Cum vi se pare viata in Japonia? (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Va rog mult de tot ajutatzi-ma si pe mine cu niste nr de tel, link-ri sau orice a dr , cabinetelor veterinare din Jp. Cum se spune la dr veterinar?Mi-a luat Dumnezeu mintzile nu mai sunt in stare nici sa leg o propozitzie in japoneza.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Ralucami,veterinar=jiuui(‚¶‚イ‚¢j
Cu kanji se scrie asa:bˆã

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Tadaima!!!!Gata,s-a sfarsit mica mea escapada pe meleaguri romanesti.Ieri dimineata am ajuns si am adus si pe a mea surioara ca sa-si petreaca vacanta aici.
caldura mare-n Bucuresti,lume multa pe terasa,fete cu burice goale si fara sutiene si baietei cu aere de smecherasi.A... si sa nu uit si de celebra Dacie care caraie si maraie si mai ramane si fara frane cand ti-e lumea mai draga.Frumos,frumos,din ce in ce mai frumos;bia astept sa ma duc si in airna sa vad ce s-a mai construit,ce s-a mai daramat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Tadaima!!!!Gata,s-a sfarsit mica mea escapada pe meleaguri romanesti.Ieri dimineata am ajuns si am adus si pe a mea surioara ca sa-si petreaca vacanta aici.
caldura mare-n Bucuresti,lume multa pe terasa,fete cu burice goale si fara sutiene si baietei cu aere de smecherasi.A... si sa nu uit si de celebra Dacie care caraie si maraie si mai ramane si fara frane cand ti-e lumea mai draga.Frumos,frumos,din ce in ce mai frumos;bia astept sa ma duc si in airna sa vad ce s-a mai construit,ce s-a mai daramat....

bm

Okaerinasai!!!!!!
Ai cam lipsit,nu gluma,bine de tine!
Ia zi,cum fuse in tara?Ce lucruri extraordinare ai mai remarcat in afara de fetele noastre sexy si baietii "smecheri"?
Surioara ce face,cum ii place in Japonia?
Te pup si va doresc distractie placuta

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Fetelor ,mai stie cineva cum sta treaba cu pasaportul care trebuie schimbat.Eu am dat tel la ambasada si mi s-a spus cu totul si cu totul altceva decit ultima oara .

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Tiara pot sa iti spun ca si eu sunt in situatia ta.De cate ori am sunat la ambasada mi s-a spus cu totul altceva.si eu trebuie sa imi schimb pasaportul ca imi expira in luna februarie 2005.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Tiara

Fetelor ,mai stie cineva cum sta treaba cu pasaportul care trebuie schimbat.Eu am dat tel la ambasada si mi s-a spus cu totul si cu totul altceva decit ultima oara .

Lidia ,Tiara si David D.

Ce s-a schimbat,Lidia?
,Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Nu m-ar surprinde sa se schimbe iar circul.Chiar m-ar interesa si pe mine ce mai e nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

HAI CA AR FI CULMEA,PAI TOCMAI DE ASTA MERG IN TARA,DIN CAUZA PASAPORTULUI,BATA-L SA-L BATA ,CINE STIE AMANUNTE CHIAR VA ROG MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Lia merci mult!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput