La France (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bine ai venit, Geo!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Multumesc mult Chantonel!

Nadine, am incercat sa incarc cei 332MB pt tine si nu vrea defel. Pe yahoo ca si pe wanadoo am 100MB si pe nici una din adrese nu se incarca atat de mult. Singura posibilitate ar fi sa ti-l trimit pe bucatele, fisier cu fisier si sa iti explic cum sa le pui in foldere.... O sa mai incerc maine si o sa intreb niste colegi poate stiu ei mai bine.
Numai bine!

"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Geo scumpa, ce surpriza!!!
Cum de te-ai hotarit sa scrii aici??? Ai asteptat sa ajungem noi la capitolul 13?
Hihihi, frantuzoaico!!! De abia astept sa te muti aici, desi imi pare rau ca stai asa departe... hmmm, si mai faci si petrecere fara mine! :(
Ma bucur ca ai ajuns in sfirsit dupa aproape doi ani la 50 de mesaje si o steluta!
Eu ma gindesc in fiecare zi la tine... cind imi vad crinii infloriti! Da, fetelor, Geo mi-a adus anul trecut tot felul de seminte, bulbi si lastari... Iar acuma ma bucur de floricele.

Despre enciclopedia aia de 332Mo... mai bine ii faci un CD si il trimiti cind vii aici, daca nu trebuie pus pe un server, dar asta e ceva mai complicat ;)

Nadine, nu cred sa fie vreo problema cu garoafele alea... Dar ai grija cu pamintul, daca il atingi e bine sa te protejezi cu manusi si sa te speli bine pe miini dupa aceea. Dar ai grija cu fumul de tigara, nimeni nu are voie sa fumeze in prezenta ta sau prin camerele prin care treci tu, e strict interzis!!! Hai, curaj, totul o sa fie bine!

Gramada de din indepartata Bretagne...

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

quote:
Originally posted by geo

Teodora, scumpo, dar ce repede m-ai reperat....
Pozele cu pustii tai scumpi le-am vazut deja, ca tot am colindat pe site dar nu am scris...
Sunt absolut adorabili si cand te gandesti ca erau asa de mici cand i-am vazut prima data... bebelusi...
Ce mai trece timpul...anul trecut pe vremea asta...eram in Franta la Otilia. Ce surpriza o sa aiba cand o sa vada ca am scris.

Am si eu poze tot la Webshots dar cum fac sa le pun pe site aici?
va pup pe toate

Despre Webshot e foarte simplu,pune linkul la semnatura si de cite ori scrii un mesaj va iesi!!!

Cit despre rapiditatea mea in a te descoperii,ce mai,sint nepoata lui Sherlock Holmes!!!

Te pupic inca o data!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetele, va invit la partea a 14-a!
Theodora, bine ai venit in Franta!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput