Simona din nou probleme!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Si iata si aceleasi vesti pe care le-am primit prin mail acum citeva minute!

Date: Tue, 10 Aug 2004 01:34:45 -0700 (PDT)
De: moanta cristi
Objet: Redoar SIMONA.
À: Cozmin

SALUT,In primul rind vreau sa le multumesc binevoitorilor care au ajutat-o pe SIMONA sacontinue lupta cu viata.banii trimisi ne-au folosit pentru italia ,imi tremura mainile pe tastatura cind trebuie sa scriu despre SIMONA si iti marturisesc ca ma rog la DUMNEZEU sa ma ia pe mine si sa mi crute INGERASUL.iN ROMANIA am incercat totul<spaga,rugamintiadresate de noi si de o ziarista>degeaba ;am ajuns de 2 ori cu Salvarea la BUCURESTI a facut investigatii,ne-a promis ca va interveni a tinut copilul nemancat in 2 zile diferite apoi a renuntat si ne-a trimis acasa cu trenul.Dupa aceste calatorii copilul a racit si i-a pus in pericol viata.In prezent SIMONA seafla in sectia O.R.L.dupa ce miercurea trecuta a suferit un blocaj respirator si atrebuit reintubata cuplata la ventilator .iarta-ma dar nu mai pot sa scriu din cauza emotiilor.

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

:((
Ce putem face?
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

...incercarea mea de a sensibiliza mamicile de pe desprecopii com a fost intimpinata cu scepticism si cu un mesaj in rosu deasupra postului meu !

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Draga Aurelia,
N-a fost vorba de scepticism,ci doar de simpla precizare a faptului ca www.desprecopii.com nu-si asuma nici o responsabilitate in legatura cu banii stransi de tine intr-un cont personal,lucru perfect firesc in situatia in care in mod natural,responsabilitatea in legatura cu banii stransi intr-un cont o poarta titularul contului,care in cazul respectiv erai tu.
Implicarea oficiala a www.desprecopii.com in actiuni de strangere de fonduri aduce cu sine garantarea seriozitatii si corectitudinii acelei actiuni,precizarea neimplicarii www.desprecopii.com in respectiva strangere de donatii nu denota rea vointa sau scepticism,ci se datoreaza doar imposibilitatii verificarii seriozitatii si corectitudinii strangerii si dirijarii acelor donatii.
N-o lua ca pe lipsa de interes pentru copilasi aflati in suferinta sau ca pe un afront personal,e doar o modalitate de a proteja toti membrii familiei desprecopii,pentru ca acestia sa nu fie eventual folositi si dezamagiti.Nu se pot crea precedente de acest fel.Pentru ca acest loc sa ramana special,locul unde oamenii vin si-si deschid sufletele,isi fac prieteni,ii ajuta pe cei aflati la necaz,e necesara foarte multa seriozitate,transparenta si ordine.
Implicarea comunitatii desprecopii in ajutorarea celor aflati in suferinta reprezinta un adevar indubitabil,suntem o comunitate masiva datorita existentei acestui loc minunat care e www.desprecopii.com ,sustinut tehnic si financiar in exclusivitate de catre administratori si intretinut de un volum de munca imens pentru intreaga echipa desprecopii.
"incercarea mea de a sensibiliza mamicile de pe desprecopii a fost intampinata cu scepticism...." e o afirmatie care ma intristeaza,dar care n-are nici o legatura cu realitatea.
Sper ca lucrurile sunt clare acum si iti multumesc pentru intelegere.
Lia(www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poesia spune:

de la spitatul din brescia am aflat ca simona a fost externata pe 31 iulie a.c.
pentru cine vrea sa verifice tel. 0039 030 3996205

carmen

Lumea e frumoasa pentru ca e avariata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cum se mai simte fetita??????????

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristian Moanta spune:

SIMONA de la ultima stire pe care am publicat-o a trebuit sa stea in afara spitalului intr-o locuinta pusa la dispozitie de CRUCEA ROSIE si a trebuit sa faca tratamentul intravenos in spital de 2 ori pe zi deplasarea a facut-o cu autobuzul <70 minute> uneori cu autoturismul lui PAOLA o italianca sufletista care i-a ajutat cu cumparaturile etc.NICI un roman nu s-a deranjat cu un telefon macar,desi eu am luat legatura telefonic cu un moderator al site-ului rom-it.com> i-am furnizat toate numerele de tel. mi-a promis ca ne va suna dar n-a facut-o.SIMONA a facut NAVETA pina la spital din cauza lipsei banilor pt. ca atunci cand au solicitat<spitalul>,pe 27 iulie asa cum v-am informat ,a fost trimisa la locuinta din BRESCIA cu conditia sa vina de 2 ori pe zi pt. TRATAMENT si de cite ori a facut insuficienta respiratorie grava au oprit-o la REANIMARE atit cat a fost nevoie pt.resuscitare.NU s-a permis intoarcerea in ROMANIAoricum.Azi sotia a cerut plecarea acasa mai ales ca a aflat ca asigurarile din ROMANIA au refuzat sa achite cheltuieliule de spitalizare.Doctorii au vrut sa minimalizeze costurile dar sa nu faca rabat la VIATA SIMONEI.LOR LE PASA. Revenind la ce ma doare cu adevarat,SIMONA cand face eforturi usoare reincepe sa hiriie ,nu poate sa mearga decit 2-3 pasi apoi oboseste,i se pregateste o noua interventie la nivelul traheii in decembrie,daca ne da viata DUMNEZEU pina atunci.Cu sinceritate,ing.MOANTA

