La France (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Otilia spune:
Nadine, ce veste mare!!! Felicitariiiiiiiiiii!!!
De acum stii si tu: NU alcool si tigari!!!
Apoi, trebuie sa maninci sanatos. Nu minca brinza facuta din lapte crud si brinzeturi de-alea puturoase, nu minca deloc carne sau peste crude sau afumate, evita mezelurile, pateurile, icrele de peste. Spala bine legumele si fructele inainte de a le consuma. Daca nu stii inca daca esti sau nu imunizata contra toxoplasmozei evita sa gradinaresti (microbul se afla in pamint) sau sa schimbi nisipul la pisici. Astea sunt primele sfaturi, asa, in urgenta...
Pina la sfirsitul sarcinii o sa vezi ce experta o sa ajungi!
Multi si bine ai venit in rindul viitoarelor mamici!
Sarcina usoara!
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
dama spune:
Bravo Nadia! Felicitari viitorilor parinti.
M-am bucurat foarte tare, desi parca aveam o presimitire de ieri de cand ai spus ca vrei sa-l faci, ca va fi pozitiv. Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos, cuminte si frumos asa cum sunt toti copiii. Fiecare e frumos in felul lui, iar pt noi parintii sunt si mai frumosi, dar mai important e sa-i facem sa fie frumosi si la suflet.
Cu concediu nu s-a rezolvat ca nu am dreptul pt ca nu am cotizat timp de 10 luni la Pensii (eu fiind in concediu fara plata pt studii). Dar ca toate care merg prost in Ro, asta nu s-a intamplat din cauza mea, ci pt ca nimeni nu-ti spune ce trebuie sa faci ca sa fi cu toate cele la zi. Dar ce sa spun, abia ma asteptau la scoala in toamna. Asa ca nu-mi mai fac probleme si stres in plus, pt ca ce se intampla in Ro in domeniul legislativ nu ma mai surprinde deloc. Macar aici in Franta totul este mai clar si stii unde te incadrezi si unde nu, ce dreptturi ai sau nu. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem aici...
Urmeaza cu strictete sfatul Otiliei, ca daca nu esti esti imunizata contra Toxo, este mai bine sa fi precauta. Si toate acele alimente interzise sunt cele pe care la canta toti dr de pe aici. Inca o data sarcina usoara, fara prea multe greturi si ai grija de tine si de bebit.
PS Otilia, asa o fetita dragalasa si cu ochi sclipitori si veseli, mi-ar place si mie sa am (sper sa fie fetita), si chiar, mai pune si tu poze noi, ca imi inchipui ca a mai crescut de atunci, nu?
Va pe toate si we placut in continuare
Anca
oana_noemi spune:
felicitari nadina! sarcina usoara, un bb sanatos, frumos, norocos si destept! in general pot sa mananci de toate, fara excese, sa bei multa apa, dar preferabil fara tutun si alcoolsi fara medicamente fara avizul medicului, nici macar o aspirina. daca vii in ro, in bucuresti, te pot duce la medicul meu, care e un om minunat!
da, anca ai dreptate, cred ca voi dezvolta mult pe tema am diploma in romania, am lucrat, dar vreau ceva recunoscut international si care iti da sanse mari peste tot in lumea asta! intr-adevar va fi nevoie si de un entretien, pentru care ma voi gandi din inainte la toate intebarile care imi pot fi puse si voi invata raspunsurile ca papagalul inainte. eu ma gandeam dupa ce imi iau licenta, sa candidez pentru DEES. nu stiam ca merge sa depui pentru ambele in acelasi timp!
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
oana cretu spune:
Nadia, felicitari! Stiu ce simti acum, caci exact la fel eram si eu cand am facut testul!
Mamici de ianuarie-februarie este aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27712
Miha, sa sti ca, chiar nu mai sunt asa fidela cum eram innainte. Se nimereste sa ma gasesti tu cu ultimul mesaj postat. In schimb, greturi incep sa nu mai am, am avut ieri dimineata un pic, dar nu mai avusesem de duminica trecuta. Ma simt din ce in ce mai bine si m-am bucurat ca ieri, cand am fost la dr, innainte sa-mi faca analizele de luna pt toxo, m-a cantarit si s-a bucurat moasa ca am avut aceeasi greutate ca luna trecuta. Si desi mananc mult, intr-adevar preferatele acum sunt fructele si legumele, carne nu suport, dulciuri mai putin. Sper sa o tin asa ca sia asa sunt eu Humpty-Dumpty.
oana si bb din burtica (12 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
oana cretu spune:
Am pus poze noi cu sarbatoarea florilor aici, la Cannes si Ziua Marinei de ieri si azi.
oana si bb din burtica (12 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
lu.more spune:
Wow! Felicitari, Nadine!
Asta da cadou pentru tatic!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
nadine2004 spune:
Va multumesc mult! Nu am avut niciodata prietene asa de aproape cum sunteti voi!
Otilia, imi facusem deja o lista, citind putin pe desprecopii, dar orice sfat este binevenit.Pisici nu am, dar am niste garoafe care trebuie curatate din cand in cand. Crezi ca e vreo problema?
Din fericire de tutun m-am lasat acum 5 luni, desi am mai tras cate una; dar de cand mi-am dat seama ca ar fi sarcina, nu m-am mai atins de ele! Din pacate iubitul meu fumeaza si ma cam deranjeaza fumul!
Oana_noemi, poate m-ar interesa sa merg la doctorul tau, asta daca al meu ma dezamageste din nou; poate imi dai un nr de tel(al tau), sau adresa lui(cum vrei)Merci
Oana, merci pt adresa!
Va pup! Oare cand incep greturile?
lu.more spune:
Hai sa va descretesc fruntea cu niste "perle" de-a Carlei.
Pentru cine nu stie, Carla e fetita cea mica a sotului meu, are 6 ani, e frantuzoaica.
Mai de mult: "On a fait du parachute sensationnel" in loc de "ascensionnel"
Ieri la plaja, avea o acadea. Cand sa plecam, vreau sa ma incalt, ce gasesc in tenesi, lipita de soseta? Acadeaua Carlei!
Aseara, la masa:
" - Carla, aveai o acadea azi la plaja, ai aruncat la gunoi betisorul, dupa ce ai terminat-o?
- .... (privire vinovata)
- ... pentru ca am gasit o acadea la mine in pantof, lipita de soseta !!!
- A!!! (luminata) Pai am pus-o acolo inainte de a o termina! Pe urma am vrut s-o termin dar n-am mai gasit-o!!!"
Si, ultima in data:
Acu' vreo ora canta ea de mama focului "Dragostea din tei" :
"Mi-ai dat bip si sunt volvic"!!!
Copiii astia...
O seara buna!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld