si fac un sunet? Am auzit bine? Or fi existand?

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Cary si vlada, multumesc pt raspunsuri.
Nu am mai ajuns in europa pt. ca abia la ora 12,30 am termintat treaba si prin urmare, cu parere de rau am lasato pe alta data. In schimb am trecut prin Carrefour si am lasat toti banii acolo.
Maine merg sa-i faca Dr. Priorix-ul. Sper sa nu avem probleme pt ca vineri dupa amiaza plecam la munte.
Nici Cezar nu prea se omoara cu fructele. Aproape numai banane papa. I-am dat zilele trecute piersica si a mancat.
Urat program ai Adela. Cand e somnul mai dulce tu tb. sa te trezesti...
Va doresc o zi buna in continuare!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput