Harry Potter 3

Harry Potter 3 | Autor: oz

Link direct la acest mesaj

A vazut cineva filmul???
la noi s-a lansat azi dar eu merg abia sambata , abia astept cartea a 3-a este preferata mea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Auzi, Oz, dar "Parry Hotter", parodia la "Harry Potter" ai citit-o? Tocmai s-a tradus si la noi si se zice ca e criminal de amuzanta. Cica Parry Hotter asta are puterea magica de a vedea oamenii fara haine, sau ceva de genul acesta.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

L-am vazut saptamina trecuta si mi-a placut foarte mult.

Bine realizat, actorii foarte buni (aproape nici nu l-am recunoscut pe Gary Oldman).

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

"Auzi, Oz, dar "Parry Hotter", parodia la "Harry Potter" ai citit-o? Tocmai s-a tradus si la noi si se zice ca e criminal de amuzanta. Cica Parry Hotter asta are puterea magica de a vedea oamenii fara haine, sau ceva de genul acesta"

Am citit-o eu si, personal, mi s-a parut plictisitoare. O parodie prost scrisa, deloc amuzanta. Bani irositi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aici urmeaza sa apara saptamana viitoare dar din cronicile citite despre film am auzit ca e cel mai bun "Harry Potter" de pana acum. Abia astept!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Dragele mele nu luati asupra voastra mare pacat vizionand acest film satanic in postul sfintilor Arsenichie si Duhovnie.

Venerabila Biserica Ortodoxa Romanana a infierat repetat aceasta tesatura satanica de vrajitorii menita a ne indeparta copii de pe calea cea dreapta si a ni-i arunca in bratele Satanei.

Caci adevar am vorbit voua azi cu credinciosie si inspaimantosata revelatie.

http://despreharrypotter.go.ro/

Amin.
Pardon
Alin.

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

M-au tarat dupa ei, baietii mei... As fi putut astepta pana sa fi aparut pe video.
Filmul e bine realizat, numai ca eu aproape am adormit la el. Nu a avut suspansul la care ma asteptam. Cei care au citit cartea pareau mai extatici despre film. Poate si faptul ca nu prea ma atrage tipul asta de literatura...
M-a socat actorii, cat s-au schimbat de la ultimul film. Cresc copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drophy spune:

mie mi s-a parut scurt! dar, ce e drept e drept, sunt o mare fana! astept cartea a 6a cu sufletul la gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Copii, io-s in sapt. 36 si ma rog sa nu ma apuce contractziile pana vine la Republica filmul asta. Vine saptamana viitoare, dupa care pot sa plec linistita la maternitate sa nasc, chiar si direct din sala de cinema...Totusi, volumele 4 si 5 sunt mai pline de actziune, parerea mea...sunt din ce in ce mai tari...

Amine, Pardon, Aline, tu vorbesti pe bune aici? Tocmai am aderat la parerea ta despre mama Urania pe DG, nu vreau sa mai fiu de acord cu tine inca odata .

Un superfan al seriei Harry Potter care regreta ca nu exista in realitate maturi pe care sa zbori si baghete magice. Moaaaama ce-as mai vraji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Da' cind se termina postul ala pacatul e mai mic??
Imi pare rau, dar nu ma pot abtine sa nu ma enervez cind dau de asemenea pareri despre o carte (serie) pe care o gasesc excelenta.
Si pe mine m-a distrat, iar pe fetita (5 ani)la fel si abia asteptam al treilea film...poate imi adun energia sa ma apuc sa-i citesc si volumul al patrulea, ca e tare lung si ma doare gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Apropo de ce a spus Alin, eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar asa cum si in basme apar vrajitoare si zane bune si gheonoaie si alte personaje din astea, de ce nu ar aparea si in Harry Potter care e un basm modern. Eu nu am copii, dar cred ca in primul rand parintii si familia in genral sunt responsabili pentru ceea ce fac copiii (daca se inscriu in secte, iau droguri, etc) si nu cartile pe care le citesc. Mie mi se pare admirabil faptul ca intr-o lume in care televizorul si internetul domina, povestea lui Harry Potter i-a facut pe copii si deopotriva si pe adulti sa citeasca. Nu cred ca autoarea s-a gandit sa introduca personaje sau simboluri sataniste in carte, daca ar fi asa, atunci ar trebui sa interzicem si basmele, nu? Ar mai fi cate ceva de spus, dar cum am zis, nu vreau sa supar pe nimeni, e doar parerea mea.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput