trompe

trompe | Autor: geta_sava

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare.Unei prietene i-a zis dr ca e posibil sa aiba trompele infundata si de asta nu face bb. Daca se poate cam care ar fi tratamentul sau mai stiu eu poate operatie....va multumesc! Am vazut ca domnii dr sunt ocupati dar as aprecia un raspuns de la oricine care a mai auzit ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
Prietena ta trebuie sa faca o analiza care se cheama HSG, ma surprinde faptul ca nu i-a spus chiar doctorul care i-a zis ca ar putea fi infundate. Aceasta analiza e intoarsa pe toate partile in subiectele cu acelasi nume de la asteptand un ingeras. Ca sa nu repet aici ce scrie acolo. Daca se confirma ca sunt infundate urmatorul pas ar fi perfuziile utero tubare sau laparoscopie. Despre laparo nu stiu sa-ti zic mare lucru dar perfuziile constau in introducerea in uter a unui lichid cu presiune pentru a forta desfundarea trompelor. Daca vrei mai in amanunt pot sa-ti povestesc de joia viitoare, cand voi afla pe pielea mea

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Multumesc pentru raspuns....astept si pana joi sa aflu daca doare:) sper ca nu...bafta multa!

Mergi la inceput