Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

da...sint danezi!!! Mie im place Da' sa stii ca spun obraznicii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nu-i bai ca sunt obraznici!! Mie-mi plac obraznicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

iti plac aia care vorbesc murdar la gura ? woooowwwwww.....

Mergi la inceput

Nu-mi plac aia care vorbesc obraznic dar imi place muzica in care se spun obraznicii
Dar ca sa nu te speriu prea tare, imi plac doar unele melodii, nu toate

Mergi la inceput

Isa, ce-mi facusi tu mie cu site-urile alea!!!! Pe-un computator descarc albume si pe alalt melodii!!!

Mergi la inceput

Na, ti-am dat sa-ti ajungaSi eu mi-am umplut calculatorul cu melodii!!Mai am si multe videoclipuri romanesti noi, nu-s luate de pe siteuri!! Ti le pot trimite pe messenger daca vrei!!

Mergi la inceput

Cand tragem un chef cu totii, inainte sa plec acasa??Suedezele astea au promis saptamana asta si vad ca nimic

Mergi la inceput

Isa da' tu cind pleci acasa??? Ca io, sa stii m-am interesat si cica pot sa circul in tot nordul cu tidula aia de mi-au dat-o de la politie in loc de pasaport!!! Numai ca saptamina viitoare plecam in vacanta in DK!!!

Mergi la inceput

Plec in jur de 15 iulie si stau cam 1 luna!! Haideti sa tragem un chef pana atunci!!

Mergi la inceput

Eu sigur ma-ntorc pina pe 15, asa ca timp ar fi
Tu ziceai ca ai o reteta buuoouuna tare de mici?? Am mincat saptamina trecuta niste chestii, care aduceau asa vag cu micii la gust, intr-un local grecesc si de atuncea am ramas cu ei in gind!!! Numa' sa nu-mi zici ca-mi trebuie si bicarbonat, ca zau, p'asta nu stiu de un' sa-l iau!!!

Mergi la inceput