Bebelusi din Apr 2003 (13)

Bebelusi din Apr 2003 (13) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mamamariana spune-mi si mie ce muschi trebuie sau nu sa se dezvolte si esti impotriva tenisului,ca eu pana acum nu am auzit cati trebuie acordul doctorului pentru al practica?
La inot am fost anul trecut timp de o luna,dar nu i-a prea placut,iar bazinul e cam departe de mine,in schimb terenul de tenis este la 20m,inca nu stiu care este pretul,dar ma voi interesa.
Hai pupici si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil
Karmen - 1 martie - Calin
toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru
Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda.
lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse.
Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte.
alexias - 19 aprilie - Alexandra
cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani
Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina.
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie - Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa
anutze - 16 aprilie - Bianca
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina
meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj.
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert Mihail
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina
pozici cu bebei de martie - aprilie: http://community.webshots.com/user/mitzapicia
adresa bradutului cu bebeii nostri: http://www.haihui.ro/tree.html

rog mamicile noi, meme si acinorev sa-mi dea datele sa le treci si pe ele pe lista.
daca mai aveti completari la extractiile de pe tavita, va rog frumos sa-mi reamintiti (mi-e greu sa caut prin istoric, ia mult timp).
tuchi, ce a ales Dragos?
Pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

teodora-stefaia, 28 aprilie. ruj, pieptene si cheile de la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Veronica ai imbulinat-o,s-o vezi pe fica-ta la 18 ani super gatita(deh,a ales fata ruj+pieptane)intr-o super masina.....,ca n-o mai prinde masa nici cu avionul.
Hai pupici si sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

cary draga, sincera sa fiu asa imi doresc sa o vad! sa aiba parte de o viata usoara si sa-si permita luxul de a fi cocheta!
sa le dea Domnul si copiilor vostri ce imi doresc eu pentru ai mei!
veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Mi-e si groaza sa zic ce a ales fiul: dolarul, oglinda si telefonul.
Adevarul e ca in orice gramada de bani pune mina pe hirtia cu valoarea cea mai mare, parca ar fi programat; asta ca sa fie inca odata clar cu cine seamana (fiul lui tata).

In rest toate bune, din septembrie mergem la gradinita/cresa la o tanti invatatoare ce are o grupa de pusti acasa. Ne-a placut ce am vazut si ne-am decis ca e mai bine decit cu o femeie acasa. E foarte aproape de serviciul meu si de casa, au curte, hinti, nisip, copii nici prea multi nici prea putini(cam 10), sper ca va fi ok. Pina atunci am timp sa ma obisnuiesc si eu cu ideea.

Nu prea vorbeste puiul meu, zice mama/tata/papa/ci (la caca) si cuvinte pe care i le repet eu foarte mult. Zice odata si atit, ca si cum mi-ar arata ca poate dar sa-l las in pace. De asemenea pronunta legat sau nu multe silabe diferite. Stie in rest destule obiecte si daca il intreb unde sint mi le arata dar nu vrea sa le zica pe nume.
Asta e! Probabil inca nu are nimic important sa ne comunice!

Aveti grija de voi si de puiuti! Vacanta placuta celor norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna,

Revin si eu pe baricada....daria a avut pojarel, dupa cum am scris i-a aparut in jurul gatului apoi pe burtica si mai tarziu pe maini si picioare, acum am scapat, nu a fost o faza grava, a fost doar putin maraita, atata tot; in rest suntem bine, facem si ce fac toti copilasii de varsta noastra, multe nazdravanii.

Voi ati fost/mergeti cu puii la strand?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salut mamici!

Iata ca dupa o scurta "vacanta" am revenit si noi.
In sfarsit am facut vaccinul de "un an"... reactia a fost dura (febra, durere la piciorus...). Acum suntem O.K.
Mai nou a inceput sa zica caca cand vrea la olita.
De fapt nu spune caca ci ... aca. Pur si simplu mananca prima litera de la cuvinte: ama, ata , aca.
Dentitia este ca si la un an (8 dintisori!).
Ce nu-mi place absolut de loc e ca in orice moment este gata sa te loveasca sau zgarie. Mai nou nu se aproprie nimeni de el fara sa zica AUU... Nu stiu cum sa-l obisnuiesc de astfel de naravuri...

Ne pregatim sa plecam in vacanta... la mare ...

Multumim Mihuletule pentru grija ta de a ordona informatiile primite
de la mamici...

Pana data viitoare toate cele bune!

Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salut mamici!

Iata ca dupa o scurta "vacanta" am revenit si noi.
In sfarsit am facut vaccinul de "un an"... reactia a fost dura (febra, durere la piciorus...). Acum suntem O.K.
Mai nou a inceput sa zica caca cand vrea la olita.
De fapt nu spune caca ci ... aca. Pur si simplu mananca prima litera de la cuvinte: ama, ata , aca.
Dentitia este ca si la un an (8 dintisori!).
Ce nu-mi place absolut de loc e ca in orice moment este gata sa te loveasca sau zgarie. Mai nou nu se aproprie nimeni de el fara sa zica AUU... Nu stiu cum sa-l obisnuiesc de astfel de naravuri...

Ne pregatim sa plecam in vacanta... la mare ...

Multumim Mihuletule pentru grija ta de a ordona informatiile primite
de la mamici...

Pana data viitoare toate cele bune!

Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

ia uite ce spun oamenii cu experienta, bendis, conform parerii lor copilul tau se comporta absolut normal la varsta lui: "Has your toddler started hurting other children? It's not surprising — many toddlers act out in this way. The good news is that he doesn't mean to inflict pain on his playmates. When he pulls another child's hair, he's either fascinated by the reaction it provokes or copying an older sibling's behavior. Making another child yell or cry seems like great fun at this age" = adica nu are nici o intentie sa raneasca, e doar fascinat de reactiile obtinute si copiaza comportamentul copilasilor mai mari.
domnisorica mea incearca sa-mi prinda degetul sa mi-l muste, asa a vazut ea ca zic "auuuu" din tot sufletul. zice "tata" la: atata, tata, gata, trebuie sa ne dam noi seama ce-a vrut sa zica, din context. la paine zice "pai", la "gol" zice "gai", la stai zice "tai", ne aduce toate obiectele pe care i le cerem, mai nou imi spunea soacra-mea ca e foarte incantata de carutul de plimbat papusi, a plimbat ieri unul fo jumate de ora fara sa se plictiseasca ceea ce inseamna ca tre sa-i luam si noi unul.

bendis, pana la urma v-ati hotarat sa mergeti si cu cavalerul la mare?
cary, o sa am concediu in perioada 6 - 20, daca ne supraprapunem perioadele, tinem legatura. inca nu stim in ce statiune o sa mergem. ii iei si pe bunici cu tine? poate-l conving si eu pe cristi sa luam fata cu noi.
pico, ai terminat examenele? eu mai am si am un chef pe vremea asta...
saso, ce mai face nathalie, nu ne-ai mai scris demult? ca si AdelaP, de altfel.

cu olita nu stam prea bine, abia a acceptat-o si acum se aseaza pe ea ca pe un scaunel. o sa iau olita data viitoare la tara, o sa o las pe domnisorica la pupaza goala si o sa incerc sa o obisnuiesc cu oala spunandu-i la ce e buna. sper sa tina vremea cu noi in week-end si sa nu mai lucreze tati.

pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput