Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Veve spune:
quote:
Originally posted by Ferigutza
Am fost la nunta ANDRUSHKAI..
ANDRUSHKULE,sa ne traiesti si casa de beton armat...oriunde te-ai afla!
Io tot ma tin de ceva timp sa te-ntreb mei,Wanabi (nasha???sau imi scapa ceva?),unde-o disparut dragalasa de Andreea,da deh:neuroni putini,timp si mai putin...uitai.So,ce-i cu Andreea de n-o mai vad niciunde???
Irina,veve & croko
aida_o spune:
no, ceva e wrong aici... where is everybodyyyyyyyy...?
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
Laura Takacs spune:
io-s aici, da' m-am dus la sectia cu pruncii, ca slaba miscare la barfa...chiar nimic nou nu aveti? v-ati dus in vacanta de vara?
Llaura spune:
Io-s aici, va pup, dragelor, si am a va intreba: cunoasteti limba spaniola ca eu in ultima saptamana am vazut doua d-ne foarte americance si foarte d-ne si vorbeau in spaniola, o fi de bon ton si eu nu stiu?
Hai va pup si mai scrieti si voi, maica!
Cleomax spune:
or fi spaniole(din spania), si eu am intalnit destule, creca e din cauza de euro ridicat, turiste adica, bre.
am mai intalnit si din portughezia,tot turiste,(le-am intrebat daca vorbeau portugheza si mi-au confirmat), erau in wallie world la pantofi, go figure.
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Ferigutza
Dragilor,
Buna dimineatza! M-am intors si eu la citit, am o groaza de recuperat, dar azi remediez totul.
Sa va zic repede in doua vorbe de weekendul nostru. Am fost la nunta ANDRUSHKAI..sper sa posteze poze pe undeva. Superba nunta, si ea cea mai frumoasa mireasa. Ne-am distrat de minune..si sincer sa va spun, acum trag ponoasele caci am facut o febra musculara de la dansat pe tocuri inalte de nici nu pot sa merg. Pe cuvant! Intr-un final pasionant am aruncat cat colo pantofii shi am tzopait in picioarele goale, a fost ceva mai bine. Dar merg atat de caraghios (nu mai spun de durere). A doua zi dupa nunta am fost la ciorba de potroace, care in varianta americana s-a trandormat intr-un bbq. Super shi acolo. BAietzii au gasit o minge pe undeva si au incins un fotbal pe cinste. Daca la inceput tatatl Andreei tzipa "atentzie la roshiile mele", dupa ce a intrat si dansul in joc, a uitat de roshii, castravetzi shi alte rasaduri shi alerga fericit dupa minge. Spre deosebire de fobalishtii profesionishti, ai nostri consorzti se opreau din cand in cand pt. "beer break". Odata cu venirea serii a inceput o lupta acerba cu tzantzarii, contrabalansata de un repellent spray si de baboo torches aprinse de ANDRUSHKA. Mmm..cam atat, in mare, daca posteaza poze Andreea, ma ofer sa le comentez si sa adaug detalii picante.
VA pup pe totzi si o saptamana superba!
Delia
Andruska casa de piatra !!!
Delia de mult nu am mai ris cu pofta , mi-a placut faza:
"atentzie la roshiile mele", dupa ce a intrat si dansul in joc, a uitat de roshii, castravetzi shi alte rasaduri shi alerga fericit dupa minge"
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
(web1)(www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2)
Poze la 6 luni WOW
conchita spune:
inca o data, casa de piatra, Andrushka si multumim pentru poveste Ferigutei
Llaura, nu mai voiesc a cunoaste limba spaniola de care, cu sarg, ma apucasem asta-primavara, caci prea e oficiala in zona! una-doua esti intrebat direct in spanioleste sau ti se raspunde asa, chit ca arati sau nu a vorbitor nativ.
aida, ma intreb ce-o sa ne facem cand treci parleazu la canadieni, cine mai striga catalogu pe zona? intram in hibernare in mod sigur. :))
noutati n-am, program de voie azi la munca, numa 3 ore, de nu m-as mai fi deranjat :)) de maine, insa, incepe iar balamucul, o sa va vaz numa pe ciat
Authority Zero
arianna spune:
Buna fetelor ,
eu am un apartament in new jersey, old bridge pe care as vrea sa-l
inchiriezi pe o perioada de 6 luni,este one bedroom,aproape de statia de autobuz, 5 min care face legatuta spre new york.
Este mobilat,are internet,telefon ,cablu.
Chiria este 750$ inclus apa,gaz,caldura,numai curentul se plateste si telefon,internet.
daca este cineva interesat sa mi de-a de veste ,poate sa stea si mai putin.
o zi buna .
aida_o spune:
conchita,
judecind dupa temperaturile canadiene, eu voi intra in hibernare, la propriu da' tot mai vin pe la voi, sa primesc un strop de caldura
in alta ordine de idei, se pare ca toata treaba de la birou s-a strins exact pentru zilele astea, inainte de plecare, ca sa fiu complet aiurita cind ajung acasa. acu' ceva timp, imi cautam in torpedou ochelarii de soare, desi ii aveam la ochi (e drept ca nu-s de-aia cu lentila inchisa, ci mai mult de fitze), da' nu pot sa uit cum sotzu' se uita la mine si ma intreba, mirat, "dar ce ochelari cauti?" (el spera ca, totusi, nu ma refer chiar la ochelarii pe care-i aveam deja pe nas)
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date