Filmele vechi
Eu sunt mare amatoare de filme vechi, cu Humphrey Bogart, Cary Grant, Gary Cooper, Audrey Hepburn etc. -- din acea perioada. Am descoperit cu placere ca la National TV dau uneori seara de la ora 10 asemenea filme, si la fel pe Romania 1. Ba chiar le dau fara a fi intrerupte de reclame. O mare bila alba acestor doua posturi din acet punct de vedere. Mai este TCM, dar nefiind traduse uneori sunt greu de urmarit.
Chiar acum vreo doua seri am vazut "The African Queen", cu Bogart si K. Hepburn, si mi-a placut. As vrea sa stiu care mai sunt printre preferatele voastre din acea perioada, ca nu care cumva sa le scap daca le vor da vreodata la televizor
Raspunsuri
Donia spune:
Dintre filmele vechi, imi place tare mult "Sapte mirese pentru sapte frati", tare, tare mult. In general imi plac filmele muzicale vechi.
Si in Canada am descoperit un post care transmite filme vechi. Chiar am vazut acum o luna un film cu Katherine Hepburn si Gary Cooper, o comedie.
Nu stiu, parca au farmec, inocenta... imi plac.
alba spune:
Si eu vizionez cu mare placere filmele vechi,imi plac tare mult filmele cu Doris Day,Cary Grant,Jean Gabin,Humphrey Bogart,Marylin Monroe,Tony Curtis,Marlene Dietrich,Ava Gardner, sau cu Audrey Hepburn,mai ales "Vacanta la Roma" cu Gregory Peck (actorul meu preferat ) si "My fair lady"!
Iar de " Pe aripile vintului" nici nu mai vorbesc
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cit mai multi oameni".
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
Rayuela spune:
Si eu ADOR filmele vechi.Prefereatele mele sint:
Pe aripile Vintului
Jezebel
Casablanca
Va place Brahms?
Unora pe place jazzul
LA rascruce de vinturi
Zorba Grecul
Un barbat si o femeie
SPLENDOARE IN IARBA!!!
si multe,multe altele...
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Donia spune:
Casandra, este TVO, daca ai Rogers, pe canalul 2.
Nu stiu cat de des le dau, dar sambata sigur sunt. Aseara am vazut doua filme, am stat pana la 3 dimineata.
Kehleyr spune:
Ehhh, Zorba Grecul... superb. De ce nu se mai fac asemenea filme. Anthony Quinn cred ca a fost grec intr-o viata anterioara. Iar scenele cu moartea batrenei si golitul casei, si omoratul cu pietre al femeii, atat de dramatice, si totusi facute cu atata simplitate.
Apropo, stie cineva daca sirtaki e melodie traditionala greceasca si a fost doar preluata in film, sau e compusa atunci?
Uite, Jezebel nu l-am vazut. Trebuie sa il pandesc si eu.