Simona din nou probleme!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ingrozitor, Cornelia,imi pare rau ca nu am nici o idee despre ce se poate face.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Eu am vorbit si eu cu domnul Moanta azi la telefon ,putin caci stiam deja de la Cornelia tot ce puteam sa stiu l-am sunat doar sa-i spun ca-i trimit banii strinsi in Franta azi si sa-i dau numele meu ca sa stie de unde vin banii ,avea vocea stinsa si sfisiata ,n-am indraznit sa-l intreb nimic ,azi deci la ora 14 au plecat banii pe care-i strinsesem in Franta pentru ea,dumnezeu sa o ocroteasca caci numai el stie ce vrea sa faca cu destinele noastre!

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Si eu am primit dimineata un telefon de la tatal Simonei Mi-a spus ca fetita se simte rau. Adica nu prea doarme, respira greu si nu maninca.
Cind i-am sunat din redactie, asteptau sa intre la un cabinet particular. De data asta, am cerut sa vorbesc cu mama... Marea problema e ca fetita respira greu. Pentru ca are traheea ingustata. De aceea nici nu maninca (am sfatuit-o, la cunostintele mele de profana intr-ale medicinei, sa incerce alimente lichide piure-uri...). Nu doarme tot din cauza senzatiei de sufocare.
Am sfatuit-o, am rugat-o sa-l sune pe prof. Buruiana. Sa nu mai merga dintr-un medic intr-altul cu speranta ca poate vor auzi un diagnostic mai bun. Profesorul este seful clinicii ORL la Budimex, parerea mea e ca este un profesionist... Mi-a promis ca-l va suna, oricum peste 2 saptamini aveau programare la un consult...
Chiar nu stiu ce sa mai cred... Fetita asta a avut atitea belele incit chiar ma gindesc citeodata ca nu numai ghinonul o urmareste...
Eu, una, mai mult decit atit chiar nu pot sa fac. Daca e nevoie, vorbesc iar cu profesorul..., dar cazul Simonei ii e deja cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia Horoiu spune:

Am sa indraznesc sa va deconspir faptul ca de citeva ori tatal Simonei mi-a declarat ca regreta plecarea in Italia, ca a operat-o acolo. In momentul plecarii mai avea si alte alternative.
A ales-o pe aceasta pentru ca persoana care l-a contactat a insistat f. mult, a facut "reclama" buna acelui spital.I s-a spus ca totul e pregatit ptr Simona acolo, sa vina in urgenta. Apoi a asteptat doua sapt pe culoare !

Eu nu am avut aceeasi atitudine cind i-am vorbit de Mecenat,n-am "vindut un produs". I-am transmis informatia si l-am lasat sa decida apoi l-am ajutat foarte mult in demersuri(traduceri, trimis acte, telefoane).
Si mai indraznesc sa cred ca intr-un spital din capitala Frantei sint conditii mai bune decit intr-un orasel din Sudul Italiei.
Iar daca voi mai continua sa informez si alte persoane despre Mecenat o voi face cu aceeasi atitudinde ponderata, rezervata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

MAi stie cineva ce se mai intampla in cazul Simonei?Daca este atat de grav ca nu veti mai putea scrie voi intelege asta.Cu respect,

ogezlaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia Horoiu spune:

Momentan Simona este in perioada de convalescenta post-operatorie.
Problema respiratorie ar necesita o alta interventie dar medicii o considera nepotrivita acum, dupa recenta operatie la inima.
Pentru aceasta problema Simona este in atentia unui medic dn Bucuresti. Parintii se intereseaza insa si de alte solutii in Italia sau Franta.

Fam. Moanta a primit recent in urma apelurilor lansate de noi 500euro din Franta si alti 270din Belgia.
Asa cum stiti un membru DC, dorksev, a oferit 1000euro prin luna mai.

Revenirea Simonei dupa operatie se pare ca este lenta si groaie..
Acum ...nu stiu ce alt sprjin sa le mai oferim.
Multumesc comunitatii DC ajutorul fata de acest caz, tuturor celor care s-au implicat si ajutat.
Cind/daca voi mai avea vesti, va voi transmite.
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristian Moanta spune:

situatia SIMONEI este urmatoarea:pe 15.07 a plecat spre PALERMO CU trenul insotita de mama sa dar pe drum din cauza lipsei aerului conditionat insuficienta respiratorie le-a determinat sa intrerupa calatoria si sa apeleze la SPITALUL CIVILE din BRESCIA.A fost internata la REANIMARE unde a ramas 3 zile cu masca de oxigen pe fata si hranita intravenos;initial mamei i s-a comunicat ca trebuie sa plateasca doar mancarea sa.ulterior SIMONA a ajunns in salonul de O.R.L.UNDE afost invstigata<bronhoscopie,laringoscopie>,pe27.07 SIMONA a suferit o interventie cu laser la trahee.In ziua urmatoare i s-a comunicat ca trebuie sa achitam costurile operatiei si ale spitalizarii.mentionez ca au plecat cu 500 euro.nr de tel.al mamei este:00393334115350 din romania:o741747200 sau 0740760959.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Of, of, banii astia ! Dar e bine micuta Simona ? Poate respira, poate manca mai usor, acum ?
Sanatate si putere pentru a trece si peste aceasta problema !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristian Moanta spune:

Miercuri 04.08.SIMONICA a facut blocaj respirator si a trebuit sa fie intubata si cuplata la ventilator sedata total 24 de ore.A fost vegheata de catre mama sa in REANIMARE pina luni cind a fost transferata laO.R.L.I s-a spus ca inima si plaminii sunt obositi copilul cere TATA si ACASA.Iertati-ma ,pling si scriu va destainui ca ma rog la DUMNEZEU sa ma ia pe mine si sa o CRUTE pe EA. Spitalul solicita 3000 euro,asigurarile din ROMANIA nu cred ca vor suporta aceste cheltuieli deoarece este cronica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Domnule Moanta ,eu sint Aurelia persoana care v-a sunat din Franta sa va anunte ca va trimite cei 500 de euros pe care am reusit sa-i stringem pe site-ul francez de la francezi ,din nefericire la vremea aceia acum o luna si jumatate parca ,atit am putut sa stringem ,incercarea mea de a sensibiliza mamicile de pe desprecopii com a fost intimpinata cu scepticism si cu un mesaj in rosu deasupra postului meu !
Acum webmasterii de pe onlinero si majoritatea celor care-l fregventeaza sint plecati in vacanta ! deci nu exista mari sanse sa se mai poata stringe ceva bani pentru Simona in Franta!
Cu inima strinsa va spun ca si eu plec in vacanta peste citeva zile si am un gol in stomac privindu-mi copilul sanatos si gindindu-ma la SIMONA!
Nu va ramine decit dumneavoastra singur sa va zbateti pentru ea ,sa vorbiti celor de aici ca de la parinte la parinte si poate cineva se va indura sa va ajute............
Parerea mea era sa nu spuneti nimic deocamdata la spital cum ca nu aveti bani de plata si sa o faceti la sfirsit !
Nu stiu cum este in Italia dar in Franta pentru cei care nu au asigurare si nici bani sa plateasca o interventie exista o anumita formalitate prin care se ia in charge o parte de cheltueli de catre asociatii de sanatate si de catre stat! in nici un caz nu se pun pacientii la usa spitalului daca sint in stare critica!
Nu credeam sa ajung vreodata sa va spun asa ceva in starea de disperare in care sinteti dar nu am incotro..........

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput