Admin,pe cind un forum pt MULTIPLI ?
Buna ziua!
Acum citeva luni,Mirupati i-ti dadea aceasta idee si i-ai spus ca daca uiti sa-ti amintim!
Eu i-ti amintesc acum ca ai promis sa INCERCI sa faci un forum pentru MULTIPLI!
Sper sa fie posibil si sa-l savuram cit de curind!
MULTUMIM!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Da, ideea Theodorei este foarte buna si, in masura posibilitatilor, asteptam noul forum.
Angi&Andrei&Andreea
2girlsmum spune:
Sunt sigura ca suntem mai multe decat se pare, e mare nevoie de un locusor al nostru pe forum! Chiar daca e un pic aglomerat, VA RUGAM MULT!!
Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)
Theodora spune:
UITE ASTIA SINTEM NOI! DEOCAMDATA! MULTUMIM PENTRU FRUMOASA GAZDUIRE SI PT PRIETENII FACUTI AICI!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19782" target="_blank">MAMICI DE GEMENI 1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22446" target="_blank">MAMICI DE GEMENI 2
ALBUMUL GEMENILOR
TRIPLETII:
Danadarla www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danadarla" target="_blank">web
Cristinacsa web
Tamara web1
web2
simonoro web1
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">web2
angi_gemeni www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=angi_gemeni" target="_blank">web
cosmi www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=cosmi" target="_blank">web1
web2
janin www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Janin" target="_blank">web
miruna2bebei web
(Miruna nu sint sigura de poze.Am gasit site-ul tau la profil si am dat peste pozele de mai sus!)
cameliaH www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=CameliaH" target="_blank">web
Podeanu(Daniela) www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu" target="_blank">web1
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Podeanu" target="_blank">web2
Ioana77 web
POZE NOI DE LA BOTEZ!!!!
Theodora web1
web2
tina75 web1
POZE NOI:
web2 LUKAS
web3 ALEXANDER
odaiana www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=odaiana" target="_blank">web
mirupati web1
web2
ione web
2girlsmum(PATRICIA) web POZE NOI!!!!
Listuta gemenilor:
TRIPLETII NOSTRII:
Danadarla-Jonathan Alex,Ashley Constance,Matthew Jacob - 17.08.2002
miruna2bebei- Razvan si Serban-08.01.2003.
Tina75- Lukas si Alexander-20.01.2003
monicamihaela- Irina si Vlad- 12.12.2003
Ioana77- Yann si Philip-28.01.2004
CameliaH - Maria si Ioana - 01.02.2002
angi gemeni - Andrei Ioan si Andreea Maria - 08.02.2002
Janin- Isabella si Nicole-10.03.2002
Theodora - Alexandros si Yannis - 03.04.2002
Tamara - Daria si Catalin - 15.04.2003.
ione- Maria-Diana si Elena-Stefania- 26.05.2003
cristinacsa-Alexandra si Carina-22.07.2002.
simanoro - Stefania si Daniel - 05.08.2003
odaiana - Mare si Sara -10.08.2003
mirupati -Horia si Martin-26.08.2003
Oana(lucamatei)-Luca si Matei-05.09.1999
Podeanu(Daniela)-Denisa si Eduard-03.10.1995
Cosmi-Diana-Maria si Amalia-Ioana-16.10.2002
2girlsmum(Patricia)-Miriam si Ruth-06.12.2003
POZELE NOASTRE: web3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
tina75 spune:
Da, si eu m-as bucura de un forum pt. multipli, inca suntem in minoritate, dar se nasc din ce in ce mai multi
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
Theodora spune:
Draga ADMIN,pentru ca vad ca esti pus pe treaba si pentru ca ai promis ca te gandesti,mai revin odata cu intrebarea:
PE CIND UN FORUM PENTRU MULTIPLI?
Te rugam sa faci ceva,sintem foarte multe si pe un singur subiect:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31062
e greu de tinut socoteala atitor probleme si intrebari care sint puse intre mame!
Daca am avea un mic forum,am putea descide suiecte cu diversele teme care ne preocupa si am salva si noi mult timp!
Multumim pentru grija acordata oricare va fi decizia ta!
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Lorelai spune:
si eu sint de acord cu ideea unui forum pt multipli. acum ne "inghesuim" cu totii intr-un singur subiect in care se dezbat de toate, de la alaptat, dormit impreuna sau separat, teste genetice pt viitoarele mamici, "hardware" si cite altele.
ar fi bine sa avem un forum al nostru.
merci mult,
Lorelai, viitoare mamica de gemeni.
zulu spune:
salutare!
Sunt Andrada, mama Anitei si Alexiei, si sustin ideea Theodorei de a ne crea un locsor al nostru, al mamicilor sau a viitoarelor mamici de 'multipli'.Te rugam ADMIN.
Multumesc
desprecopii spune:
Va rog sa aveti rabdare. Nu peste mult timp vom restructura site-ul si vom introduce noi facilitati. Printre acestea un astfel de forum are o sansa foarte mare.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.