La France (13)
Raspunsuri - Pagina 14
geo spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine? Unele dintre voi ma cunosc...
Dupa o lipsa destul de lunga de pe net, mai mult la incurajarile Otiliei( care a renuntat pana la urma sa ma mai bata la cap....) m-am hotarat sa scriu iar pe forum. De ce scriu tocmai aici? Pai...pt ca peste 3 saptamani imi iau zborul spre Franta .Ma asteapta barbatelul meu sa termin examenele ( maine termin facultatea!!!)
Alors...cine sta la Nice...o sa va invit la o pizza in partea veche a orasului, care imi place in mod special....
In vara asta o sa ma lupt sa imi iau o slujba de asistenta medicala ( deja am pregatit CV-ul si " Lettre de canditaure spontanée". In luna mai are loc rezidentiatul pentru medicii straini pt care o sa incep sa invat de luna viitoare.
Acum citesc din "Larousse Médical" termeni...si iar termeni...noroc ca sunt foarte asamanatori
Nadia, felicitari pt bebe!! Dupa ce imi iau slujba...o sa mai astept un piculet si o sa " lucrez" si eu la un bebe
Va pup pe toate si va doresc o saptamana linistita!
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
geo spune:
Inca ceva, am un Petit Larousse 2004 in forma electronica, super! Cui ii trebuie? Dar are 332MB. Daca aveti o adresa de e-mail care sa suporte atata, vi-l dau cu placere!
Numai bine! Ma duc sa ma uit ce mai e pe TV5
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
lu.more spune:
Bine ai (re)venit, geo!
In primul rand succes la ultimele examene si in al doilea rand... pizza aceea, hummmmm! Cand ziceai ca sosesti la Nice, sa nu-mi fac alt program ?
O saptamana placuta tuturor!
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
geo spune:
Draga mea, daca reusesc sa imi termin lucrarea de diploma la timp o sa fiu la Nice pe 11 iulie!
Dar asta nu depinde doar de mine ...avand in vedere ca profesoara mea de microbiologie care ma ajuta si imi corecteaza lucrarea, este foarte ocupata, este posibil sa aman aceasta data. Dar sunt optimitsa si mai ales cu felul meu ( cand un om ma da afara pe usa eu intru pe geam...) cred ca o sa reusesc pana la data asta.
In ce zona stai la Nice?
Mirunda spune:
Am lipsit un pic...si uite cate noutati!!!
In primul rand Nadine........FELICITARI!!! Ce grozav trebuie sa te simti, si ce fericita! Asa ca bine ai sosit in randul mamicilor, sau al viitoarelor mamici! Ma bucur tare mult pentru tine, si iti tin pumnii, sa fie totul bine! Cum a reactionat taticul, s-a bucurat?
Si pe urma, Aurelia...si pentru tine ma bucur, cred ca si tu ti-ai ales EXACT ce ti se potriveste mai bine si mai bine...din cate am reusit eu sa te cuniosc, asa, de pe FORUM!
Si sa nu iti fie frica! Sunt convinsa ca nu ai de ce, nu te lasa descurajata de unii sau altii, tu mergi pe drumul tau inainte! Sigur ca nu iti va fi usor, sigur ca vei avea si momente cand vei simti ca esti la capatul puterilor, si este normal, cu scoala, copil, casa, sot, samd...Dar, daca tu simti ca esti pe drumul cel bun, daca inima ta iti zice asta, NU RENUNTA!!!
BAFTA, sunt convinsa ca vei reusi!
Fetelor ce ati pus poze pe aici, ma tot uit, si va admit, si copilasii sunt tare dulci! Sa va traiasca!!
Poate o sa reusesc si eu sa pun poze, cand ma mai linistesc un pic...deocamdata am un rendez-vous la spital, pe 21.07, si imi cam tremura c...de emotie, ca nu va ajunge franceza mea bagata "cu lopata" in cap, sa sustin o conversatie rezonabila...
Si apropos de asta, am mai intrebat mai de mult, in afara de Aurelia si Sibylle, mai reuseste cineva sa vina pe 24 sau 25.07 in Nantes, sa ne intalnim?
Oare sa fac un subiect separat cu intrebarea asta? Desi cred ca fetelor din Franta mai ales pe aici se uita...
Va sarut, si va urez o saptamana buuna de tot! Eu nu o sa am timp de scris, dar precis o sa va citesc!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
lu.more spune:
quote:
Originally posted by geo
In ce zona stai la Nice?
Cine-a zis ca stau la Nice?
Glumesc... locuiesc in Cannes, dar fac zilnic naveta Cannes-Nice, unde lucrez.
In plus, sotul meu e "niçois", cunoaste orasul ca-n palma, e orasul copilariei lui! Cand avem putin timp ne "pierdem" in Nice (Cannes nu ne place foarte tare).
Bisous
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Theodora spune:
GEO GEO GEO
Draga mea,Geo,nici nu-ti inchipui cit de mare e bucuria mea sa te vad din nou printre noi,stapina pe tine,multumita de viata ta,fericita si MAI ALES iubita!!!
Cind ai timp,scrie-mi pe privat TOTUL!!!!!!
Nici nu stiu ce altceva sa mai scriu!!! Sint buimacita!
Uita-te la pozele noastre sa vezi cit am crecut de cind nu ne-ai vazut!
Abia astept vesti mai multe de la tine!
Multumesc si eu pe aceasta cale Otiliei,care mi-a dat in urma cu putin vesti de la tine si sincer eu asteptam cumva sa apari!
Pupicuri multe si BRAVO!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
nadine2004 spune:
Bine ai revenit, Geo! Si tu te duci tot la Nice???A,pardon, nu am voie sa bea!
Daca poti, trimite-mi si mie acel Petit Larousse;adresa este nadia.ned@wanadoo.fr Merci mult! E super ca te poti angaja aici in domeniul medical!
Multumesc mult si Mirundei! S-a bucurat, mai ales ca azi a fost si ziua taticilor! Din pacate eu nu pot sa vin la intalnirea de la Nantes!
Fetelor, am niste emotii! Ma bucur, normal, dar sunt putin stresata! Sa fie bine, sa nu am complicatii! Si tot asa!
Noapte buna!
geo spune:
Luminita draga mea, am fost la Cannes de cateva ori si mi-a placut foarte mult...dar nu se compara cu Nice...Glumeam...mi-a placut teribil faleza si plaja...La Nice faci plaja pe pietricele...:-)
Daca lucrezi la Nice sigur o sa ne vedem. He he, tu stai la Cannes si lucrezi la Nice, noi stam la Nice si barbatul meu lucreaza la Monaco...:)) culmea ar fi ca eu sa imi gasesc slujba la Cannes .
Teodora, scumpo, dar ce repede m-ai reperat....
Pozele cu pustii tai scumpi le-am vazut deja, ca tot am colindat pe site dar nu am scris...
Sunt absolut adorabili si cand te gandesti ca erau asa de mici cand i-am vazut prima data... bebelusi...
Ce mai trece timpul...anul trecut pe vremea asta...eram in Franta la Otilia. Ce surpriza o sa aiba cand o sa vada ca am scris.
Am si eu poze tot la Webshots dar cum fac sa le pun pe site aici?
va pup pe toate
geo spune:
Nadine, nu trebuie sa bem neaparat...dar de mancat nu ne opreste nimeni......
Preconizez ca o sa facem "une fête" in vara asta la Nice...cine se mai trece pe lista?
Iti doresc o sarcina usoara si mai ales multa pace si rabdare. Te pup!