Bebelusi de august-septembrie 2003 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
tigresa spune:
Cristina : eu acum nu tin musai la verde praz, ma gandeam ca ar fi fain si un turcoaz (se asorteaza cu tricoul meu), sau portocaliu (sa vada toata lumea ca e puiul meu). La alte culori nu mai imi bubuie acum mintea, dar in orice caz, nu pe albastru sau crem/galben, ca toate numai asa le are. Dar cum ti-am mai spus, eu am idei poate prea fanteziste, vezi mai degraba ce gasesti.
Oana: eu chiar nu ma consider o bucatareasa desavarsita, mai am f. multe de invatat in domeniu. Dar mai imi fac cateodata de lucru prin bucatarie, mai mult din curiozitate.
Ciorbita (nu e ciorba de peste, dar seamana la gust): am fiert legumele (rosii, telina, cartofi si morcovi) cu bors, si carnea de peste separat , apoi le-am amestecat
Budinca de dovlecei: se amesteca 50 g de branza de vaci, cu 100g dovlecel ras, un ou crud si marar (mai mult)..le pui intr-un vas la cuptor, si gata budinca. Lui Horia i-a placut mult.I-am mai pus si niste smantana apoi, ca iesise putin cam prea uscata ptr. el.
Pupici!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
roxanica-mamica spune:
mey , trebe sa aducem paturici ? voi aduceti ceva anume ? ce ?
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
l_carmen2003 spune:
Plecam in concediu, Doamne ma gandesc cu strangere de inima ca e prima data cand iau copilul cu mine asa departe- l-am mai luat pana la Bucuresti o data, dar ne-am intors in aceeasi zi - si pe de alta parte cum e primul concediu dupa 4 ani sper sa fie bine. In fine, sper ca Mamaia sa arate bine si curata si daca vom avea noroc si de vreme buna va fi super. Pur si simplu in ultimii 4 ani nu am putut pleca decat la sfarsit de saptamana in w-e si mai mult lua drumul deact odihna. Si oricum mergeam pe aproape... Adevarul e ca daca nu trebuia dus copilul la mare nu pupam nici anul asta concediu, ca timp nu e niciodata. Mereu apar urgente si nicodata nu te induri sa le lasi.
Alex a descoperit ca poate desena aseara si deja l-am pozat!!!! e foarte cuminte, mananca numai lapte si fructe - daca am noroc - doarme cand am vrea noi sa stea treaz si se trezeste cand am dormi si noi... In rest? Misuna peste tot, isi ia vant sa ajunga in vreun colt nou din casa, se repede si aterizeaza in nasuc sau cu noroc in 4 labute. La capitolul opriri mai avem de lucru. Stim de doua-trei saptamni sa ne dam jos din pat, dar tot ne mai repezim cu funduletul inainte si nu aterizam totdeauna cum trebuie.
Am patit o chestie nostima azi. Mi-am schimbat ieri look-ul, incat azi nu m-a recunocut prea multa lume... Mi-am facut suvite blanche si rosii si arat altfel. Colegii s-au uitat lung la mine si m-au intrebat daca ma pot ajuta cu ceva!!!!!!!!
Va sarut si va urez toate bune...
Va sarut si sper sa ne vedem cu bine dupa 10 iulie.
Cu multi pupici,
Alex si mami
PS am pus poze noi cu mutzunachi.
http://community.webshots.com/user/la_carmen
Rodica P spune:
Carmen Frumoase poze frumos si puiul!
Distractie placuta la mare si sa ne aduceti poze si noua.
Am vazut pozele cu Erik si Silvia, Asli, copii mari, ce mai! Si tot ai nostri sint parca cei mai frumosi!
tuturor sarbatoritilor zilei
Victoria ce mai face Daria?
Rodica si Stefan Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
mihaela_s spune:
Carmen, distractie placuta la mare, sa va simtiti minunat alaturi de puiul vostru scump! Sa aveti vreme buna si sa veniti ciocolatii!!!
Roisin, pai se poaaaateeeee????!!!! Sa venim noi de la sute de km si sa nu o vedem pe Miruna??? Si pe tine, of course! Te rog faceti tot imposibilul (si posibilul ) si dati o fuga pana in parc, chiar si pentru 10-15 minute.
Va pup, sa stiti ca deja am emotii pentru drumul care ne asteapta...
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
cristinamh spune:
tocmai pun poze pe site...
si avem doua povesti f. dragute! la carmen si la elena-teodora
mihaela_s spune:
Am uitat sa va spun..maine mergem la vaccinul antirujeolic, ne-a sunat azi asistenta. Sper sa nu fie problema de complicatii, febra sau mai stiu eu ce...ca atunci il amanam pe saptamana viitoare.
Cristina, poate citesti in timp util...te rog sa pui la poza Silviei de la 8 luni: "stau si eu in picoruse", 8,600 kg, 75 cm. Iar la cea de la 9 luni: "vreau sa merg!", 9,500 kg, 75 cm.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
craluca spune:
mai Mih, cred ca ti-a dost greu cu bebe la decalotare dar o sa vezi ca o sa fie bine.
oana noemi, legat de putzulica folosita pe post de elastic (care de altfel este o forma de mastrubare a bebeilor, perfect normala), sa vezi cum se scobeste Ioana in pasarica. Si e disperata ca din cauza burtii nu prea poate ea sa vada ce are acolo; mai rau e cand are unghiile netaiate!
Ioana zice toata ziua mama si tata si chiar striga cu putere daca vede ca nu ii raspundem; cam avem probleme cu legumele si carnita, adica nu prea le haleste cu placere, dar cred ca din cauza caldurii; este disperata dupa iaurt. Apropo, credeti ca e bine sa pape atata iaurt? adica 3 pe zi cel putin! In rest e super-cuminte, colinda toata casa si scotoceste peste tot, inca mai face gramajoare de scame si le mananca, a mancat si un buton de la telecomanda si ii place in mod deosebit sa se traga cu putere de par. Si am mai invatat sa ne dam jos de pe canapea sau din patul mare! Si ne-au iesit si 2 dintosi sus.
as vrea si eu sa vin la intalnire, dar nu mai promit nimic, ca le-am ratat mereu pe toate. dar am auzit ca in week-end ploua.
rosin si eu am facut dovlecei umpluti (cum as face pentru noi, dar am folosit carne tocata de pui)si am incercat sa ii dau framantati cu furculita dar nu prea a mers. Asa ca am bagat totul la cutit, a iesit pasta, am adaugat smantana si gata, a halit!
hai sa va mai zic cum fac dovlecei: ii tai pe lung, ii scobesc. Scot miezul, il toc marunt si amestec cu branzica (telemea), galbenus de ou fiert tare, marar, sare si piper. Cu ce iese umplu la loc dovleceii, pun cateva cubulete de unt si ii bag la cuptor pana se rumenesc. Apoi pun smantana si gata!
Fiti atente ce am facut: am inceput sa fac masaj anticelulitic si problema mea este ca daca nu ma imbrac precum musulmancele o sa creada toata lumea ca ma bate barbatul: sunt plina de vanatai si ma doare de mor; nu va mai zic ce chinuri la masaj: ma fugarea biata fata prin pat, ca fugeam de durere. Si mai e si oarba saraca, si ma tot ruga sa nu ma mai mut de la locul meu ca ea nu stie cum sa ma gaseasca!
mihaela, dar de ce faceti acum vaccinul?
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
simanoro spune:
multumim de grijile pe care vi le-ati facut pentru noi. Suntem bine cu totii.
Problema e ca pleaca sora mea din tara si reintru in CIC... Asta e! Incerc sa gasesc pe cineva, dar stiti si voi ce greu este. O sa-mi fie greu fara voi. Acasa nu am conectare la internet, asa ca e aproape imposibil sa mai dau semne de viata un timp.
Imi pare tare rau ca, uite, imi prinde bine sprijinul vostru, sfaturile, retetele...
La capitolul progrese, avem asa:
Dani - alearga in 4 labe, se ridica in picioare si se sprijina numai intr-o mana, deschide usa, are 8 dinti, spune mama, tata, da, ză, baba, nana, nene, dăi (cand cere); o pupa pe sora-sa cand il apuca dragostea (o data pe saptamana); sta cu ochii in televizor si n-ai ce discuta cu el la reclame.
Stefania - a inceput sa mearga in 4 labe (putintel, ca e fricoasa); ar sta numai in picioare daca ar fi posibil; are 3 dinti; spune mama, tata, papa si baba; jucaria preferata: telefonul meu - il duce la ureche si spune:"a-a", adica alo.
Va pupam si o sa ne lipsiti tare mult ca, desi nu eram cine stie ce vorbareata, va citeam si reciteam mesajele..
Sa auzim de bine,
Simona, Stefania si Daniel
l_carmen2003 spune:
Va sarutam si plecam la mare.
Sa ne auzim cu bine si intalneala placuta.
Alex si Carmen (si tata chibiteaza pe aici)