Harry Potter 3
Raspunsuri - Pagina 2
Kehleyr spune:
Mai oameni buni, voi inca nu ati invatat ca lui xeno ii place sa bage samburele zazaniei pretutindeni?
Ori ii raspundeti cu aceeasi moneda (adica la misto), ori daca nu, nu puneti la suflet. Nu poate exista o persoana care sa vorbeasca asa
quote:
Venerabila Biserica Ortodoxa Romanana a infierat repetat aceasta tesatura satanica de vrajitorii menita a ne indeparta copii de pe calea cea dreapta si a ni-i arunca in bratele Satanei.
Caci adevar am vorbit voua azi cu credinciosie si inspaimantosata revelatie.
pe un forum (chiar daca gandeste asa in particular) si sa vorbeasca serios
Eu abia astept sa vad HP, duminica am program de cinema. Am auzit numai lucruri bune despre el.
xenocid spune:
Draga Kehleyr,
Pentru conformitate furnizam si un link unde puteai vedea ca "Venerabila Biserica Ortodoxa Romanana" este extrem de serioasa in ceea ce-l priveste pe Harry.
De fapt "ideea" nu le apartine, ea fiind scornita de calugarii de la Muntele Athos care cauta "semnele de pe urma" si in desenele animate.
<<Toti copiii sunt indemnati sa-l iubeasca pe Harry Potter. Deja unii isi deseneaza pe frunte "fulgerul" lui, nestiind ca intr-o zi acolo vor purta semnul Fiarei: 666. Care va fi responsabilitatea noastra atunci ? >> - Monahul Inochentie
Eu doar formulam acest "delir" in limbaj "inchizicios".
Cine stie...
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
anangel_lexi spune:
OK, OK, eu cand am citit ce a scris Alin mi-am amintit de un film pe care ni l-a aratat profesorul de religie in clasa a VIII-a cu semne sataniste. Printre "semnele" sataniste erau incluse simbolul "Flower Power" care cica reprezenta crucea cu capul in jos si bratele rupte, denumirea cardului VISA care ar insemna 666 sau numele formatiei ABBA respectiv videoclipul piesei "Return to Innocence" al formatiei Enigma, pentru ca, in primul caz o litera este scrisa invers, iar in al doilea caz imaginile sunt prezentate de la sfarsit la inceput. Si inversul ar fi semnul Satanei. Asa m-a enervat filmul ala, teribil. Asa ca acum am reactionat. Scuze!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
oz spune:
Revin!
l-am vazut, mi-a placut , putin diferit de primele 2 parti, cam verde-maroniu, mai greu de inteles daca nu ai citit cartea...dar reusit. Ce m-a dezamagit a fost Lupin, mi l-am imaginat altfel, in film era cam pampalau, personajul din cartea mi-a placut foarte tare. Abia astept partea a 4-a a filmului si cartea a 6-a .
anangel_lexi spune:
Intr-adevar si mie mi-a placut filmul, desi mi se pare ca prea a "galopat" prin subiect. Totusi parca tot prima parte ramane preferata mea.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Jackie spune:
Gata, l-am vazut si noi...foarte frumos, dar intr-adevar cam "galopeaza". Nici nu stiu cum se vor descurca cu filmele 4 si 5, la care cartile sint si mai lungi. Ar trebui sa-l faca serial de televiziune.
Vizionare placuta celorlalti!
ciupercar spune:
L-am vazut si eu aseara.
Mi-a placut f mult, mi s-a parut mult mai interesant decat partea a doua dar mult mai greu pt copii. Parerea mea este ca pt copii sub 10-12 ani, mai ales daca nu au citit cartea, este cam greu de inteles.
Eu nu am citit nici unul din volume dar am vazut toate filmele.
Din cele 3, in ordine, mi-au placut: 3, 1, 2.
Intr-adevar filmul nu explica multe lucruri din carte (m-a luminat si pe mine o colega care a citit toate volumele) care pot fi esentiale la un moment dat.
Ce mai tura-vura: am iesit incantata din sala de cinema.
ralucami spune:
L-am vazut si eu azi la cinema! Mie mi s-a parut super super fain Culmea e ca am citit doar volumul 4 si 5 , caci 1,2 si 3 nu le gasise fratele meu sa mi le trimita Abia astept urmatoare provocare, oricare ar fi ea: fie cartea cu numarul 6 , fie filmul cu numarul 4. Azi am fost si la Goods shop-ul din cinema si avea maturi -vreo 8000 de yeni una(cam 75$), camasi si cravate HP-120$, pelerina HP- 290$. Voiam sa imi iau si eu un medalion al timpului dar m-a zapacit barbate-meu cu pana si cu calimara de cerneala(tot a lui HP:)))))si am uitat.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Marox spune:
Pe mine m-a dezamagit! Am citit toate volumele si al treilea era preferatul meu. Ei bine, mi s-a parut filmul prea...artificial, prea multe efecte speciale, o multime de scene importante din carte au fost sarite, personajele nu mi se par la fel de bine conturate.
Astept al patrulea film, se pare ca va fi regizat de Mike Newell (cel care a realizat si "4 nunti si o inmormintare"), iar eu am incredere in englezi.
adimercedes spune:
Si eu l-am vazut sambata. Aveam de ales intre "Harry Potter", "Spiderman2" si "New York Minute". Si l-am ales pe primul, tocmai pentru ca eram curioasa, caci vazusem si primele 2 parti (cartile inca nu le-am citit, caci nu am gasit timpul necesar - deocamdata). Adevarul e ca imi plac povestile si basmele de tot felul. Si printre mizeriile ecranizate care se sot in ziua de azi mai exista cateva productii care te fac sa te simti din nou copil. Si daca te duci sa le vizionezi nu sunt o forma de adivinatie, ci doar trairea din nou a bucuriei unui copil.
Oz, tu unde pe continent l-ai vazut?
"Where there's a will, there's a way!!!"