Mergi la inceput

Sunt necesare urmatoarele precizari:SIMONA se afla suferinda in continuare la BRESCIA,precum v-am informat anterior,in ziua consecutiva operatiei<27.07>sotia a fost informata ca trebuie sa achite costurile spitalizarii si ale interventiei.Cum nu a avut de unde ,la 15 zile de la prima internare au fost expediati la o locuinta pusa la dispozitie de CRUCEA ROSIE,tocmai pt.minimizarea costurilor,cu conditia de a reveni zilnic pt.TRATMENT.Din nefericire SIMONA a facut insuficienta respiratorie si a trebuit sa fie internata de urgenta de citeva ori;vreau sa va informez ca NAVETA la spital <70 min.dus-intors> a facut-o cu autobuzul,cind a putut PAOLA,o italianca sufletista le-a condus cu auto la spital,cumparaturietc.Desi am apelat in 2 rinduri la un moderator al site-ului rom-it ,mi-a promis ca ma va suna dar nu a facut-o ,doream sa-i cer sa le ajute sa indeplineasca formalitatile;NU a facut-o nici azi.Doctorii italieni au fost nevoiti sa faca alte 2 internari de urgenta ale SIMONEI au facut compromisuri pt.a-i salva viata.LOR LE PASA.Cind voi avea biletul de iesire promit sa-l public pe acest site. Revenind la ceea ce ma doare cu adevarat,azi SIMONA a fost investigata din nou si vom solicita din nou permisiunea de intoarcere acasa;pina acum zilnic dimineata si seara a facut deplasarea la spital pt.antibioterapie,la eforturi usoare ii reapare zgomotul acela din git,inca nu merge decit 2 pasi apoi oboseste,in plus isi cere tot timpul TATAL.Medicii au prevazut o alta interventie la nivelul traheii in decembrie a.c.DUMNEZEU sa-i ajute pe cei care ii vor binele SIMONEI! ING.c.MOANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

GEST UMANITAR-cred ca merita multumiri toti ce-i care s-au implicat in acest caz.
-ce-i care pot sa ajute,cred ca vor face un lucru minunat.
-doresc familiei multa putere ,rezistenta si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Cristian Moanta

NICI un roman nu s-a deranjat cu un telefon macar,desi eu am luat legatura telefonic cu un moderator al site-ului rom-it.com> i-am furnizat toate numerele de tel. mi-a promis ca ne va suna dar n-a facut-o.

:::::::::::::::::::::::::
Cu sinceritate,ing.MOANTA

in primul rand imi pare rau de situatia in care se afla fetita... in schimb raman in continuare surprinsa de actiunile care se fac din partea adultilor...

este a doua acuzare pe care o primim din partea acestui caz.... si sunt acuzatii gratuite si nefondate....

Trebuie retinut faptul ca daca cineva poate ajuta o face din suflet si nu din obligatie...

eu inteleg ca tatal fetitei este disperat, insa nu are nici un drept sa acuze... mai ales ca romanii, cei di Italia cum spune el, nu i-au dat o mana de ajutor.... daca este sa dam timpul in urma "romanii din Italia" au aflat ultimii de acest caz, cand deja era tarziu... atat pentru informatii cat si formalitati... cand am incercat sa dam o mana de ajutor (fiecare in masura posibilitatilor, a timpului disponibil si in limita informatiilor care le-am primit) am fost acuzati ca am creat probleme, s-au sters mesaje cu date de pe forum (date care au fost furnizate chiar de tatal fetitei!!!! si/sau de persoanele care erau in contact cu el).... mi s-a solicitat sa sterg toate postarile la acel subiect... m-a intristat faptul ca incercand sa dai o mana de ajutor ajungi sa fii acuzat... cu acele acuzatii ni s-a transmis ca acest caz este rezolvat/inchis... ca dupa o perioada sa reapara, din nou cu acuzatii... cand lucrurile nu sunt clare, incepi sa ai dubii...

am fost la curent ca tatal fetitei a contactat o persoana din Italia, insa nu eram in posibilitatea de a da o mana de ajutor... avand in vedere prima experienta... oricum, chiar daca as fi incercat, tot acuzati am fi fost...

Mergi la inceput

BUNA ZIUA! SUNT MOANTA ELENA MIRELA,MAMA SIMONEI.VREAU SA VA COMUNIC

CA PE 25.08.2004 NE-AM INTORS DIN ITALIA,DE LA BRESCIA,CU AVIONUL,

BILET PLATIT DE SPITALUL DIN BRESCIA,PENTRU A AJUNGE MAI REPEDE

SI SIGUR ACASA. MEDICII ITALIENI NU MI-AU PERMIS INTOARCEREA CU

TRENUL.SIMONA CONTINUA TRATAMENTUL CU ANTIBIOTICE SI AEROSOL,STAREA

EI ESTE AMELIORATA,IAR PE 09.09.2004 TREBUIE SA LE COMUNICAM

MEDICILOR ITALIENI EVOLUTIA EI DIN ACESTE 2 SAPTAMANI.

IN DECEMBRIE COPILUL TREBUIE NEAPARAT SA REVINA LA CONTROL IN

BRESCIA.SA SPERAM CA TOTUL VA FI BINE SI NU VA MAI FI NEVOIE DE O

NOUA INTERVENTIE LA NIVELUL TRAHEEI.

VREAU SA VA COMUNIC CA LA INTERNARE IN BRESCIA,MEDICII AU RAMAS

SURPRINSI CA MEDICII NOSTRI NE-AU PURTAT 3 SAPTAMANI PE DRUMURI FARA

SA SE FACA NICI O INTERVENTIE,PUNAND VIATA COPILULUI IN PERICOL.

VREAU SA LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE NE-AU AJUTAT IN ACEST

DEMERS SIIN SPECIAL CELOR 2 DOAMNE ITALIENE PAOLA SI DANIELLA CARE

AU FOST ALATURI DE MINE IN TOATA ACEASTA PERIOADA,D-NEI MASSARDI DE LA

CRUCEA ROSIE ITALIANA,COLECTIVULUI REANIMARE PEDIATRICA SI ORL

PEDIATRIE ALE SPITALULUI CIVIL DIN BRESCIA.

NE CEREM SCUZE DACA AM DERANJAT PE CINEVA CU SOLICITARILE NOASTRE,

STIM CA A FOST PERIOADA CONCEDIILOR,DAR NOI PARINTII SIMONEI NU PUTEM

FI NICIODATA IN CONCEDIU.

AS VREA SA VA COMUNIC CARE ESTE PERIOADA DE INTERNARE A SIMONEI

DEOARECE S-AU PUBLICAT NEADEVARURI:

19.07.2004 - 22.07.2004 REANIMARE PEDIATRICA

22.07.2004 CONTROL IN VEDEREA STABILIRII DIAGNOSTICULUI (STENOZA DE TRAHEE)

22.07.2004 - 02.08.2004 ORL PEDIATRIE

29.07.2004 EFECTUAREA INTERVENTIEI
04.08.2004 - 08.08.2004 REANIMARE PEDIATRICA

08.08.2004 - 10.08.2004 ORL PEDIATRIE

10.08.2004 - 25.08.2004 APARTAMENT CRUCEA ROSIE

IN ACEASTA PERIOADA A FACUT CONTROALE PE 04.08.2004,19.08.2004 CARE

AU NECESITAT INTERNARE IN SPITAL. PE PERIOADA CAT AM STAT IN

APART.CRUCEA ROSIE AM FOST CONSIDERATI TOT INTERNATI CU TRATAMENT

LA DOMICILIU PENTRU A MINIMIZA COSTURILE SPITALIZARII. VOI ANEXA

PENTRU PUBLICARE PE SITE ULTIMA INTERNARE.DACA MAI SUNT DUBII DATA

VIITOARE VOI PUBLICA SI SCRISOAREA MEDICALA CARE INSOTESTE EXTERNAREA

(ACUM SE AFLA LA TRADUS IN LB.ROMANA).

IN CEEA CE PRIVESTE COSTURILE SPITALIZARII AM FOST CHEMATA DE 3

ORI LA OFICIUL PT.STRAINI AL SPITALULUI PENTRU A LE COMUNICA CINE

PLATESTE.ACUM ASTEPT NOI INFORMATII DESPRE ACEASTA PROBLEMA DE LA

D-NELE ITALIENE CARE INCEARCA SA MA AJUTE SI IN ACEASTA PRIVINTA.

VA MULTUMESC TUTUROR,

ELENA MIRELA MOANTA

Mergi la inceput