Elena, am uitat sa te intreb!! Ce au zis ai tai de pisicuta??Cred ca sunt f. incantati de eaCu ce ai imbracat-o prima oara cand au venit??In rochita
aaaaaaaaaaaiiii am venit si eu la voi, ma primitzi ?
danskerne si svenskerne eeeeeeeeehheeeeee , noi astia scandinavii hahahahahahaha
Narancea te primim cu multa placereca poate tu esti mai vorbaret!! De multe ori stau pe-aici si vorbesc singura
atunci mercic de primire , si bine v-am gasit na sa vin si eu cu flori sa nu vin asa cu mina goala hahahaha
Sa stii ca nu ma supar daca esti mai vorbaret!!Oricum in casa nu am cu cine sa vorbesc romaneste, macar in scris sa-mi potolesc "setea"
Si ce mai zici?? Ce mai e prin Danemarca?? Cum e timpul?? Banuiesc ca-i ca si aici
aaaaaaaaa timpul e minunat hahaha, ce sa fac uite ma uit la un film cu richard gere pe tv3 parca, si altfel toate merg pe rutina zilnica.
Alo! Salut!
M-am intors dupa trei zile de cutreierat Helsingfors-ul. Am avut parte de nopti albe si la propriu si la figurat.
Am bantuit prin tot orasul de la o terasa la alta, de la un pub la altul, samd. Am si vizitat cate ceva... Inca ma mai dor picioarele.
Voi?
Adela, nu-mi vine sa cred ca ai aparut si tu in sfarsitSe pare ca te-ai distrat ca lumea dupa cat inteleg eu dar nici eu n-am sta chiar cuminte zilele astea
Narncea deci sa-nteleg ca nici pe-acolo nu se-ntampla mare lucru, plictiseala mare ca si aici!!