Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (21)
Raspunsuri - Pagina 11
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by conchita
despre Olivia (Lai), mai stie cineva ceva? dar de Bubulina(iubibubi)?
Authority Zero
stiu io! :)) iaca ma intorsei asear', da' inca sunt buimaca de somn si alte cele :) a fost superb, dar mult prea scurt. n-am apucat sa vaz pe toata lumea, iar cei norocosi :) au fost socati de vizita fulger :)
va scriu io mai multe cand imi revin. acu' am impresia ca daca nu era fusu' orar care sa ma "impiedice" sa ma intalnesc cu gasca la ora cand apar fantomele, nu mai reveneam io p-acilea :)))
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
conchita spune:
bubilici, bine ai venit, toata lumea plange de doru tau, stii tu unde cand te refaci cu fusu', te asteptam festiv la party de la miezu' noptii :))
Authority Zero
amuleta spune:
Azi am fost la plimbare cu bicicletele. A fost foarte frumos si m-a mirat citi erau ca si noi, dornici sa-si miste putin oasele.
Marti am interviul pentru cetatenie si cu asta se termina romanta mea interminabila cu INS-ul.
Gata, din octombrie imi dau demisia si incep pe cont propriu.
Stie cineva ce carti bune au mai aparut recent in engleza sau romana, in domeniul memorii-jurnale ? Caci presimt a avea timp destul dupa octombrie.
Elenalove27 spune:
Amultea , succes la INTERVIU !
Iubibubi ,bine te-ai intors
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
(web1)(www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2)
Poze la 6 luni WOW
Andrada spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Azi am fost la plimbare cu bicicletele. A fost foarte frumos si m-a mirat citi erau ca si noi, dornici sa-si miste putin oasele.
Marti am interviul pentru cetatenie si cu asta se termina romanta mea interminabila cu INS-ul.
Gata, din octombrie imi dau demisia si incep pe cont propriu.
Stie cineva ce carti bune au mai aparut recent in engleza sau romana, in domeniul memorii-jurnale ? Caci presimt a avea timp destul dupa octombrie.
Te-ai apucat de invatat ptr cetatenie?
Uite o carte pe care o tot recomand spre agasarea tuturor: Any Human Heart de William Boyd. Jurnal fictiv.
Succes,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
amuleta spune:
Andrada, la capitolul politica m-am documentat dar istoria ma enerveaza de nu se poate. Nu de acum, din totdeauna. Cred ca de vina sint cartile infecte de istorie din scoala, plictisitoare si pline de minciuni. Si-mi pare rau ca am fost privata de atitea povesti fascinante iar acum nu mai am timp sa ma informez.
Cartile imi lipsesc. Mai nou am inceput sa cumpar carti americane (nu ma refer la cele clasice, pe care oricum le citisem din Romania, ci la cele noi). Am comandat chiar si "Cronica de familie", pe care mi-o doream de mult dar imi lipsesc experientele personale, marturiile... Forumul acesta suplineste oarecum golul (mai ales unele dintre postari).
Andrada spune:
Amuleta, incearca "One Year Off: Leaving It All Behind for a Round-The-World Journey With Our Children" de David Elliot Cohen
Mai stii, poate iti da si tie o idee cartea...
A
PS daca iti place umorul negru incearca David Sedaris (tinea o rubrica permanenta in NY Times si alta in Washington Post).
Iar eu una i-am cumparat toate cartile lui Anthony Bourdain, bucatarul din A Cook's Tour, acum are un restaurant (brasserie) in NY Les Halles.
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Ferigutza spune:
Dragilor,
Buna dimineatza! M-am intors si eu la citit, am o groaza de recuperat, dar azi remediez totul.
Sa va zic repede in doua vorbe de weekendul nostru. Am fost la nunta ANDRUSHKAI..sper sa posteze poze pe undeva. Superba nunta, si ea cea mai frumoasa mireasa. Ne-am distrat de minune..si sincer sa va spun, acum trag ponoasele caci am facut o febra musculara de la dansat pe tocuri inalte de nici nu pot sa merg. Pe cuvant! Intr-un final pasionant am aruncat cat colo pantofii shi am tzopait in picioarele goale, a fost ceva mai bine. Dar merg atat de caraghios (nu mai spun de durere). A doua zi dupa nunta am fost la ciorba de potroace, care in varianta americana s-a trandormat intr-un bbq. Super shi acolo. BAietzii au gasit o minge pe undeva si au incins un fotbal pe cinste. Daca la inceput tatatl Andreei tzipa "atentzie la roshiile mele", dupa ce a intrat si dansul in joc, a uitat de roshii, castravetzi shi alte rasaduri shi alerga fericit dupa minge. Spre deosebire de fobalishtii profesionishti, ai nostri consorzti se opreau din cand in cand pt. "beer break". Odata cu venirea serii a inceput o lupta acerba cu tzantzarii, contrabalansata de un repellent spray si de baboo torches aprinse de ANDRUSHKA. Mmm..cam atat, in mare, daca posteaza poze Andreea, ma ofer sa le comentez si sa adaug detalii picante.
VA pup pe totzi si o saptamana superba!
Delia
Laura Takacs spune:
Ioi tu Conchita, daca nu ziceai ceva de ziua mea, nici nu vedeam "postaturile" cu urari. Nu o prind eu pe Allya intr-o zi! Sa-mi faca o "figura" ca asta. Io ma plangeam la ea de plete albe si ea ma "da" la forum. Am petrecut cam in liniste, ca sotiorul a lucrat, dar tot am iesit la un restaurant romanesc in NY vineri seara. Cel mare mi-a facut carduri peste carduri si le-a ascuns pe sub perne si in poseta mea, dragul de el. Cel mic mi-a zambit stirb si io m-am topit de fericire.
Fetele promit sa fiu mai logoreica luna viitoare, acuma am de lucru pana peste urechi.
Numai bine si sanatate la toate! Va pupez.
ocebine spune:
La Multi Ani (cu intirziere) Laura!!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg