Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Isabela,baga o vodka sa iti revii!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Lasa-ma Elena cu vodca
Ma intrebam cand are de gand sa vina vara si pe aici prin Suedia ca ma apuca deprimarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by Idora

Lasa-ma Elena cu vodca
Ma intrebam cand are de gand sa vina vara si pe aici prin Suedia ca ma apuca deprimarea

Intrebarea asta mi-o pun si eu!
Poate cä vara asteaptä sä plecäm noi in Romania intai!
Azi ploua si era soare in acelasi timp!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Slabe sanse Salmida
Vara trecuta cand ne-am intors din Romania in Suedia, de la 30 grade, soare si voie buna la 17 grade,innorat, cenusiu,ne-am pleostit instantaneu!! Ne-a asteptat la aeroport un prieten de-a lui Kent si cand ne-a vazut cat suntem de dezamagiti, ne-a zis ca ce-i ca doar e timp destul de frumos, ce-am vrea??
Asa e, in Suedia cand sunt 25 de grade (si alea cateva zile pe an),se considera ca e foarte caldSi eu care sunt innebunita dupa soare si caldura (dar adevarata)De abia astept sa plec acasa,am inceput sa numar zilele ca la armataMi-e dor de soare si de vreme buna!!

Mergi la inceput

Fetelor eu nu am somnStau si bantui de nebuna pe InternetOricum trebuie sa se trezeasca Kent la 4:30 sa mearga la pescuit asa ca mai stau putin dar oricum nu stiu cum sa fac sa adorm!! Am cam lenevit azi toata ziua prin pat si acum suport consecintaDar oricum pentru mine-i destul de normal sa nu dorm la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

referitor la cazul lui Paul Ungureanu
( http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241 )

ma pot organiza pe post de "pusculita" (plic sau virament) si sa le duc banii cand mergem in tara. Din pacate plecam de aici abia pe 10 iulie, dar chiar daca ii ajuta Domnul sa rezolve cu prima transa de bani Paul tot o sa mai aiba nevoie pentru urmatoarele rate. In drum spre casa trecem chiar prin Gura Humorului si ii pot lasa la bunica.
ce ziceti, ne mobilizam putin?

PS: am pus acest mesaj in mai multe subiecte in dorinta de a-l citi cat mai multa lume, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar eu zic ca merita... nu?

Cristina

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor?? Eu sunt ultima care m-am culcat si prima care m-am trezit?? Ce se mai aude cu cheful de saptamana asta??

Mergi la inceput

Cristina, m-ar interesa totusi nr. contului cu depuneri din strainatate.Mi se pare o cale mai simpla!!Il stii cumva sau se poate afla??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua fetelor!!Ce faceti ,dormiti?Eu am fost la plimbare si acum mergem sa ne intilnim cu alti bebelusi!.Adelaaaaaaaa,pe unde umbli?Andreea???Isabela,am ramas noi de straja patriei..suedeze??
Pai nu stiu cu cheful,noi o sa plecam la Växjö,deci nu o sa facem prezenta,dar lasa,ca nu au intrat zilele in sac!
VA pupic

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Elena, am intrat pe la "daneze" ca pe-aici pe la noi la "suedeze" cam bate vantul (si la propriu si la figurat), vorbesc cam de una singuraNoroc cu tine

Mergi la inceput