rana pe col

rana pe col | Autor: iusti772000

Link direct la acest mesaj

buna

am o problema mai veche .. o rana pe col de care nu reusesc sa scap de vreo doi ani de zile. imi poate sugera cineva o solutie ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Adica ai fost la ginecolog si nu s-a rezolvat? In mod normal o rana de dimensiuni relativ mici se cauterizeaza.In primul rand se recomanda o analiza - Papa-Nicolau(secretii recoltate de pe colul uterin pe lame) si cu rezultatul te prezantzi la un ginecolog bun!Bafta multa si sanatate!

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Corect! Intai citologie (testul Papanicolau) si apoi cauterizare (daca este cazul) sau tratament naturist pentru vindecarea ranii (Natura Medica-dr.Vasile Popa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

CAUTERIZARE!!!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Subscriu :::::::::::::::::::::
C A U T E R I Z A R E !!!!!!!!!!!!!!1

Oana Do

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

test papanicolau si cauterizare

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cauterizare!Si eu am avut una si asa s-a rezolvat.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

2 ani de zile este destul de mult...daca in acest timp ai incercat prin medicamentatie si nu a trecut, atunci categoric trebuie facuta cauterizarea.
sanatate maxima!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Sfatul meu,
1Papanicolau
2.Tratam naturist (retata simpla testa de mine cu rez f bune)...scrie-mi un Pm daca esti interesata
3.Daca e rana f extinsa ...atunci prin tratam o sa obtii o restragere f mare ....si in final cauterizare( daca rana e f extinsa exista anumite riscuri la cauterizare, sau mai exact exprimate in eficienta cauterizarii.
Pup,
Cristina

Mergi la inceput