Cum vi se pare viata in Japonia? (12)
Raspunsuri - Pagina 8
EDDY spune:
Ca de obicei:m-am intins la vorba shi am uitat esentzialu!!!
Anaaa!!!Baga un "Prezent" acia ca ma lasa rabdarea! la Pity shi mama lui.
Ralucami,tu ejti salvarea mea:da-mi shi mie daca shtii un link al vreunui site japo de shopping online,cu parfumuri adevarate.Caut ceva ce n-am gasit in magazinele de aici shi sint la ultimele picaturi din ultima rezerva.
anticipat,
Eddy & Antonia Naomi
ralucami spune:
Eddy uite aici: http://www.rakuten.co.jp/fragrance-cosme/all.html Am vazut ca se poate cumpara si cu card si daibiki(platesti atunci cand itzi ajunge pachetul acasa). Pretzurile mi se par acceptabile. DAR eu nu am cumparat niciodata de la ei. Nu pot garanta pt seriozitatea lor. Astazi mi-a venit comanda de pe site-ul dat de mami Carmen. Mey halvaua aia light nu e cine stie ce de capul ei, abia astept sa aduca de-aia cu kko In schimb sarmalele in frunza de vitza de vie sunt bes-ti-a-le!! Daca mai scapau si ceva carne prin ele erau chiar ca la mama acasa. Asa zici ca sunt de post: au numai orez si condimente. Oricum mie mi-au placut. Apoi alt sortiment fain: branza impletita. E un pic cam sarata pt gustul meu (eu nu mananc sare deloc), dar vad ca lui barbate-meu i-a placut. Si alt produs fain: rahatul cu alune. Am mancat juma de cutie si noroc ca m-a apucat stomacul ca altfel cred ca o ispraveam Un punct in plus pt ei: livrarea super rapida-24 de ore cred!!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lia spune:
quote:
Originally posted by soma
Salutare tuturor,
Stiu ca s-a mai discutat despre cetatenia copiilor nascuti in strainatate. Chiar aici in grupul vostru; insa nu am gasit raspuns pentru cazul care ma intereseaza. Si anume: ambii parinti cetateni romani cu rezidenta temporara in Japonia iar copilul este cetatean roman. Se poate ca la majorat copilul sa poata cere cetatenie japoneza?
Eu stiu ca Nu dar ...mai fac o intrebare.
Multam'
Bine ai venit la !Daca intruniti conditiile necesare acordarii cetateniei japoneze si aplicati pentru aceasta,puteti deveni toti trei cetateni japonezi.
Lia&Andrew
Julie spune:
quote:
Originally posted by EDDY
DA,vorbeam la telefon cu prietena mea din Romania shi-mi spunea ca a fost la mare pe 1-2-3 Mai (ca de obicei) shi io-i spuneam ca am facut pe 1 Mai,cel mai urit shi mai incruntat om de zapada din toata viatza mea.
Iubita, vino incoace sa te pup, fata draga si curajoasa ce esti
In alta ordine de idei: cum e cu taifunul asta nr. 6 pe la voi?
Ca aici e prapad: n-am inkis un oki toata noaptea (cu celalalt am incercat sa dorm :P) de ce vijelie e.
Iar azi dimi: uraaaaaa!!!!! am primit telefon de la scoala ca azi cursurile s-au suspendat. Si io si Matei am zis "yatta!", pen'ca nici io, nici el n-aveam chef de ore (io ar fi trebuit sa am azi lectii de engleza cu clasele I la el la scoala), si nici tati - singurul om muncitor pe ziua de azi, care s-a dus totusi posomorat si bombanind la serviciu :))))))
Aveti grija de voi, nu iesiti pe malul marii (au fost deja oameni luati de ape :( si maine sa speram ca va fi senin si racoros...
J.
jojo spune:
In YOKOHAMA deocamdata e liniste,o mica boare de vint caldut,dar ma uit la tv si ma alarmeaza toate pronosticurile,sa vedem ce se mai intimpla pina diseara
EDDY,intradevar ai un curaaaaaj...!!!Bravo !! CE sa MAI fata dintr-o bucata
Aliada spune:
Uite ca noi in Hokkaido sunte, feriti de taifunuri.Pana la noi se sparg si in afara de vant mai puternic si ploi nu prea avem de ce ne face griji.
Eddy,macar cand vine vara e cald pe acolo pe la tine,spre deosebire de Kushiro unde 25 de grade reprezinta mare caldura,mare!
ralucami spune:
Si aici taifunul fuse si se duse:))) Azi chiar a fost fain afara.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lia spune:
La noi asta-noapte a plouat,fara ca vantul sa bata foarte tare,azi a plouat mai darz si a suflat si vantul tare,dar n-a durat decat cateva ore.n-am catacdisit nici macar sa asigur florile si nu s-a-ntamplat nimic.ma bucur ca n-a fost nici un taifun zilele trecute,cat am fost plecati in Bali,ca nu-i povestisem maica-mii ce trebuie facut can' e taifun.
Lia&Andrew
azumi spune:
IO.......semnam condika!Eddy pai si sosu tot sopteste pa unde apuca la Pity sa iasa ca nu mai e loc de doi p-acolo si-apoi sosu fu primu locuitor al regiunii..Acu serios...io tare astept sa scap de burtoi si sa-mi vaz progenitura ( manca-l mama de fat-frumos), da cupilu are personalitate si nu iasa dom-le neam!Suntem in asteptari...desi doftoru zise ca nu e inca de nascare.
Gata..ma duc sa dormesc pana nu incepe Pity aerobiku!
Pupe lu Tero...si la mama ei!
va pup pe toti
Ninjake ...si cand taman imi faceam griji ca disparusi....A, si sa sti ca si io as fi vomitat oleak sau cel putin as fi lesinat vreo cateva ore pana se termina cursu`
ana
http://community.webshots.com/user/natzumi
Julie spune:
Gata cu taifunul :PPPPP
Acuma e o vreme baloasa, simt ca-mi creste mucegai pe piele , si nu ma indur sa stau la a.c., pen'ca fumez :P.
Cica in Hokuriku vremea se mai gandeste daca sa se faca fromoasa sau nu, sunt nori grosi, dar deja 31 de grade...
A fost nashpa de tot insa, cred ca cel mai puternic taifun pe care l-am prins de cand sunt in Jap. - in Tsuruga noastra blanda a batut o vantoasa de 110 km/h aproape o zi intreaga. Noroc ca ccc casele is departe de blocul nostru si nu mi-a venit nici o bucata de acoperis prin geam. De copaci imi era mai frica, dar au ramas la locul lor, copaci viteji :)
J.